Producten goed weergegeven, veel aanbod en levering direct de volgende dag. Helemaal top!
Alle producten voldoen aan de omschrijving
Ruim en compleet assortimenten betere merken, pakketten met/zonder toebehoren, makkelijk re bestellen en vakkundig advies via telefoon. of chat. Rappe levering. Tevreden klant.
Snelle levering en nette prijs.
Zeer goede ervaring, betrouwbaar en snelle levering
gewoon positief, zoals het moet.
Prima, zoals je mag verwachten.
Ik kan er veel woorden aan vuil maken maar het was makkelijk te bestellen, goedkoop, snel in huis en het paste ook nog! Kortom: TOP!
Aangevraagde product is van goede kwaliteit en snel geleverd. Het enige min-puntje is dat je een complete set moet kopen inclusief de schuimrubber rand/afdichting, terwijl alleen de laatstgenoemde onderdeel vervangen moest worden. Zover ik kon nagaan is dit onderdeel niet apart te koop.
Goede service.
Niks op aan te merken. Erg blij met de aluminium plint rooster voor de keuken en was snel geleverd.
In mijn jaren 60 woning heb ik besloten een WTW-systeem aan te leggen. Ventilatieland beloofd Een professioneel installatie-advies voorzien van alle benodigde berekeningen en ramingen op mijn situatie op maat gemaakt. Dit om ontwerp en montage fouten en ongezonde systemen te voorkomen. Resultaat: Een advies volgens het bouwbesluit (niet van toepassing voor bestaande woningen) waarbij niet gekeken wordt of de geplande ventilatieventielen bereikbaar zijn met de kanalen. Waardoor de locatie van de ventielen(luchtstromingen) en luchtsnelheden zelf bepaald moeten worden. Dit advies samen met de goede informatie op de website, Youtube en bouwkundig inzicht heeft uiteindelijk geresulteerd in een goede oplossing. Ventilatieland bood aan om verder mee te denken maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt. Wat mij betreft is dit advies voor bestaande bouw te globaal. Voor nieuwbouw prima. De communicatie met Ventielatieland verliep overigens uitstekend.
Beste Arnoud, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Excuses voor het ongemak hierdoor. U heeft ons hierover op 21-2-2023 een e-mail gestuurd en daar hebben wij op 23-2-2023 een reactie opgestuurd, helaas hebben wij hierop van u geen reactie ontvangen. Hieronder de e-mail die wij u hebben toegestuurd: Het WTW doe het zelf advies is een advies dat wij uitbrengen voor mensen die zelf het ventilatiesysteem in huis willen installeren/aanpassen. In dit advies gaan wij conform de norm van het bouwbesluit de ventielen intekenen en geven wij ook aan wat de ideale plaatsing is van deze ventielen. Het advies is helaas geen legplan. Wij tekenen de kanalen niet in en u krijgt ook geen uitgewerkte materiaallijst met buizen, koppelstukken, t-stukken, bochten etc. We geven wel aan wat we adviseren als hoofdkanaaldiameter en in welke diameter we de ventielen adviseren. Het is dan aan u om te berekenen welke luchtsnelheid u aan wilt houden en hoeveel ventielen op één aftakkingskanaal aangesloten kunnen worden. Dit advies is met name geschikt voor nieuwbouw van een woning daar wij de ventielen idealiter intekenen. Als u wilt plan ik graag met u een telefoongesprek in, waarbij we kunnen kijken hoe u eventueel het advies kan inbedden in uw huidige situatie. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling geweest, wij proberen altijd zo veel mogelijk te voldoen aan de wens. Wij zijn en blijven een webshop, geen installatiebedrijf en komen ook niet op locatie. Het advies is daarom voornamelijk het ideaalbeeld hoe het best geventileerd zou moeten worden. Uw feedback hierover heb ik nu intern doorgezet naar de collega die hierover gaat. Nogmaals excuses hierdoor. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Informatie vlot verkregen wat betreft het product en snelle afhandeling
Afstandbediening voor balansventilatie besteld, had wellicht ook wel per brievenbuspost gekund. Snel ontvangen en werkt goed.
De geleverde ventilator bleek defect. Na melding kreeg ik meteen een nieuwe opgestuurd.
Goede service, maken belofte waar, dus top
In mei 2022 heb ik een bestelling geplaatst van een WTW unit van Orcon. Dit op basis van een 'gratis' WTW advies. Na een half jaar wachten heb ik 1 keer een 'update' gekregen dat het wat langer ging duren en een kortingscode van €5. Sindsdien heb ik telkens zelf contact moeten opnemen over updates van mijn bestelling. De laatste update die ik heb ontvangen (na zelf weer contact op genomen te hebben) was dat er verdere vertraging was en medio 2023 of 2024 pas geleverd gaat worden. Dit zijn echt meldingen die zijn zelf zouden moeten communiceren. Tevens moet je een bedrag betalen voor het WTW advies (€124 bij mij). Dit bedrag wordt na navraag pas teruggestort als de bestelling wordt uitgeleverd, wat ze nu dus ruim een jaar gaan vasthouden. Dat ze een probleem hebben met de aanvoer van componenten is heel vervelend, zeker gezien dit problemen geeft met mijn verbouwing, echter de complete faal in communicatie en medewerking is zwaar ondermaats. Overigens als je spullen bij ze besteld die op voorraad zijn (in een aparte bestelling), waar niets speciaals mee is is het een prima partij, waar niets mis mee is. Oftewel als de spullen op voorraad zijn kan je hier best bestellen, zoniet dan zou ik erg twijfelen of je hier nog een keer moet bestellen.
Beste Remco, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Vanwege problemen met de levering van grondstoffen is er voor verschillende WTW units momenteel een lange en onbekende levertijd. Dit omdat wij vanuit de fabrikant hierover geen uitsluitstel ontvangen. Hierdoor is het voor ons erg lastig om u hierover van een verwachte levertijd te voorzien. Ik begrijp dat dit niet wenselijk is, excuses voor het ongemak hierdoor. U heeft bij ons een WTW advies besteld en het aankoopbedrag hiervan maken wij terug aan u over zodra u een order plaatst van boven de €1500 en deze bij u is afgeleverd. Dit omdat wij de order dan pas factureren en hiervoor een credit kunnen aanmaken. Oprechte excuses voor het ongemak hierdoor nogmaals. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Van de 6 geleverde spots knippert 1 spot.
Tijdens nieuwbouwproject een Orcon CO2 ventilatiepakket gekocht. Ventilatieland weigert de CO2 meter uit ‘het pakket’ terug te nemen of in te ruilen voor een andere omdat deze in ‘een pakket’ zat. Voor de duidelijkheid: Deze meter verkoopt zij ook los! Maar omdat deze dus in een pakket zit kan ik fluiten naar ruim 200 euro. Inruilen is ook geen optie. Inhoudelijke reactie is en blijft ‘uw kocht het in een pakket’ en o ja ‘u kunt 15 euro terugkrijgen voor het ongemak’… Het omrekenen van een kleine korting in het pakket kan blijkbaar ook niet. Het hele pakket zou terug moeten… Beetje lastig als de box al is geïnstalleerd… Ik heb nimmer zo’n slechte klantenservice of aftersales meegemaakt. ‘Service is ons uitgangspunt’? Loze woorden en weinig daden
Beste Marc, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Hierover hebben wij mail contact gehad waarin ik uw de reden waarom wij deze niet retour kunnen accepteren uitgelegd. U heeft bij ons een pakket gekocht, in dit pakket zit een CO2 bediening en een mechanische ventilator. Bij een pakket betaald u een speciale lagere prijs voor de combinatie. Zodra u dan 1 onderdeel retour stuurt dan kunnen wij hiervoor het aankoopbedrag niet terug aan u overmaken omdat u niet los een bedrag voor de bediening heeft betaald. Om deze reden kunnen wij niet 1 artikel van een pakket retour accepteren. Uiteraard had u dit pakket aan ons mogen retourneren maar omdat de unit wel al in gebruik was genomen was dit niet meer mogelijk. U heeft een draadloze bediening los bij ons besteld en daarop hebben wij korting aangeboden voor het ongemak. Excuses als dit verkeerd is overgekomen. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Snelle levering en feedback op mail berichten
Prima website met duidelijke omschrijvingen. Produkt op tijd verzonden en goed verpakt.
Van begin tot eind werd ik op hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Erg fijn!
Ventilatiebox binnen één dag geleverd. Goed en degelijk verpakt. Daarna nog wel even installeren ... Prima gelukt!
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ