Filtre

Snelle nette service

Overzichtelijke website, makkelijke bestelmethode en hele snelle levering.

Goede, snelle service

Makkelijk te bestellen, snelle service en goede communicatie

Makkelijke site

Tijdens mijn zoektocht naar een ventilator terecht gekomen op de site van ventilatie land. Buiten het feit dat er veel aanbod was zijn de prijzen ook nog een scherp. Artikel wordt ook nog eens goed verpakt en snel geleverd.

Goed product tegen een goede prijs!

Supersnelle levering.

Te lang moeten wachten

Ik heb te lang moeten wachten ruim een maand

Goede site snelle levering

Goede site snelle levering en prima prijs

Tevreden over apparaat en service

Tevreden

Goed.

Prima CO2-meter. Snel geleverd, doet het goed. Alleen de ingebouwde thermometer (niet echt nodig dus) wijkt nogal af (+1,5 C). Maar normaal zie je die amper en gebruik je die niet.

Geld niet waard

Vierkante kanalen besteld Dag er op gebeld dat er spoed achterstond . Dit komt goed meneer vandaag gaat het nog weg . Conclusie 4dagen later pas ontvangen. Bij open maken postpaket kanaal aan uiteinde flinke buts in de buis . Al met al alleen maar tegenvallers. Jammer

Snel en betrouwbaar

Ik zocht naar het product, kwam bij Ventilatieland en werd meteen overtuigd van het nut van het product en de professionele aanbieding ervan door Ventilatieland. Ik besloot het product meteen te bestellen.

Kwaliteit voor een goede prijs

Zeer groot assortiment met kwalitatief goede producten voor een mooie prijs. Bestellen ging snel en levering was top!

Tevreden, maar niet volledig.

Op tijd geleverd, maar 1 metalen spanband te kort en 1 plafondrooster gebroken. Te veel werk en er geen trek in om dit aan te kaarten. Ik los het we anders op. Een levering moet dadelijk correct zijn…. .

prduct twee weken lang niet geleverd ondanks nabellen

misschien is het wel een uitzondering, maar bij mijn levering van spiro buizen ging het 4 keer mis. 4 keer beloofd dat het binnen 2 dagen zou aankomen 4 keer niet geleverd. Bedrag wel terugbetaald.

Geen bestelling binnen

Heel tevreden met hulp aan de telefoon, voor mijn filters te zoeken. Maar helaas na 2 weken nog geen filters ontvangen.

Goede service en levering

navraag over mijn levering is goed en snel afgehandeld door de klantenservice. Levering was duidelijk en goed.

Vier keer een bericht gestuurd, twee keer gebeld. Noch geen product.

Ventilator besteld. De Axia Mute 100 HTN op 30-11-2022. Order nr 3637602. klant nr. 482411. De ventilator is verstuurd op 13 dec. Maar niet naar mijn adres (Noordeinde 27. 2355AN Hoogmade.). Nee de ventilator is gestuurd naar De Rozenboomlaan 2. 9200 Sint Gilles Bij Dendelmonde. België. Dit was te volgen via Track and Trace. Hierna heb ik dus 4 keer een bericht gestuurd. En 2 maal gebeld. Bellen is een drama, want niemand wil je te woord staan. Iedereen werkt thuis dus ze kunnen je niet helpen. Contactberichten worden niet behandeld, kennelijk omdat niemand er naar kijkt. 1 reactie gehad. De mevrouw melde dat de verkeerde levering niet aan jullie lag. Maar waarschijnlijk bij post NL. Maakt mij niet uit maar stuur de ventilator waar ik al vanaf 30 November op wacht. Klanten service is tranen trekkend. De krijgt op geen enkele manier contact of service.

Prima producten en snelle levering

Product snel gevonden en ook nog een snel geleverd.

Goed product en snelle levering

Bedrijf doet wat het belooft.

snelle levering en goed verpakt

goede kwaliteit

Super service

Bij het afhalen bleek mijn pakketje toch met de PTT te zijn meegegeven. Gelukkig hebben ze de order voor mij opnieuw gepickt waardoor ik verder kon met mijn klus. Dank daarvoor.

snelle en zorgvuldige levering.

Mooie kwaliteit ventielen. Helaas pasten ze niet. De service is super en alles snel en correct geregeld.

Communicatie loopt erg stroef

- stroef in de communicatie duurt 4 tot 5 dagen voor reactie op emails - lever instructie word genegeerd, - levering later dan aangegeven op de website + moederbedrijf reageert wel snel een geeft vakkundig advies en nemen echt de tijd voor je.

snel geregeld

fijn apparaat nu kun je zien wanneer je moet ventileren

Ruime keuze en snelle levering

Ik kon uit een groot assortiment kiezen tegen betaalbare prijzen. Duidelijke omschrijving van producten en snelle levering. Goede prijs- kwaliteit verhouding.

Voor de eerste keer filters gekocht voor mijn warmtepomp. Prima geslaagd

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ