Filtre

Een stille ventilator die ook heel simpel te monteren is

Snel en prima

Prima en snel

Goede ventilator en snel geleverd.

Goede ventilator en snel geleverd.

Snel geregeld en mooi op tijd geleverd

nvt

Perfect geregeld

Alles was perfect geregeld

Snelle levering, goede communicatie

Zeer goed bedrijf

Dit bedrijf heeft een grote voorraad, levert daardoor ook snel en correct

Alles zoals gehoopt en verwacht, zelfs de prijs

Gewoon alles klopt, prijs, produkt levering

Goed apparaat, loopt als een zonnetje en op tijd geleverd!

Goed apparaat, loopt als een zonnetje en op tijd geleverd!

Prima juiste filters

Duidelijke website

Productbeschrijving kan beter. Bezorging kan veel beter

Product beschrijvingen kunnen beter, bijvoorbeeld toepassing van het product. De bezorging via post.nl is erg verwarrend en de informatievoorziening is erg slecht.

Verkeerde levering gehad

Er is iets heel anders geleverd dan dat ik besteld heb. Afgelopen vrijdag heb ik hier een mail over gestuurd maar helaas nog geen reactie gehad.

Goede kwaliteit

Ik heb de verkeerde filters ontvangen. Afgelopen vrijdag zou ik teruggebeld worden, maar ik heb gee

Ik heb verkeerde filters ontvangen. Afgelopen donderdag heb ik een mail gestuurd met alle details. Afgelopen vrijdag heb ik met jullie gebeld. Men zou het uitzoeken en ik zou vrijdag teruggebeld worden of gemaild worden. Geen reactie. Ik zou graag willen weten hoe en wanneer u dit gaat oplossen.

Snelle levering, netjes verpakt

Handig dat alles in 1 compleet pakket geleverd kan worden. Snelle levering, netjes ingepakt

Goede ervaring met dit bedrijf.

Ruime sortering, goed verpakt en snel geleverd!

Geen onderdeel wat niet gelverd kan worden, klantgericht

Goede producten en een prima service

Redelijke service.

Als je bij de bestelling in het veld "opmerkingen" een wens invult zou het fijn zijn dat de wens geregeld wordt en zo niet er een mailtje komt met een reden dat het niet mogelijk is. En niet zoals nu helemaal niets hierover laten horen.

Precies de onderdelen die ik zocht

Prima webshop, helaas was een onderdeel niet op voorraad, alles is een week later aangekomen.

Goede omschrijving

Perfect product past gewoon in 1 keer

Goede service en snel geleverd

Duidelijke webshop goede service en wat ook fijn is vriendelijk personeel, heb je per ongeluk iets verkeerd besteld, ook dat is geen probleem je kunt het product ook weer retourneren. Heb inmiddels meerdere producten besteld en ben hier heel tevreden mee en heb deze webshop van Ventilatieland door gegeven aan mensen die ook een huis aan het verbouwen zijn. Groet Alfons

Prima verzending

Goed producht