Filtre

maakt waar wat aangegeven

Verschillende materialen besteld. De produkten, oa. geluiddemping in ventilatie systeem, voldoen aan de omschrijving. Snel geleverd. Goed verpakt.

Zeer behulpzaam met vragen en oplossingen

Na de aanschaf van onze box zat ik met wat vragen, deze werden vakkundig en goed besproken en opgelost prima team hebben ze bij ventilatie land

Zoals het moet zijn

Ik had snel een ventielatie box nodig, even op de site kijken en een keuze maken. Alles was lekker makkelijk en overzichtelijk. De levering binnen 24 uur. Gewoon top.

Prima, maar kan duurzamer

Snelle levering, prima product. Jammer genoeg niet erg duurzaam verpakt. Kunststof vulling en een veel te ruime doos. En zou het filter zelf te verduurzamen zijn? Het lijkt me nu van een niet afbreekbaar materiaal gemaakt.

Goede producten conform afspraak

Diverse delen besteld, keurig op tijd geleverd, goed verpakt, alles is correct verlopen. Kortom een aanrader!

Snelle communicatie en levering.

Zeer overzichtelijke website

Wanneer ik iets nodig heb is het kijken, vinden,bestellen. Heel fijn.

Geleverd zoals besteld, prima service

Snelle levering, product zoals verwacht. Helemaal top.

Duidelijke website, snel en voordelig geleverd

Was op zoek naar een vervanger voor ons 29 jaar oude mechanische ventilatiesysteem. Snel gevonden. Duidelijke uitleg op de site. Artikelpagina voorzien van bijbehorende informatie in pdf formaat. Super!

Snelle en correcte levering zoals op de site staat. Prima prijs ook

Goed advies, transparant over alles

Zeer goed advies gekregen over de mogelijkheden, transparant over de voor- en nadelen per oplossing en zelfs een kijkje gekregen in het (indrukwekkende) magazijn en werkplaats. Top dus en een aanrader!

Duidelijkheid en afspraken nakomen.

Bestelde goederen werden geleverd zo als afgesproken en compleet

Goede prijs en snelle levering. Top

Goede prijs en snelle levering. Top

Ben zeer tevreden, snelle levering. Mijn buurtbewoners zullen binnen kort ook de filters bestellen die ik heb! Vriendelijke groet C Berger van Cleef.

Snelle levering,goede kwaliteit echt een aanrader.het belangrijkste is staan vriendelijk te woord.

Gewoon geweldig

Bestelling goed verlopen en snel in huis om in gebruik te nemen

Snelle Service

Ik ben blij

precies zoals je mag verwachten.

duidelijke website , scherpe prijzen, snelle respons en snelle levering.

Makkelijk bestellen en snel geleverd en een goed product!!

Geweldige service

Goed contact via chat

slechte organisatie/communicatie/goed produkt

23-03-2023 Bestelling geplaatst. 03-04-2023 Geinformeerd waar bestelling blijft. 03-04-2023 Jullie antwoorden dat bestelling nog niet compleet is en dat de verwachte leverdatum 14-04-2023 zal zijn. 03-04-2023 Ik heb gereageerd dat ik in de week van 14-04-2023 afwezig zal zijn en of de bestelling in de week van 17-04-2023 verzonden kan worden. 04-04-2023 Jullie antwoorden dat jullie de verandering van verzenddatum doorgezet hebben. Wat schetst mijn verbazing, het produkt wordt toch 'gewoon' verzonden en het ligt een week lang voor mijn deur. Slordig en slechte organisatie.

Goede en snelle service

Goede website en redelijk scherp geprijsd

adequaat

Produkt prima en op tijd geleverd

Prima produkt

1047 Park Forum