Filtre

Twee dagen geleden geïnstalleerd, geluidloos en een super goede werking

Wij merken dat na een douchebeurt het vocht in onze badkamer snel is verdwenen en dat de mechanische ventilatie dan, als wij deze weer uitschakelen, nog een tijdje op een hoger toerental blijft werken. Zijn zeer tevreden met deze MV

Super goed

Snelle levering Zeer goed technisch personeel snelle antwoorden op alle vragen top

Schitterende roosters

Het zijn echt schitterende ventilatieroosters :)

Goede aanbieding, maar langzame bezorging

Vandaag bestellen en morgen leveren blijkt een loze belofte. Wellicht ook postnl die hier een aandeel in heeft.

Ze leveren snel

Goede kwaliteit van slang.

Verfrissend goed

Ik heb totaal geen kennis van zaken als het om een ventilatiesysteem gaat. De site legt het goed uit door tekst en video. Ook de klanten service was goed bereikbaar en behulpzaam. Ik heb daardoor een goede keus kunnen maken waardoor wij allemaal in huis tevreden zijn.

Nette verzendkosten

Snel verzonden, laagste prijs en erg lage verzendkosten. Vooral de lage verzendkosten vind ik een pluspunt t.o.v. andere bedrijven in de sector.

Goed en snel

Goed en snel geleverd en goede prijs!

Snelle levering en goede materialen

Snelle levering en goede materialen

Snelle complete levering

Alle juiste producten op voorraad

Duidelijke informatie op de site. Je ziet gelijk of er iets op voorraad is of niet en niet achteraf pas dat het 14 dagen duurt. snelle levering

voorraad klopt niet op de site (dus slecht)

Niet tevreden In de voorraad staat dat er 4 aanwezig zijn en heb ventilator nog steeds niet binnen gebeld met ventilatieland en kan je via telefoon geen vragen stellen voor de bestelling mail gestuurd maar nog geen reactie nu word volgende week woning opgeleverd maar wij kunnen het niet afronden Gr W.Kok

Prima communicatie en snelle levering

Prima communicatie en snelle levering, niks mis mee

Het product voldoet aan de gestelde eisen

Vlotte en correctie afhandeling.

Donderdag bestelt zaterdag in huis. Keurig verpakt.

Goede prijs/kwaliteit-verhouding.

Makkelijk en snel besteld. Snelle levering, top!

Makkelijk besteld, betaald en snel geleverd. Helemaal top!

prima product en snel geleverd

Duidelijke site met concurrerende prijzen.

Op site staat een duidelijke uitleg met foto's. De gezochte ventilatiebox was zo snel gevonden. Levering was binnen twee dagen en de prijs is zeker concurrerend.

Goed product en snel geleverd

Duidelijke website met overzicht van de verschillende producten. Wat ik plezierig vond, was dat de maten ook vermeld werden. Ventilatieunit moest namelijk op een bepaalde plek komen. Vervolgens snel geleverd

Soepele communicatie en bezorging

Soepele communicatie en bezorging

Snelle levering voor een goede prijs

Onze ventilator werd snel geleverd en er wordt goed gecommuniceerd over de voortgang van bestelling en levering.

Mooi product, lange levertijd

Levertijd welke de site aangeeft klopt niet en wordt meermaals uitgesteld (geen dagen maar weken)

Tevreden

Op alle punten in orde

Top site

Zeer goede ervaring met Ventilatieland, Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling En dan ook nog eens een goede prijs, een ruime keus en een fijne site. Een aanrader.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ