Filtre

Uitstekend en keurig op tijd

Goeie kealiteit en keurig op tijd

Super eenvoudig

Eerst via chat contact gehad, snelle reactie. Daarna bestelling geplaatst die sneller werd geleverd dan voorzien. Prima service, aanrader!

Te snel geleverd

Tijdens de online bestelling 28-3-23 kon een opmerking geplaatst worden. Mij opmerking was een verzoek om aflevering op 31-3-23 te doen. Waarschijnlijk overheen gelezen want de levering was 29-3-23. Opzich goed natuurlijk maar dan heeft de ruimte voor een opmerking geen zin.

Perfect afgehandeld een grote pluim

Snel en goed zoals besteld was.

Vlotte levering en heldere en correcte communicatie

Vlotte levering na bestelling. Tijdens de levering was per ongeluk één bocht in de verkeerde diameter geleverd. Dit is netjes en vlot opgelost nadat ik contact had opgenomen.

Zeer goed!

Snelle levering, netjes verpakt en: duidelijke informatie verstrekking bij vragen aan een medereiziger m.b.t. de installatie en toepassing van de ventilatie box van ITHO!!!!

Prima service verlening

Ik wist niet goed hoe ik een badkamerventilator kon aansluiten. klantenservice heeft mij prima geholpen.

Snelle levering en goede support!

Snelle levering en goede support!

Perfect product voor perfecte prijs.

Goed product voor juiste prijs, goede service ook.

Alles netjes en snel geleverd.

Super, alles keurig maar vooral snel geleverd.

Prima gegaan, alles besteld en de volgende dag alles keurig in huis.

snel en goedkoop

ze reageren snel en zijn goedkoop zonder verzendkosten. Ik had ze 5 sterren gegeven als ze niet een administratieve fout hadden gemaakt door mij twee keer dezelfde zending te sturen. is wel goed opgelost maar moet er wel extra voor naar het post.nl aan/afgifte punt.

Goede prijs, fijne service

Helaas had ik iets verkeerd besteld, dat kon ik zonder problemen retourneren.

Alles op tijd en de juiste spullen.

Goede service en alles juist en op tijd.

Snel bestellen en snel leveren

top

goed bevallen netjes ingepakt en snel gekregen Zeker dat we hier meer terug komen

Prima Service en kwaliteit

Een dakventilator en afzuig ventilator voor binnen besteld. Netjes geleverd en goede kwaliteit.

Keurig optijd

Prima volgende dag in huis

Duidelijk, scherpe prijs en snelle levering.

Overzichtelijk site, producten eenvoudig te vergelijken en te bestellen. Volgende dag al geleverd.

Op aanvraag deelbestelling geleverd.

Omdat een onderdeel van de bestelling nog niet geleverd kan worden, heb ik gevraagd het belangrijkste onderdeel te leveren, zodat de kapotte unit kon worden vervangen.

Prima ervaring

Prima ervaring, duidelijke website, concurrerende prijzen. Bestelling is goed te volgen via de statusupdates. Bestelling netjes ingepakt ontvangen op de aangegeven dag.

Duidelijke website, snelle levering!

Een duidelijke website met veel keus uit goede producten. Je word netjes op de hoogte gehouden wanneer je levering komt + je hoeft niet lang te wachten op je levering. Erg blij met jullie en het product! Gr een tevreden klant.

prettig geholpen door kundige mensen.

De levering was zoals beloofd.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ