Filtre

Snel, professioneel, helemaal goed !

Ik woon in Frankrijk waar bestellingen meestal een drama zijn. Wat fijn dat ik in Nederland moest zijn en bij u kon bestellen. Bedankt voor de goede service.

Goede service en uitleg

Na navraag gedaan te hebben over welke ventilator we het beste konden kopen. De koop gedaan. Helaas deed deze het niet. Na telefonisch contact werd er een nieuwe opgestuurd. Deze deed het wel. Gelijk opgehangen wat heel makkelijk was omdat er ook al een stekker aanzat. Heel tevrede mee

Hier super goed advies gekregen snelle levering.

Voor een complex project alle spullen binnen Goed advies gehad wat te doen en aan te schaffen. Site zelf ook erg informatief met reken matrix. Heel handig. Ruime keuze. Snelle levering. Voor het volgende project bestellen we hier weer onze spullen. Bedankt ventilatie land. Maurice Borsboom

Eenvoudig te plaatsen en stil

De mechanische ventilatie is makkelijk te plaatsen en reageert vrij snel op vocht.

Prima !

Kleine bestelling geplaatst, des al niet te min alles correct en netjes ontvangen, top !!

Duidelijk en eenvoudig

Door de goede website en snelle chat ondersteuning binnen één dag de juiste keuze kunnen maken en de volgende dag alles aan de deur. Heerlijk zo’n stille ventilatie. Veel te lang mee gewacht!

Prima bedrijf om te bestellen

Ik heb nu voor de derde keer iets besteld bij Ventilatieland en behalve de levertijd is de levering prima gegaan. Alleen was het bij levering niet duidelijk dat hij met RF bedienbaar was. Het stond wel op de website maar ik miste de antenne. Per telefoon en chat geprobeerd hier antwoord op te krijgen en uiteindelijk per e-mail werd mij duidelijk dat de antennen niet meer zichtbaar was. Die tekening die per email meegestuurd werd had bij de installatie instructie moeten zitten. Ik zie dit als opbouwende kritiek en niet als afbrekende kritiek

Goed product

Het product was eenvoudig te bestellen en werd snel geleverd.

Materialen goed verpakt en snel ontvangen

Enige nadeel was dat de product omschrijving niet helemaal klopte.

Op een storingsmelding geen terugkoppeling en niet bereikbaar

Ik heb een ventilatie box gekocht uit de doos gemonteerd deze maakt een enorme herrie en is niet te gebruiken dit gemeld en op verzoek een geluidband ingestuurd hierop nog geen reactie . Gebeld maar de persoon die ik sprak meld dat er voor storingen geen telefonische bereikbaarheid is. Ik zit met een ventilatie box die niet werkt en geen afzuiging in de woning . Uw service is zeer slecht.

Top bedrijf

Contact gehad over een aantal dingen aan de telefoon, bestelling geplaatst en alles keurig netjes verpakt en geleverd! Ga zo door met elkaar!!

communicatie slecht

Bestelling gedaan van 2 dingen, en werd helaas in tweeën geleverd zonder ons daarvan in kennis te stellen, wel 2 mail achter elkaar gekregen met een verschil van 3 minuten, zonder verdere uitleg dat de levering via dropshipping ging. Beveel bedrijf wel aan, maar dit soort zaken moet men beter communiceren.

Wat een snelle actie!!

Op vrijdagmiddag om 16.20 uur bestel ik een ventilator en op zaterdagmiddag wordt hij afgeleverd. Goede prijs en vlotte levering. Prima!

snel en goed geregeld

Goed en snel geregeld.

Ik bestel en ventilatieland levert

Zonder meer top!

goede en snelle levering

goede en snelle levering

Goed verpakt en een dag na bestelling thuis. Super.

Buis vent. van 100 mm besteld werkt prima en vrij geruisloos.

super geregeld en geleverd

Altijd goed

Altijd goed

Goed en betrouwbaar bedrijf.

Leverd elke keer erg snel, producten goed verpakt en tegen de beste prijs.

werkt prima lekker stil

Gewoon goed!

Er wordt goed mee gedacht en geadviseerd!

Na mijn bestelling bleek dat de leverdatum pas na 6 weken viel. Bij navraag bleek dat om 1 klein artikel te gaan. Deze is van de bestelling verwijderd en met een aantal dagen had ik het toen alsnog in huis. Snelle reactie en prima afhandeling. Prettige service.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ