Filtre

Kwam een dag later dan beloofd

Eerder wel ok

Snel en goed geleverd

Goed, goedkoop en snelle levering

Zoals in de titel vermeld , goed goedkoop en snelle levering. De drie belangrijkste dingen van een webwinkel. Bovendien ook een zeer ruime keuze in artikelen. Ik ben zeer tevreden !

Veel keuze, duidelijke website

Snelle levering, goede website, veel keuze.

Duidelijke website met goede producten en technische ondersteuning.

Alles klopte en het was eenvoudig te selecteren met goede keuzeondersteuning.

Gewoon goed

Prettig snel

Precies wat ik zocht.

Goedkoop, mooie deal

zoals de titel aangeeft, goedkoop en een mooie deal, echter het verpakken was waardeloos, MV unit werd goed verstuurd maar de rest was allemaal in 1 doos gefrot

ze hebben alles op het gebied van ventilatie.

Prima service, complete informatie op de website, vriendelijke bediening. De prijsstelling vindt ik ook goed. De retour service is ook heel goed.

Prima en snel geleverd

Overzichtelijke site met veel keuzemogelijkheden.

Uitstekende kwaliteit

Goede materialen, snelle levering

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd!

Makkelijk te bestellen en ook snel geleverd. Top!

Goed en snel geleverd

Prima website en producten. Netjes en snel geleverd.

Op zoek naar de juiste filters kwam ik bij VentilatieLand uit op een match. Met ook nog eens een goede prijs was de deal snel gemaakt. Binnen enkele dagen had ik de filters in huis.

Super netjes en snel!

De site is overzichtelijk en duidelijk. Mechanische ventilatie besteld en het wel snel en netjes thuis geleverd. Ik geef hiervoor een dikke duim!

Geweldig!

Goede service ik bestel vaker!

Prijs, kwaliteit en levering perfect.

Enige opmerking is dat wanneer ik een filterset koop dat ik een omschrijving erbij krijg welke links en welke rechts moet in het systeem.

top materiaaal

overzichtelijke site, goede uitzoek van verschillende producten, in iedere prijsklasse producten leverbaar,

juiste spullen voor de juiste prijs

goed en snel [als het op voorraad is]

Kreeg wat ik bestelde en snel!

Heb voor een kennis gelijk ook een Orcon MVS 15 RHB alles in een pakket gekocht en geïnstalleerd. Prima gebruikers- en installatiehandleiding beschikbaar.

Lekker vlot geleverd

Makkelijke shop. Goed overzicht en snel geleverd.

Snelle levering, goed product en service

Product snel geleverd, product werkt naar behoren. Product registreren en je krijgt 3 jaar extra garantie. Duidelijke uitleg in handleiding.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ