Svar fra virksomhedsejeren
Beste Arnoud,
Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Excuses voor het ongemak hierdoor.
U heeft ons hierover op 21-2-2023 een e-mail gestuurd en daar hebben wij op 23-2-2023 een reactie opgestuurd, helaas hebben wij hierop van u geen reactie ontvangen.
Hieronder de e-mail die wij u hebben toegestuurd:
Het WTW doe het zelf advies is een advies dat wij uitbrengen voor mensen die zelf het ventilatiesysteem in huis willen installeren/aanpassen.
In dit advies gaan wij conform de norm van het bouwbesluit de ventielen intekenen en geven wij ook aan wat de ideale plaatsing is van deze ventielen.
Het advies is helaas geen legplan. Wij tekenen de kanalen niet in en u krijgt ook geen uitgewerkte materiaallijst met buizen, koppelstukken, t-stukken, bochten etc. We geven wel aan wat we adviseren als hoofdkanaaldiameter en in welke diameter we de ventielen adviseren.
Het is dan aan u om te berekenen welke luchtsnelheid u aan wilt houden en hoeveel ventielen op één aftakkingskanaal aangesloten kunnen worden.
Dit advies is met name geschikt voor nieuwbouw van een woning daar wij de ventielen idealiter intekenen.
Als u wilt plan ik graag met u een telefoongesprek in, waarbij we kunnen kijken hoe u eventueel het advies kan inbedden in uw huidige situatie.
Dit is natuurlijk niet onze bedoeling geweest, wij proberen altijd zo veel mogelijk te voldoen aan de wens. Wij zijn en blijven een webshop, geen installatiebedrijf en komen ook niet op locatie. Het advies is daarom voornamelijk het ideaalbeeld hoe het best geventileerd zou moeten worden.
Uw feedback hierover heb ik nu intern doorgezet naar de collega die hierover gaat.
Nogmaals excuses hierdoor.
Met vriendelijke groet,