Filtre

Niets mis mee, service als verwacht.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Meer dan 100% prijswinst vergeleken met de groothandel (zelfs!) hier in Amersfoort.

Precies zo als verwacht

Snel en goed verpakt

Prima bedrijf .100 procent betrouwbaar

Veilige site. Binnen 24 uur in huis.ventilatiebox eco s makkelijk te installeren .samen gekocht met afstand bediening podmeters in de laagste stand gedraaid met maar 2aanzuig punten anders zuig hij wel erg veel lucht naar buiten.capaciteit genoeg dus . Vochtsensor werkt Prima zeer tevreden

Duidelijke website en makkelijk te bestellen en snel in huis, toppie

Zeer prettige ervaring

duidelijke info, snelle levering en goede klantenservice ( call-center)

Ik heb mijn mechanische ventilatiesysteem vervangen met apparatuur besteld bij Ventilatieland. Na het bestellen, merkte ik dat ik de volgende dag, van PostNL, nog geen levering had staan. Daarop contact opgenomen met het call-center van Ventilatieland (chat en mail) en daarbij professioneel en vriendelijk "te woord" met goede en duidelijke informatie. Daarna per mail nog een toelichting gehad dat ze in 99% van de gevallen binnen 1 dag leveren. Ik hoorde helaas tot de groep waarbij het niet lukte. Na 1 dag vertraging de apparatuur ontvangen. Een goede webwinkel dus!

Goede prijs

Goede prijs en snelle levering. Helaas wel in delen leveren.

Duidelijke website, snel geleverd!

De website is duidelijk en overzichtelijk, bestellen gaan eenvoudig en de levering was heel snel. Top!

Ik vind de prijs voor een filter vrij heftig. Maar misschien is het de standaard prijs? Verder alles prima, redelijk snel bezorgd en filters zijn wat ik had verwacht.

Precies zoals besteld

Ventilatie ventielen snel ontvangen en meteen kunnen installeren. Ze staan erg mooi en ogen niet te plastic-achtig. Erg blij mee.

Goed product snel geleverd

Snel geleverd wat ik nodig had

Snelle levering van de filters

prdukten waren naar verwachting en de levering was snel

goed/niets op aan te merken

Goed product dat snel geleverd wordt tegen lage prijs

Op advies van installateur besteld bij Ventilatieland; hij had goede ervaring met hen

Lang gewacht op bestelling

11-03 bestelling geplaatst en 21-04 pas geleverd

Gewoon goed (Y)

Vlot en goede kwaliteit voor weinig geld. Ga zo door!

uitstekend materiaal vlug geleverd

uitstekend materiaal vlug geleverd

Levertijd was wat langer, maar uitstekende levering

Goed en vlot

De website is goed en handig om te gebruiken. De bestelling en levering zijn heel vlot verlopen.

Uitstekend geregeld

Snel geleverd goede service!!!!

Plezier bedrijf

Via buren op dit bedrijf geattendeerd, goede service en vriendelijke medewerkers

Goede kwaliteit, communicatie moeilijk

Over het product niets dan lof. Echter had ik bij mijn online bestelling duidelijk een aflever datum vermeld, en daarna ook nog eens per whatsapp vermeld. Ik krijg volgende dag doodleuk te horen dat dit niet mogelijk is en de bestelling al klaar is voor verzending. Daarna nogmaals whatsapp contact maar niets was mogelijk om dit te veranderen

Heel nuttig advies gekregen over mijn wtw installatie in aanbouw.

Heb mijn ontwerp aangepast zodat ik aan de richtlijnen voldoe. Best wel uitzonderlijk dat een leverancier mensen heeft met kennis van zake die bovendien bereid zijn dat te delen.

Alleen de communicatie betreffende bezorging mag wel wat beter

Product zoals omschreven

Product zoals omschreven, snelle verzemding.

Top prijs en snelle levering

Filters zijn veel goedkoper bij ventilatieland dan bij andere aanbieders, tevens snelle levering. Gewoon top.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ