Filtre

Snelle levering na koop. Bij vragen over retourneren echter geen telefonisch contact mogelijk.

Mijn bestelde pijpen werden snel geleverd. Maar retourneren is tot nu toe niet gelukt. Vanwege de maat moest ik contact op nemen met de klantenservice, maar dat kan alleen per mail. Ik krijg echter geen antwoord. Met als gevolg dat de gigantische doos met pijpen nog steeds bij mij thuis staat.

Snelle bezorging en goede service

Duidelijke website en snelle bezorging. Zeker aan te raden!

Scherpe prijs en de levering op tijd

Echt geweldig geregeld aanbevolen.

Kleine bestelling en dan toch de verzendkosten laag houden dat is pas service! Waar kom je dat nog tegen.

Prima service en goed geadviseerd. Uitstekend product van Orcon en eenvoudig te installeren.

Uitstekende service en een zeer goede ventilatie unit van Orcon. Makkelijk te installeren. Het aanmelden van de afstandbediening is zeer eenvoudig. Top product

Goede en snelle levering.

Product werkt perfect. Makkelijk instaleren door de goede beschrijving en duidelijke filmpjes op internet. Kortom, helemaal goed.

Leveren netjes en op tijd

Ik bestel regelmatig en vind dat de producten goed van kwaliteit zijn en altijd netjes en stevig verpakt.

Goed advies

Bij het bestellen van ventilatiebuizen incl benodigde hulpstukken, kreeg ik goed advies. De levering was niet binnen een dag, zoals op de website vermeld staat. Dit haf met voorraad te maken. Maar kreeg keurig een mailtje wanneer wel. De bestelling was goed verpakt. Ben zeer tevreden!

Zeer goed en zeer snel

Ik had nieuwe filters nodig voor de WTW. Ze waren er binnen een dag!

Makkelijk zoeken en duidelijke informatie

Makkelijk zoeken op de website en duidelijk technische informatie zodat je zeker weet dat je het passende product koopt.

Goed product

Een snelle levering. Duidelijke site.

Goed product, netjes en snel geleverd

Product zat netjes verpakt en is geleverd binnen het aangegeven termijn. Top!

Prima.

Goede snelle levering Perfect !

Brede keuze, goede prijs, snelle levering

Brede keuze, goede prijs, snelle levering

Kan beter

De offerte voor een Dhz WTW valt tegen. Wachttijd is lang en detaillering opstelling wordt niet gedaan.

Betaalbaar en fluisterstil

Ventilator aangeschaft, mooie prijs en fluisterstil. Alleen bij vochtinstelling aanpassen, moeten er 3 kapjes worden verwijderd. Niet handig als je dit aantal keer wilt doen. Daarom 4 sterren iov 5 sterren.

Ruime keus goede prijs snelle levering

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Duidelijke communicatie jammer dat bestelling paar x is uitgesteld

Er zijn snellere partijen die leveren

Customer journey was enorm slecht

Bestelling geplaatst met de gedachten product wordt geleverd binnen een week. 2 maanden gewacht en pas na een week kreeg ik iets te horen. Bizar!

Prima leverancier

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle en vaktechnische mail beantwoording.

snel ontvangen

Groot assortiment, snelle levering

Gewoon goed en snel! Had spullen die andere winkels niet hadden.

Afhandeling van de order is prima gelopen. Ook het deel wat terug gestuurd moest worden is goed verwerkt.

Alles helemaal super.

Bestellen ging goed en snel. Bestelling was snel verzonden en geleverd. Goed verpakt en superfijn dat de rf afstandsbediening al aangemeld was op het toestel. Ophangen, eventueel instellen via de dip switches, stekker erin en gaan!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ