Filtre

Uitstekend,

Snel contact medewerker is Vakkundig en onderhoud wordt direct ingepland.

Uitstekend !!!

Mijn bestelling is correct en snel geleverd.

Loopt Geweldig

Prima ventilatie

Snelle en goed verpakte levering

Kom zeker weer terug

Goed en snel

Ducobox silent met scherpe prijs, goede kwaliteit, snel verzonden maar helaas vertraagd geleverd.

Goeie kwaliteit

Goede kwaliteit, bijzonder stil, aanrader

Leveren volgens afspraak en duidelijke communicatie over producten die niet meteen geleverd kunnen worden.

Prima service , snelle levering

Prima service , snelle levering9

Zie onder

Alles ging zoals afgesproken

Goed overzicht

Ontzettend veel keuze en een heel goed product.

De bestelling werd snel behandeld en het was de volgende dag thuis. Product voldoet geheel aan de omschrijving. We zijn er erg blij mee.

Goed aanbod, afhandeling kan beter

De webshop van Ventilatieland is uitgebreid en goed voorzien van informatie. Helaas kreeg ik de verrassing dat onderdelen niet direct leverbaar waren, ondanks dat de webshop voorraad aangaf. Daarbovenop is de communicatie per e-mail traag. 2-3 dagen wachten voor een antwoord. Uiteindelijk is het wel allemaal per telefoon vlot opgelost maar dat hield wel in dat het gros van de bestelling nu ergens anders vandaan komt. Wat wel een grote plus is van Ventilatieland dat deze ook in het buitenland levert zonder extra omslachtig gedoe of buitensporige verzendkosten.

Zeer slecht

Een eenvoudig rooster heeft door fout van bedrijf ruim 2 maanden levertijd en is nog steeds niet compleet afgeleverd. Word slecht/niet terug gebeld. Bij ieder contact moeten er zaken worden uitgezocht en word je per mail op de hoogte gebracht. Dit gebeurt dan niet. Probleem word erkend, maar oplossingsgericht denken is er niet bij.

Helemaal goed!

Duidelijke website, producten precies zoals verwacht.

prima geregeld

Bestelling liet op zich wachten maar is verder prima afgehandeld

Gaat

Geen reactie op de vraag per mail.

Prima betrouwbare leverancier met goede nazorg

Komen hun afspraken keurig na. Goed advies voor aankoop gehad. Ga nog contact opnemen voor advies elctrische aansluiting.

Houd je aan de toegezegde levertijd.

Ik had al eens filterdoek voor de WHR 930 besteld. Dat was kennelijk een courant artikel en had ik redelijk snel in huis. Nadien bestelde ik 2 cassettes voor de Zehnder 150 fijnfilterbox. Dat heeft lang geduurd. "Vandaag besteld; morgen in huis", werd niet beloofd. Wel binnen 3 dagen. Ik kreeg netjes bericht dat de levertijd opliep, maar zo'n bericht wil je niet ontvangen. Ik plaatste de bestelling op 5 of 6 december. PostNL deed de aflevering op 16 december. Het heeft zodoende 10 dagen geduurd. Geen probleem, wel ongemak.

Duidelijke site en snel en goed geleverd.

Ik zal een volgende keer hier zeker weer bestellen.

Supernetjes

Snel geleverd. en toen ik het verkeerde artikel had besteld kon het kosteloos retour.. top

Was op zoek naar zwarte ventilatieroosters voor om de keukenplint. Zo mooi, in geen enkele winkel te koop. Top

Kwaliteit van apparatuur zeer goed.

Mooi product, goed omschreven, prima communicatie en levering

Via de website was het product goed omschreven en te beoordelen. Bestellen was makkelijk en levering ging vlot conform afspraak.

Super overzichtelijke en functionele site

Assortiment, service, communicatie dik voor elkaar.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ