Filtre

Snelle, betrouwbare, goede levering.

Goed product. Snelle levering en transport is goed te volgen.

Makkelijk te bestellen en levering verliep vlekkoos. Product zoals omschreven.

Hele goede service

Goede service en raad

Prima webwinkel

Alles was gemakkelijk te vinden, snel bezorgd en goed verpakt.

Levering was iets langer als verwacht

Van het zwarte rooster was een hoekje behoorlijk krom.. heb deze terug gebogen met een baco.. toch zonde..het inpakken zou dus iets beter mogen. Helaas gooien ze met de pakketten.. goed opsluiten in de doos is beter.. verder een mooi product en tevreden.

Snel correct geleverd

Na bestelling compleet en keurig geleverd. Wel aandacht voor de vervoerder i.v.m beschadigingen

snelle levering, duidelijke instructie

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Goede website, top producten en snelle levering!

Een fan ventilator box alles-in + vochtsensor + RFT auto bediening + 4 ventielen aangeschaft i.v.m. veel vocht in huis en omdat onze ventilatie niet goed werkte. Sindsdien is er aanzienlijk minder vocht thuis.

Goed op tijd bezorgd.

Ze hebben het goed op tijd en netjes bezorgd Niets op aan te merken.

Snelle levering, website met veel info

Op de website worden de producten goed omschreven met veel technische gegevens, zodat je een goede keuze thuis kunt maken. Levering was bovendien zeer snel. Mbv. videoinstructie was plaatsing een fluitje van een cent. Ventilatiebox is fluisterstil en gebruikt weinig stroom.

Snelle en perfect verpakte levering

Zoals altijd.. snelle levering van de producten. De producten zijn ook goed verpakt. Top service

Zeer keurige service en kwaliteitsproduct

Een zeer keurige afhandeling van mijn bestelling. Dusdanig dat ik zeer binnenkort weer een bestelling plaats

geen klachten

Duidelijke site. Makkelijk te bestellen, en goede prijs. En snelle levering, door een goede bezorgdienst. En dat is ook niet vanzelfsprekend. Want onbekende bezorgdiensten (kleine) kunnen mijn huis nooit vinden.

Eerlijk bedrijf

Goede site, ruime keuze en correcte levering

Netjes snel geleverd en goedkoper dan elders

Heb filters gekocht voor mij nieuwe WTW en die zijn erg prijzig. Hier waren ze een stuk goedkoper. Voor 2 setjes de prijs van 1,5 betaald en gratis levering. Had ze dinsdagavond laat besteld en donderdag al binnen en alles ziet er netjes uit. Viel mij toevallig op dat ze geen plastic hebben gebruikt als verpakking/tape.

Buitengewoon goede service!

Ik had iets verkeerd besteld en kon het eenvoudigweg zonder extra kosten terugsturen.

Levering laat steeds op zich wachten.

Doordat 1 onderdeel ( de toeren regelaar) voor de ventilator niet geleverd kon worden maar wel een ander type, wat mij niet mee gedeeld is. Anders kon het wel opgestuurd worden. Toen ik belde dat ik het kwam ophalen was het in orde. Mijn laatste aanvraag, een paar simpele moffelen duurt een week, niet op voorraad. Dat is ongeloofwaardig, zeer onplezierig en onprofessioneel.

Boven verwachting en wat een apparaat

Na de installatie van nieuwe kozijnen zat ik ineens zonder natuurlijke ventilatie. Gevolg: schimmel. Mechanische ventilatie besteld die geleverd was voordat ik het doorhad. Makkelijk te installeren en werkt als een trein. Zo stil dat ik met een papiertje bij de ventilatieroosters ben gaan staan om te zien of het wel werkt. Zeer tevreden over de informatie op de website en het geleverde product. (Als we dan toch spullen weggeven hoef ik geen Co2 meter, maar heb ik liever een regenkap voor op de 125mm uitblaasopening op het dak :D)

Makkelijke site, goede prijs en volgend afspraak bezorgd.

Goed, snel en een goede prijs

Zeer snelle levering van kwalitatief goede spullen tegen een goede prijs. Helemaal top.

Klant gericht

Top service. Vanaf de bestelling tot levering. Over het apparaat zelf kan ik niets zeggen,want ik moet hem nog aansluiten.

Mooie ventilator

Ventilator volgens afspraak geleverd. De inbouwdiepte iis wat veel als deze gemonteerd moet worden in een bocht. Verder oké

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ