Netjes op tijd geleverd.
Na het stellen van mijn vraag kwam er direct een goed antwoord. De productlevering was ook snel en het product was makkelijk te installeren en werkte direct.
alles snel en perfect geregeld
Duidelijke website, uitstekende service en hele snelle levering
Makkelijk website om te bestellen. Op het aangegeven tijdstip geleverd. En product voldeed aan alle verwachtingen.
Goed en netjes afgehandeld
Goed tot uitstekend9
Handige website
Snelle en goede levering zoals altijd. Zeer goede webshop!
Snel en correct
Vergelijken, kopen, bezorgen, installeren, dit alles is uitstekend verlopen.
Volgens de mailberichten zou de zending al een week geleden aangemeld zijn ter afhaling bij de koerier/ transporteur. Deze doet er echt geen week over om het bij mij te brengen. De verkoper is sowieso verantwoordelijk voor de levering. Hoe de producten zijn? Geen idee want ze zijn er niet. Je kunt ze niet eens bellen om te vragen hoe het er mee staat. Maar wel een beoordeling vragen; dan krijg je dit.
Beste Peter, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Wij hebben contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Het ging bijzonder snel en netjes, de levering was ook binnen de opgegeven tijd. Prima hoor
Na bestelling ging de bezorging snel. Producten zijn scherp geprijst t.o.v. de concurrentie.
Duidelijke website, alleen de maatvoering van de producten wordt niet weergegeven. Goede telefonische ondersteuning De chat functie werkt. De retour procedure is eenvoudig en goed. Alleen de verzending op maandagmiddag 200223 vond niet plaats, waardoor de zending pas woensdag arriveerde.
Goed product ontvangen alleen duurde het wel erg lang voor het geleverd werd. Dit stond wel bij het artikel vetmeld dus wist het van te voren maar vond 3 weken levertijd toch erg lang.
Ondanks een misverstand in de bestelling en een retour mail aan uw bedrijf ben ik goed geholpen. Gelukkig kon ik bij Gamma in de buurt nog een insteekstuk halen, maar daar zijn de prijzen fors duurder.
Je kunt telefonisch gewoon geen contact krijgen. En als je betaald hebt, krijg je nog zeker 3 aanmaningen en die blijven gewoon komen ook al geef je door dat je al betaald hebt
Beste Henk, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Wij hebben contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. U heeft gekozen voor Riverty alleen de betaling aan ons overgemaakt, om deze reden bleef u van Riverty betaalherinneringen ontvangen. Dit is inmiddels voor u opgelost en u heeft geen extra kosten hoeven voldoen. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Spoed order die binnen 2 uur klaar zou liggen uiteindelijk pas na 5 dagen kunnen ophalen. Hele slechte klantenservice, krijgt de ene keer hoofdkantoor andere keer niet, je moet maar net de juiste treffen die info over je order heeft. Ik zou hier niet bestellen.
Beste Jaimy, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Wij hebben contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Prachtig product voor een keurige prijs. Erg blij mee!
op de overzichtelijke website kon ik snel vinden wat ik zocht. vervolgens was het product netjes de volgende dag geleverd.
Goede prijzen, snelle levering en uitstekende service.
Beste F.M., Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Excuses voor het ongemak hierdoor. Ik heb op uw gegevens gezocht en zie dat u op zaterdag 25-2-2023 om 19:46 een bericht heeft achtergelaten op onze offline chat. Op maandag 27-2-2023 om 12:29 hebben wij u een reactie gestuurd op uw bericht. Ik kan geen andere e-mails van u terugvinden, heeft u met hetzelfde e-mail adres ons ook een mail gestuurd? Wij zijn werkzaam van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00. U heeft ons dit buiten onze werkuren toegestuurd waardoor wij u niet direct van een reactie konden voorzien. In het scherm van de chat geven wij ook aan dat deze op dit moment offline is maar dat u wel een bericht kunt achterlaten zodat wij daar zodra wij weer bereikbaar zijn op kunnen reageren. Ik betreur dat u dit wellicht over het hoofd heeft gezien. Nogmaals excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Original anmeldelse
Telefonisch kan ik de kwestie niet voorleggen en de website reageert niet. Emailtjes en chat worden niet beantwoord.
Via de chat goed geadviseerd. Snel geleverd en een goede prijs.
Nette en snelle levering.
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ