Het juiste product tegen een redelijke prijs snel en correct geleverd. Bestelproces was ook adequaat ingericht.
Wij hebben meerdere malen gebeld met een 2 simpele vragen over de 2 bestelde producten. 0 reactie. Worden niet teruggebeld of gemaild! Hopelijk gebeurt dit alsnog!
Beste OM, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Wij hebben contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Ducobox ventilator aangeschaft inclusief diverse opties. Dit kwam op een totaalbedrag van iets meer dan €500 uit. Na het ophangen en aansluiten en testen kwam ik er al snel achter dat de regeling ism vochtsensor niet goed werkte. Badkamer stond vol met stoom en dan heel af en toe sloeg de ventilator aan naar het hoge toerental. Dit is niet af te stellen door de consument, ook in de beschrijving staat er niets over hoe dit op te lossen. Mijn vorige Itho Daalderop deed dit prima. Dus maar eens met de klantenservice gebeld. Daar werd mij verteld dat ik het beste contact op kon nemen met een door hen toegewezen installateur. Dat heb ik even op mij in laten werken en enkele dagen later teruggebeld met de vraag wie deze kosten gaat dragen. Daarop kon de betreffende persoon geen antwoord geven ook wisten deze personen mij niets technisch te vertellen over de Ducobox, dit terwijl ik toch echt voor de optie techniek had gekozen in het menu van de telefooncentrale. Ik zou terug gebeld worden, gebeurde niet. Ik kon ook via de chat info vragen of via mail. Nou de chat bleek offline te zijn dus dat ging dus ook al niet. Mail gestuurd waarop ik tot op heden geen antwoord heb mogen ontvangen...
Beste Erik, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Excuses voor het ongemak hierdoor. Zodra onze technische dienst allemaal in gesprek zijn dan komt u uit bij de klantenservice om u in ieder geval te woord te staan. Als onze chat te druk is dan zal deze offline zijn. Via de mail heeft mijn collega u van een reactie voorzien op uw e-mail. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Een goede website, die ook behoorlijk functioneert op mobiele telefoon.
Vandaag besteld, binnen 3 dagen geleverd. Zelfs op oudejaarsavond.
De vocht sensor is niet gevoelig en werkt allen als je gaat inblazen! Ook in een nieuwe winning waar de kanalen schoon zijn gaat niet werken. Kan ook niet worden retourneren na de installatie Allen het vraag is hoe ga je het testen als de apparaat niet geïnstalleerd is? De telefonische doet als om de apparaat niet terug te krijgen dus 90 dagen returned is inzien reclame. Nu ben ik benieuwd over de garantie van 90 maanden!
Beste Reza, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Vandaag heb ik hierover telefonisch contact gehad met u. U heeft ons gebeld om aan te geven dat de vochtsensor niet juist werkzaam is. U heeft de stappen gevolgd om te testen of de vochtsensor werkzaam (hierbij moet u inderdaad kort even op de sensor blazen om deze te testen) en uit deze test bleek dat de sensor niet defect was, hierbij was u het er ook mee eens dat de unit niet defect was. Ik heb u toen uitgelegd dat het niet werken van de vochtsensor aan meerdere dingen kan liggen, dit kan liggen aan vermenging door aftakkingen in een kanaal, aan een kanaal wat al lang niet is schoongemaakt, het ventiel wat niet genoeg open staat in de badkamer of door onvoldoende toevoer. U gaf aan in de winter het raam in de badkamer niet open te hebben waardoor er dus geen toevoer is in de badkamer. Zodra er geen nieuwe lucht de ruimte in kan komen zal de vochtige lucht ook de ruimte niet uitgaan. U heeft aangeven de unit retour te willen sturen en een nieuwe te bestellen met een hogere capaciteit, hierbij heb ik meteen aangegeven dat u op dit moment de unit heeft met de hoogste capaciteit. Ook heb ik aangeven dat zodra u de unit in gebruik heeft genomen en deze heeft geïnstalleerd dat deze dan niet meer aan onze retourvoorwaarden voldoet. Wij hebben geen niet goed geld terug actie. Bij onze retourvoorwaarden geven wij aan: Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om je product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen. Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Zodra u deze heeft geïnstalleerd dan is deze niet meer in de originele staat. U heeft recht op garantie op de unit alleen dan dient er wel een defect in de unit te zitten, dat is in uw geval niet aan de orde. Ik wil u nogmaals aanraden om te kijken naar de toevoer door of een kier onder de deur te maken, een rooster in de deur te maken of toch het raam ook in de winter open te hebben. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Na bestelling meerdere malen uitstel van levering, best vervelend als je op de spullen wacht. Wel correcte beantwoording op mails met vragen.
Goed bedrijf en snelle kevering
Voor een volgende bestelling zal ik zeker weer gebruik maken van Ventilatieland.nl
Mijn bestelling bleek weken later te komen dan ik had gedacht. Contact opgenomen en kosten loos werd mijn bestelling gewijzigd in een profijt wat wel direct geleverd kon worden. Daardoor kon onze verbouwing toch verder. Heel fijne service, bedankt Ventilatieland!
Bestelling verliep prima
Korte levertijd, gunstige prijs, goed materiaal.
Had filters besteld die ik snel nodig had. Na een week niks gehoord. Moest bijbetalen voor duurdere filters omdat de goedkopere schijnbaar op waren (en daar kwam ik pas na een week achter na herhaaldelijk contact zoeken). Vervolgens extra geld betaald, daarna duurde het nog anderhalve week en kreeg ik toch de goedkopere filters thuis gestuurd (voor dus het bedrag van de duurdere). Probeer nu mij geld nog steeds terug te krijgen. Kortom een hele slechte onvriendelijke ervaring met dit bedrijf.
Snel geleverd gekregen en prima verpakt.
Vandaag besteld volgende dag geleverd.
Correct afgehandeld
Handige site, nette prijzen en een perfecte levering.
Mijn bestelling werd snel verzonden
Alles ging prima, behalve het afhalen kan iets beter. Spullen kun je ophalen in Eindhoven, voor mij handig. Je gaat naar een opslaghal bij het vliegveld en moet in een soort halletje in het gebouw aanbellen. Daar heb ik 14 min staan wachten en pas na 9 keer bellen reageerde er iemand ondanks dat er meerdere mensen aan het werk waren in de hal. ( geen grote kritiek dus, maar het kan nog iets beter)
Snel en duidelijk
Je mag bellen, maar niet over bestellingen, dan moet je mailen. Maar op die mail wordt niet, of pas héél laat gereageerd. En dat terwijl de mail gaat over het feit dat men de indruk welt binnen een werkdag te leveren, en je vervolgens wordt verteld dat het twee weken duurt. En dan blijkt men - maar niet als reactie op mijn mail - tóch sneller te leveren. Communicatie is een vak, echt waar. Dat moet je met aandacht doen..
alles netjes en snel geleverd
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ