Filtre

uitstekend

Snelle levering van ventilatieventielen

goede webshop, prima prijzen

Duidelijke webshopg, alles goed vindbaar. prijzen zijn goed, afhandeling ging snel, het langst moeten wachten op post nl, maar daar kan ventilatie land niks aan doen.

Prima ventilator

Snelle levering en product zoals beschreven. Alles volgens verwachtingen.

Spullen netje geleverd

Het duurde even wat langer omdat alles niet op voorraad was,was ook via mail op de hoogte gebracht . Maar alles wat ik besteld had heb ik keurig verpakt binnen gekregen.

Producten goed, informatie over levering matig

Omtrent de levertijd in verband met niet op voorraad kom je geen stap verder. Bijna een jaar in bestelling en telkens een streefdatum een aantal maanden in de toekomst. Plots stond er een gelijkwaardig artikel op voorraad, deze snel besteld en kreeg de WTW een dag later binnen. Ik ben er blij mee maar had meer verwacht van de service.

Beetje te zakelijk, geen persoonlijk contact.

Jammer dat je heel moeilijk de verkoop kunt spreken. Je contact wordt gewoon afgebroken als je iemand wilt spreken als je order niet goed wordt uitgeleverd. Niet klantvriendelijk.

gemakkelijk te plaatsen

Helemaal top!

Onlangs een nieuw ventilatiesysteem gekocht maar die kon niet geplaatst worden op de beoogde locatie, te groot. Vervolgens omgeruild voor een ander model. In beide gevallen snel geleverd en ook het retourneren verliep soepel, geld stond binnen een week op de rekening! Van echt omruilen was geen sprake maar de service was er niet minder om, de communicatie verliep verder heel soepel.

Goed advies

Goed advies gekregen en de site is heel duidelijk.

Duidelijke website en snelle levering

Alles is correct geleverd en goed verpakt.

Meer dan uitstekende service

Na een defecte ventilator te hebben ontvangen was een belletje genoeg om een nieuwe te ontvangen binnen een paar dagen super

Producten zijn goed, de service achteraf is slecht.

Een Itho Daalderop CVE-S eco fan ventilator box besteld. Omdat ik er al eerder iets had besteld, krijg ik regelmatig e-mails van Ventilatieland. Daarom was dat ook de 1e keuze toen ik op zoek was naar een ventilator box. Omdat op de site staat, "laagste prijs garantie" en ik tevreden was met een eerdere bestelling, heb ik niet verder gezocht en de ventilator box meteen besteld. Deze werd keurig na 2 dagen bezorgd. Omdat ik de aansluitgegevens nodig had ben ik op Google gaan kijken. Daar kwam ik diverse websites tegen waar de box veel goedkoper was. Bij Hornbach scheelde het zelfs meer dan €37,-. Toen ik een bericht stuurde naar Ventilatie land, werd verwezen naar de voorwaarden waarin een hele boel merken worden uitgezonderd van deze laagste prijsgarantie. Ook wilde men een link naar de Webwinkel van Hornbach zien als bewijs. Deze heb ik inmiddels 3x verzonden, maar steeds blijkt deze niet aan te komen. Ze kunnen zelf ook even op Google kijken , maar dat is waarschijnlijk te veel moeite. Ook reageren ze heel laat op e-mails. Het kan wel dagen duren voor er een reactie komt. Het positieve is dat de producten goed zijn en snel geleverd worden. Maar de service achteraf is waardeloos en de kreet "laagste prijsgarantie" is misleidend !!

Artikelen vaak te laat verzonden

Opzich prima webshop, maar artikelen worden vaak te laat verzonden. Zelfs wanneer deze ruim meer dan een uur voor de deadline zijn besteld en betaald.

Goed en snel

Goed ga zo door

top service en concurentiële goeie prijzen

Goede prijzen en snelle levering

Goede prijs en snel geleverd

voldoet aan de verwachting, snelle verzending

Netjes , snel geleverd. Voldoet aan de verwachting

Moest een afslang hebben van 120mm Die hadden ze hier voor een scherpe prijs. Snel geleverd.

Makkelijke website, snel bezorgd, Alles binnen! Prima kwaliteit producten.

Snelle levering, Super product!

Goede informatie beschikbaar op site, telefonisch goed geholpen bij vraag over product. Snelle levering. Voldoet aan verwachting!

Snelle levering voor redelijke prijs

Ivm hogere prijs filters besteld van hun website dan de goedkopere die zij ook aanbieden. Vanuit gegaan dat die origineel OEM waren. Stond ook niet bij dat het niet-originele waren. Echter achteraf bleken dat toch ook imitatie, misschien zijn ze van betere qualiteit?

Snelle levering, goed bereikbaar

Prima website, vaak snel geleverd en voor eventueel advies zijn ze goed bereikbaar

Prima product en snelle levering

Product met beschrijving op de website is duidelijk. Snelle levering.

Zeer tevreden, ruime voorraad

1047 Park Forum