Filtre

Probleemloos bestellen en snelle levering

Overzichtelijke website met voldoende informatie. Bestelproces simpel en efficiënt en levering de volgende dag. Kortom prima service

Goed en snel geleverdt

Goed product

Snel verzonden, goed product

Blij met mijn ventilator. Zuigt bijna het water uit de douchekop af! Nu heb ik na het douchen tenminste geen natte badkamer

prima prijs kwaliteit verhouding.

prima prijs kwaliteit verhouding.

juiste product en prijs en razend snel levering

eerste aankoop, perfect en vlot geleverd

Dropshippers

Ik kreeg een defect product toegestuurd, dat hebben ze zelf ook bevestigd ,maar ipv een vervangend product op te sturen lieten ze het opsturen naar de leverancier. Nu 3 weken later geen vervangend product of mijn geld terug gekregen, waar ik om gevraagd had. Ze zijn nauwelijks per mail bereikbaar. Het zijn dropshippers die zelf geen voorraad hebben en je bestelling doorzetten naar de leverancier.

gedaan wat verwacht werd

prima omschrijving, prima spul. dikke prima

alles wat ik nodig heb voor mijn ventilatieoplossingen

alles wat ik nodig heb kan ik vinden voor een goede prijs en goede kwaliteit. Verder is de klantenservice goed bereikbaar.

PERFECT

kreeg een mail dat het product niet op voorraad was. Volgende dag was het er dus was heel blij.

Kompleet en snel

Gekregen wsr ik besteld heb, en lekker snel.

Makkelijk besteld tegen een mooie prijs en snel geleverd.

Op de bovenste etage vaak beslagen ramen en nu toch besloten om eens naar de ventilatie te kijken, de oude ventilator had al menig uurtjes gemaakt en was aan vervanging toe. Al snel de keuze laten vallen op de daalderop cve en ondanks het laag verbruik komt me een kracht uit de box ik zet mijn handdoeken in de badkamer vast met knijpers! Nee met alle gekheid prima ventilator en zeer fijn is de vochtsensor!! Ramen weer vochtvrij.

Goed makkelijk bestellen duidelijke website

Had een paar vraagjes. Die werden correct en duidelijk beantwoord. In de omschrijving van badkamerventilator stond iets ander dat de headline. Zou ik aanpassen

Goed product, matige service

Ducobox Silent snel bezorgd. Prima product. Helaas klopte de bijgevoegde factuur niet, waarop een nieuwe gevraagd. Deze gekregen, maar met een ander nummer. Wordt nu voortdurend gevraagd de - reeds betaalde - factuur nog een keer te betalen.

Erg goed in meerdere opzichten !

Afspraak was snel gemaakt, flexibele instelling tijdens het maken van de afspraak. Monteur legde alles uit wat hij ging doen en was binnen het uur klaar met reinigen ventilatiekanalen. Hij gaf ook nog enkele adviezen. Kortom: zeer tevreden met de werkzaamheden, beslist een aanrader !

Makkelijk en snel

Makkelijk, snel en hele goede communicatie over de levering!

Binnen afgesproken tijd product keurig afgeleverd.

Binnen afgesproken tijd product keurig afgeleverd.

Netjes op tijd geleverd wat beloofd is

Voor herhaling vatbaar

snelle service

Voor zover ik kan zien ook een prima product, maar nog niet gebruikt in de praktijk

prima en snel geregeld

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ventilatietooster besteld. Degelijke kwaliteit.

Goede prijs en snelle levering!

Ik was op zoek naar een goede en kleine (weinig ruimte) ventilatiebox. Door de duidelijke specificaties en goede prijs heb ik toen voor Ventilatieland gekozen. De volgende dag was de box, prima ingepakt, binnen. Topservice!

Duidelijke site, goede prijs

Prima hoor!

Product zoals omschreven en geleverd naar verwachting.

Dik tevreden!

Snel vriendelijk en goed geholpen. Super team

Tevreden

Schrok van de levertijd van de mechanische ventilatie, maar werd toch binnen een paar dagen geleverd

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ