Filtre

Keuze is reuze. Prima kwaliteit

Spirobuis en koppelstukken besteld. Netjes op tijd geleverd en vindt de kwaliteit ook goed.

Wat een verschrikkelijk bedrijf!

Wat een verschrikkelijk bedrijf! Niet te bereiken, enige wat je kunt is een mail sturen en dan kun je 4 dagen wachten. 1e antwoord heb je niets aan, en dan kun je weer 4 dagen wachten. Laatste reactie: "Helaas is uw bericht door een fout in ons systeem niet eerder bij ons ontvangen. Uw bericht is hierdoor niet beantwoord. Mocht uw vraag nog steeds actueel zijn vragen wij u vriendelijk om nogmaals met ons contact op te nemen door deze mail te beantwoorden." En al deze tijd sta je gewoon stil met je project! Ik heb alles nu gekocht bij de Ventilatieshop. Voor mij nooit geen Ventilatieland meer. Wat een bagger bedrijf.

Levering volgens verwachting en volgens afspraak.

Artikel op website leverancier goed vindbaar en duidelijk gespecificeerd. Levering volgens afspraak. Ventilatieland komt professioneel en deskundig over.

levering nog steeds niet compleet

ik had alles in een keer besteld, en heb inmiddels 2x een deel gekregen, maar zit nog steeds te wachten op de laatste ontbrekende artikelen. dus ik kan nog steeds niet beginnen

Gewoon snel en correct geleverd

Zoals eerder aangegeven

Prima webshop

Ik heb hier in het verleden al iets besteld. Toen ik iets anders voor mijn MV-installatie nodig had keek ik online en zag ik direct dat deze webshop de laagste prijs had.

In eerste instantie goed.

Service, advies en levering gingen goed. Heb alleen woensdag een mail gestuurd met een vraag en hoop daar nog antwoord op te krijgen. Vriendelijke groet

Snel en makkelijk te bestellen

Makkelijk info op website en duidelijk wat je besteld. Is snel geleverde dus snel aan de slag

Prima winkel

Prima winkel, geen probleem

goed en redelijk snel geleverd

goede kwaliteit en perfect passend

Levertijd

De gepubliceerde levertijd werd bij lange na niet gehaald, toch jammer, er kwamen wel 3 mails met elke keer andere aanlevert datums, niet erg professioneel

Probleem met introcommunautaire levering

Probleem met terugbetaling van btw onder "intracommunautaire levering" waarbij bij de initiële bestelling geen rekening met gehouden is van Ventilatieland zelf. Daarna de vraag gesteld om dit recht te trekken en dit antwoord gekregen. Bedankt voor uw bericht. Helaas is dit niet meer mogelijk om te doen. Excuses voor het ongemak. Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij graag. Met vriendelijke groet,

Gewoon goede ervaring

Ze leveren netje op tijd Alleen 1 levering werdt een dag later geleverd Was gelijk besteld Maar kwam netjes

Keurig en supersnel geregeld!

Keurig en supersnel geregeld!

Snelle levering. Goed product

Normaal goed, deze keer minder.

Producten stonden op de website op voorraad, had ze besteld met het idee ze een dag (of 2) later te krijgen. Melding in de orderbevestiging dat er 1 product niet was, en dat ze daarom 10 dagen later de totaal bestelling uit zouden leveren. Gevraagd of de voorradige onderdelen wel alvast konden komen, maar daar toen na enkele dagen pas reactie op. Normaal wel altijd goede zendingen en info.

Snelle levering, duidelijke informatie via de mail

Super snelle levering en goed product.

Zeer goed product en alles zeer snel geleverd. Top service!

Wat vertraagde levering, maar prima service

Helaas bleek een deel van mijn bestelling toch niet op voorraad, maar hierover werd ik netjes geïnformeerd en uiteindelijk toch alles als één complete zending ontvangen.

een goede mechaniche ventelatie

gekrengen zo als omschreven

Gewoon goed

Heb hier al eerder iets besteld en ging toen ook goed dus vandaar dat ik weer bij Ventilatieland heb besteld. Je word goed op de hoogte gehouden betreft je order en alles word snel geleverd. (moet het wel voorradig zijn). Conclusie zal hier zeker nog een bestelling plaatsen.

Goed en snel.

Snel bezorgd. Duidelijke informatie op de website.

Perfecte service snel en volgens afspraak!

Slechte service

Op de site staat vermeld dat de producten die op voorraad zijn de volgende dag worden geleverd. Vreemd dat mijn bestelling van 29 november pas op 9 december wordt afgeleverd. Tussentijds gebeld maar dat is niet mogelijk, er wordt via de telefoon gemeld dat je een mail moet sturen. Dus een mail gestuurd waar je vervolgens geen reactie op krijgt, heel frustrerend! Dan wordt de bestelling 10 dagen later geleverd en krijg je daarna een mail met de tekst : bedankt voor je bericht, ik zie dat je de bestelling hebt ontvangen! Conclusie, artikelen in orde voor een scherpe prijs maar de service en informatie zwaar onder de maat. Alles valt of staat met een goede service, goede informatie en een snelle levering. Doe er uw voordeel mee.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ