Filtre

Snel en correct geholpen!

Goed opgezette webshop

Duidelijke, gerichte hulp bij een technisch probleem.

Ik kocht op 31 maart 2013 bij Ventilatieland een ventilatiebox van Itho Daalderop. De levering was tot mijn verrassing snel. Bij het aansluiting van het apparaat op de perilex stekkerdoos, gebeurde er niets met de electromotor. De vaste schakelaar stond op 1. Met mijn telefoontje met de technische afdeling van Ventilatieland kreeg ik verbinding met Demi. Zij gaf mij een goede aanwijzing over het veranderen van schakeldraden in de stekkerdoos. Probleem was meteen opgelost. Vriendelijke dank, Demi.' Ton Boschman

snel, duidelijk en servicevriendelijk

Ik had een paar producten besteld en 1 doos kwam niet aan. Beetje in paniek (DHL..) gevraagd of dit klopt. Goed begeleid door Ventilaiteland. Fijne ervaring dus!

Goede snelle service. Producten stonden gereed.

Snelle en complete levering

Informatie op de site was voldoende om de juiste keuze te maken. Fijn ook dat het keuze menu makkelijk is opgebouwd. Snel een bestelling kunnen maken en de levering was ook erg vlot.

Heb al vaker besteld .Altijd snel en goed advies bij vragen en snelle verzending.

Duidelijk advies, behulpzaam, snelle levering

Kreeg duidelijk advies en voorstellen. Duidelijk antwoordt op mijn vragen, snelle levering. Niet het idee dat je met een webshop te maken hebt.

Snelle levering en goede prijs.

Prima kwaliteit en prijs. Makkelijk te plaatsen en aan te sluiten.

Mooie ventilatie rooster

Mooie mat gouden rooster en snel geleverd.

Altijd ongecompliceerd goed

Alles wat je vraagt en gelegerd krijgt word of aangekondigd dat jet later is en of geleverd. En de prijs is oke.

Goede prijs kwaliteit

Telefonisch erg goed te woord gestaan En product is precies zoals omschreven

Helemaal oke

Voor de eerste keer iets besteld, alles goed, snel en netjes geleverd

Super service

Netjes,snelle antwoorden via de mail en lossen alles snel en goed op. Bestelling snel geleverd

snel geregeld

web site overzichtelijk en snel geleverd

Duidelijke website, snel geleverd. En prima product.

Grandioos

Een mooi rooster goed verpakt en snel geleverd. TOP zaak!!!

snel geleverd, goede service bij installatie

goede ervaringen

prima geregeld

Supersnel geleverd

Savonds besteld, volgende ochtend in huis

Leuke mensen, goed advies.

Leuke mensen, goed advies.

Servicegericht en klantvriendelijk

Nadat wij een verkeerde maat hadden besteld (overdrukrooster gevel) en hier gelijk melding van maakten, kwam het juiste rooster (maat) al de volgende dag binnen. Dit snelle probleemoplossend vermogen icm de service maakt Ventilatieland betrouwbaar en ligt aan de basis voor een tevreden klant. Uitstekende communicatie lijnen.

Top bedrijf

Vandaag besteld morgen thuis- is echt top.

Alles ok

Zoals het hoort te zijn. Duidelijk, mooi, intressante producten, concurrentieel. Site staat bij m'n favorieten.

Snelle levering duidelijke site

Duidelijke info en duidelijke plaatjes en omschrijvingen

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ