Filtre

Onbevredigende aftersales en klantenservice

Tijdens nieuwbouwproject een Orcon CO2 ventilatiepakket gekocht. Ventilatieland weigert de CO2 meter uit ‘het pakket’ terug te nemen of in te ruilen voor een andere omdat deze in ‘een pakket’ zat. Voor de duidelijkheid: Deze meter verkoopt zij ook los! Maar omdat deze dus in een pakket zit kan ik fluiten naar ruim 200 euro. Inruilen is ook geen optie. Inhoudelijke reactie is en blijft ‘uw kocht het in een pakket’ en o ja ‘u kunt 15 euro terugkrijgen voor het ongemak’… Het omrekenen van een kleine korting in het pakket kan blijkbaar ook niet. Het hele pakket zou terug moeten… Beetje lastig als de box al is geïnstalleerd… Ik heb nimmer zo’n slechte klantenservice of aftersales meegemaakt. ‘Service is ons uitgangspunt’? Loze woorden en weinig daden

Goede service en prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering en feedback op mail berichten

Doet wat het belooft

Prima website met duidelijke omschrijvingen. Produkt op tijd verzonden en goed verpakt.

Informatievoorziening

Van begin tot eind werd ik op hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Erg fijn!

Perfect en snel geleverd

Ventilatiebox binnen één dag geleverd. Goed en degelijk verpakt. Daarna nog wel even installeren ... Prima gelukt!

Perfecto

Ten 1e wij Nederlanders letten op de prijs, bij ventilatieland is dit perfect. Makkelijk te bestellen en een snelle afhandeling, wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en een goede track & trace.

Assortiment, overzichtelijk, levering

Assortiment is prima, website overzichtelijk ingedeeld per soort verluchting enz. Snelle chat hulp met medewerkers die de producten kennen en de basis van ventilatie verstaan . Levering snel en goed ingepakt. Ben zeker tevreden en kom hier zeker nogmaals winkelen.

Snelle levering.

Snelle levering. Filter voldoet aan de verwachting.

Top geregeld!

Na het plaatsen van mijn bestelling, keurig op de hoogte gehouden van de vervolgstappen. Geen omkijken naar. Aangekocht product voldoet eveneens aan de wensen. Als tevreden klant zal ik hier snel weer eens een bestelling plaaatsen.

Product snel geleverd, maar geen hulp bij verhalen garantie.

Ik had een probleem met een bestaande MV van Zehnder, heb een vervangend product besteld en deze voldoet aan de verwachting. Minpunt: ik kreeg geen hulp bij het verhalen van garantie op bestaande MV bij Zehnder, enkel omdat deze door de installateur waarschijnlijk niet besteld was via Ventilatieland.

Mijn ervaring met ventilatieland is goed

Veel op voorraad maar een beetje onduidelijk hoe men omgaat met artikelen die niet uit voorraad leverbaar zijn.

Goede producten en een snelle levering. Voor herhaling vatbaar.

X

Product zoals omschreven

Mooi op tijd ontvangen.

Ik had besteling geplaast helaas zag ik datbikbde iets duurdere zonder afstandsbediening had besteld heel dom ik meteen mailen bellen gaat niet met de vraag van kan de afstandbediening niet los toe gestuurd worden dat meer betaalt heb maar me niet uit is mijn fout dat kon helaas niet dus alles terug en op nieuw bestellen en wat kreeg ik binnen ikbweer hele grote doors de duco box en in los doos apart de ontvanger na weer geld terug van de eerst box Duco box is lekker stil

ales is goed verlopen

geen klachten, goed contact, afspraken nagekomen

zeer snelle levering van de bestelde artikelen

Prima en tijdige levering!

Dik tevreden ove rhetgeen ik heb besteld. Een vraag werd netjes via de chat afgehandeld.

Makkelijk bestellen, snel bezorgd. Geen minpunten kunnen ontdekken.

Snelle levering, goed product

Een Inno-125 RP/ERE overspraakdemper voor in ronde luchtkanalen diameter 125mm besteld. Zou op maandag geleverd worden en was er al op zaterdag. 2e keer een goede ervaring met Ventilatieland.nl

top service

Ik had een bestelling online geplaats. Na bevestiging zag ik dat er 1 artikel niet voorradig was, waardoor de gehele bestelling vertraagde. Via de chat functie online gevraagd of er een alternatief was. Ik ben super geholpen, kreeg een ander artikel wat wel op voorraad was en daardoor mijn bestelling sneller uitgeleverd kon worden. Bedankt!

Duidelijk contact

Ik stelde een vraag en kreeg meteen het goede antwoord. Stelde nog een vraag en weer duidelijk antwoord. Kort en duidelijk. En vooral snel

Duidelijk wat te verwachten is

Bestelling verliep goed en snel, levering was eerder als aangegeven maar dat is primaa.

De volgende dag in huis, en zelf gemonteerd en werkend.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ