Filtre

Alert en flexibel

Ik had zelf een foutje gemaakt in mijn e-mail adres.De betaling had al gedaan,maar de bestelbevestiging kreeg ik niet.Mail gestuurd naar klanten service ,niet wetende dat de belangrijke order info ook staat in de betaal gegevens.Dit uitgewisseld met klanten service. Hierna is alles binnen een halve dag door klanten service gecorrigeerd en in gang gezet. Waarvoor. Mijn dank

sneller kan niet

gisteravond laat besteld en de volgende dag in huis en compleet wat ik besteld heb top service

Afspraak van levering toch na gekomen.

Na zeer langzame levering ,toch nog een product ontvangen.

Ze hebben contact op genomen

Er wordt een nieuwe bestelling geleverd

Levering altijd op tijd en snel.

Netjes volgens afspraak!

Prima site met keuze mogelijkheden. Makkelijk met bestellen en conform afspraak geleverd.

Goed geholpen aan de telefoon met vragen. Namen echt de tijd. Product voldoet aan verwachting

Snel contact snel en duidelijk antwoord en snelle levering

Zeer positief!

Prima en snel

Goed product, snel geleverd.

Prima geregeld, ook de retour

Prima voor elkaar.

Netjes en snel

De bestelling is netjes en snel afgeleverd.

Snel geleverd en breed assortiment

Snel product geleverd, had veel keuze voor een voor mij lastig te vinden product en het snel geleverd tegen een scherpe prijs

Groot assortiment

Makkelijk te bestellen uit een ruim assortiment en super snel geleverd erg blij mee.

Snel en goed geleverd

Werkt perfect

zeer tevreden

product als omschreven op website en voldoet aan de wensen

Top geholpen met advies

Heel veel kennis van ze ontvangen en veel informatie gedeeld. Ook het bestellen en retourneren verliep vlot.

Prompte en accurate service

Met uitstekende on-line ondersteuning.

Ruim assortiment, vlotte verzending

Top !

Uitermate tevreden

Heb gebeld om advies. Hierbij werd ik uitermate goed geholpen met de keuze voor een ventilator.

Goeie site. Snelle en goeie service.

Goed en vlug in het overzicht wat je moet hebben cq ventilatie rooster

snelle levering ,en een betouwbare site ook voor het overmaken van de kosten PRIMA!!!!

Heldere communicatie

Onderdeel besteld met een grote levertijd, helder gecommuniceerd en uiteindelijk werd het eerder geleverd. Tevreden met product

heldere website en snelle service

Heel goed te vinden was het type filters wat ik nodig had. Ook stond er een heldere uitleg en informatie op de site. En natuurlijk de prijs is ook zeer prettig en niet te duur voor hun top produkten.

Vlot geleverd

Goede service en vlot geleverd

Vlotte levering

Nog geen ervaring met filter maar zal best wel goed zijn.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ