Filtre

Prima geregeld

Product zoals beschreven en levertijd was prima

Goede prijs en mooi product

Goede prijs en mooi product. Levertijd op website kwam niet overeen met de daadwerkelijke levertijd, maar werd hierover netjes geïnformeerd via de mail.

Ik miste wel een beschrijving om de ringen te verzetten voor een kleiner gat.

Net product,en snel bezorgd

Snel in huis,en product zoals beloofd en bestelt

Prima shop om iets te bestellen

Wellicht volgende keer handiger om een bestelling in 1 x te versturen dan in 3 x. Niet dat alleen dat het dan goedkoper is voor jullie maar ook dat er niet 3 dagen achter elkaar een bezorger voor de deur staat.

Snelle levering van de bestelde filters

De filters die ik had besteld werden supersnel geleverd.

Nadat één van mijn ventilatie eruit gevallen was en kapot gegaan, besloot ik hele huis ventilatie te gaan vervangen en de keus is heel snel op Zehnder ComfoValve Luna S125 gevallen. Een mooi strak ventilatie wat makkelijk te plaatsen is. Doordat hij vrij plat is valt hij veel meer weg tegen het plafond. Erg blij mee! Snelle en levering! Vandaag besteld morgen ontvangen.

Uitstekend!

Uitstekend!

Uitstekende service overzichtelijke site

Vandaag besteld morgen in huis. Een goede overzicht site met veel info en verschillende systemen dus keuze genoeg voor ieder type huis.

Chat ervaring goed! Email ervaring goed. Dame heeft me kort achter elkaar terug gebeld, maar wij waren in gesprek. Naderhand zelf terugbellen frustrerend omdat je niet naar de juiste persoon kunt vragen. Hierdoor probleem nog niet opgelost. Krijg per mail netjes de vraag wanneer ze kan terugbellen, dus weer heel ooi afspraak gemaakt.

Alles zoals het hoort

Alles zoals het hoort.

Top kwaliteit geleverd!!! Zeer tevreden!

Duco box geplaatst kanalen aangesloten,ventielen afgesteld. Draait keurig zijn waarden en vergeleken bij vorige ventilatoren zeer stil. Aanrader!!

Snelle levering scherpe prijs

Snel geleverd, veel keus en voor een concurrerende prijs. Ik bestel hier vaak mijn wtw-filters.

prima winkel en webshop

Alles gaat volautomatisch en heel soepel. De telefonische informatievoorziening kan wel beter......

Uitstekende service en prima product

Een snelle levering van het product en een prima omschrijving en vergelijkingsmogelijkheid op de website maken dat ik de juiste keuze heb kunnen maken

goed en verzorgd uit, prima kwaliteit

Netjes volgens afspraak geleverd, deugdelijk materiaal voor een zeer nette prijs!!

top, snel geleverd goed product

gewoon prima, snel en dat niet voor het eerst.

Bestelling was vertraagd terwijl alles op voorraad was

Levertijd was niet zoals aangegeven. Daarna gemaild en gehoord dat het goed kwam. Na paar dagen bleek dat niet zo te zijn. Was uiteindelijk toch vertraagd en 1 dag levertijd werd 7.

Prima product, helaas niet op tijd geleverd

Prima product. Er wordt echter aangegeven dat het voor 16 uur besteld, morgen in huis is. Helaas heb ik 3 dagen moeten wachten.

Prima product goede prijs

Duidelijke website Goede communicatie Goede prijs

Duidelijk antwoord op mijn vragen. Product moet nog geïnstalleerd worden, maar ga ervan uit dat het prima is.

Goede ventilator, snelle levering

De ventilator, Zehnder ComfoFan Silent Limited - Perilex, ter vervanging van een 25 jaar oude unit die begon te rammelen, voldoet goed. Hij paste nog steeds op het bestaande verdeelblok wat me een hoop werk scheelde. Jammer is daarom alleen dat ik niet een ventilator zonder verdeelblok kon kopen. Ik moet dat nieuwe blok dan ongebruikt weggooien. De levering was vlot, een dag na bestellen, zonder problemen.

Snelle bezorging, maar niet op juiste moment

Betreft bestelling voor verbouwing van pand waar ik nog geen toegang toe had. In formulieren en per mail van te voren duidelijk aangegeven wanneer ik pallet bezorgd wilde hebben, werd alsnog de volgende dag bezorgd (en teruggenomen). Telefonisch contact opgenomen en bezorgdatum aangepast, toen werd het alsnog 2 dagen eerder bezorgd.

Gekregen wat verwacht.

Bestelde ventilator zeer goed verpakt ontvangen. Duidelijke website met ruim voldoende informatie. Voldoende betaalmogelijkheden. Snelle verzending. In één woord: topwinkel!

Prijs kwaliteit is top! En snelle levering!

Spullen besteld, snelle levering…

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ