Duidelijke site en vlot geleverd
Really great and quick service
Voor het eerst gezocht naar filters voor onze nieuwe installatie. En goed gevonden bij ventilatie land, vanwege de prijs en levering, verpakking en begeleiding per mail. Dank jullie voor de service van een nieuwe vaste klant. Groet uit Zwolle, Piet.
Snelle levering voor een goede prijs
Snelle en complete levering
Product snel geleverd. Goed product
De website geeft alle benodigde informatie. Wat je vandaag bestelt wordt meestal morgen al geleverd! Ik ga voor ventilatie zaken nergens anders heen.
De bestelling had ik in 2 dagen in huis en omdat ik verkeerde koppelstukken heb besteld heeft ventilatieland dat gecorrigeerd.
Beste Gerard, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Hierover heb ik met u telefonisch contact opgenomen om dit te bespreken. Het klopt inderdaad dat de buizen en koppelstukken welke u heeft besteld niet in elkaar passen. U heeft koppelstukken voor hulpstukken gekocht, deze zijn bedoeld om hulpstukken (bochten, t-stukken, verloopstukken enz.) aan elkaar te koppelen. Deze passen inderdaad niet als u deze gebruikt om buizen aan elkaar te koppelen. Dit proberen wij zo duidelijk mogelijk op de website bij de artikelomschrijving te vermelden. Wij hebben ook een verbindingsstuk die speciaal geschikt is voor het koppelen van buizen. Zodra u een bestelling bij ons online plaatst dan gaat uw order vrijwel direct naar ons magazijn om voor u ingepakt te worden. Wij controleren uw order voor het verzenden niet. Telefonisch zijn wij altijd bereikbaar via optie 1, via de andere opties vragen wij u een e-mail te sturen omdat wij u dan sneller van een reactie kunnen voorzien. Zoals ook besproken heeft u ervoor gekozen ons hierover geen e-mail te sturen. Ik hoop dat de aangeboden oplossing naar wens is. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Original anmeldelse
snelle levering maar de buizen en koppelstukken passen niet in elkaar. Beetje jammer !!! Iets minder snel en passende spullen leveren was beter geweest. Ik heb nog telefonisch contact geprobeerd maar dat is niet mogelijk bij Ventilatieland. (slechte service en niet klantvriendelijk).
Vlot geleverd. En nu geïnstalleerd en werkt perfect.
ding doet wat de bedoeling is.
Goede spullen die snel zijn geleverd. Duidelijke webshop.
Original anmeldelse
Ik ben eigenlijk heel blij, maar ik moet dit even testen. Groetjes Felix
De CO2 meter reageert snel. Als je in de buurt bent zie je hem oplopen (meer CO2 in de lucht) Je kan de waardes calibreren indien ze afwijken. Scherm kan permanent verlicht worden is je dat fijn vind.
Mijn ervaring met ventilatieland is wisselend. Kleine bestellingen worden netjes op tijd geleverd. Bij een grote bestelling wordt er een mail gestuurd met verwachte leveringsdatum over 3 weken, geen probleem. Alleen werd er 24 uur later al geleverd zonder aan kondiging en heeft de bestelling, van dik 4000 euro, de hele dag in de regen op de oprit gestaan. We zijn nog in afwachting of dit schade heeft opgeleverd. Verder is het heel frustrerend dat er geen telefonisch contact mogelijk is voor technische vragen. Antwoord op een technische vraag per mail levert vaak weer vragen op en dat duurt weer even voor een respons. Het werkt allemaal zeer vertragend. De kwaliteit van kunstof kanalen is niet geweldig. Knikken in rechthoekige ventilatie kanalen en gaten in verloop stukken. Het kan allemaal gefixed worden maar je moet goed opletten voordat je het plaatst.
Beste Gerard, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Wij hebben contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Complete set van Itho, keurig in overdoos geleverd met duidelijke installatie en gebruik aanwijzingen
Voor particulieren zou ik “dwingender” het aangeboden advies tussen koppelen, of beter nog na de betaalde bestelling doornemen. Los van kans op meerverkoop en het voorkomen van op en neer sturen Zal dat als een goede extra service ervaren worden. Door de haperende communicatie die alleen via mail en vervolgens rommelig ( onduidelijke levertijden)en vertraagd plaats vond kreeg ik zelfs het idee dat ik in een internet zwendel terecht was gekomen.
wou heel mijn installatie hier bestellen. maar omdat je 3 dagen moet wachten op een pricecheck heb ik deels bij de concurrent besteld. De klantenservice was heel erg behulpzaam met informatie
Mijn eris snelle levering en de goedkoopste van alle leveranciers. Dus als een box koopt dan is hier kopen het beste voor de portemonnee!
Na telefonisch advies snel de bestelling kunnen doen en vervolgens snel geleverd.
Zie hierboven. Precies zoals het moet om tevreden klanten te krijgen.
het leveringsprogramma is duidelijk en overzichtelijk en als je iets niet weet vraag je het gewoon en kijkt een medewerker van Ventilatieland met je mee.
Bestelling plaatsen was geen probleem Maar de levering liet weken op zich wachten. elke keer werd de levering doorgeschoven. Als je een strakke planning heb met de verbouwing zou ik op tijd bestellen.
Beste Willem, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Wij hebben contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. Helaas heeft uw order inderdaad vertraging opgelopen, wij hebben u per e-mail zo goed mogelijk op de hoogte proberen te houden. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Afstandsbediening voor de mechanische ventilatie besteld. De volgende dag al bezorgd. Kwaliteit voor een goede prijs.
Wij zijn zeer goed geholpen bij het kiezen van de juiste ventilatie toevoer kappen. Eerst had ik de verkeerde besteld, maar na een telefoontje kon ik de juiste opnieuw bestellen en de verkeerde zeer makkelijk terug sturen. We zijn heel blij met onze 6 nieuwe kappen die mooi staan in onze woonkamer. De kamer ziet er moderner en luxer uit nu.
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ