Filtre

Heb een filter voor de warmtepomp besteld goedkoop en goede kwaliteit

Snel geleverd en het juiste product

Heb een filter voor de warmtepomp besteld goedkoop en goede kwaliteit

TOP

Snelle en GOEDKOPE levering !!

TOP

Snelle en GOEDKOPE levering !!

Prima,snel ,goed product

Alles naar wens ,niks aan te merken.Ga zo door:)

Prima,snel ,goed product

Alles naar wens ,niks aan te merken.Ga zo door:)

spullen besteld maar niets meer gehoord

spullen besteld maar niets meer gehoord waar en waneer het komt

goed assortiment, snelle levering zonder gedoe

goed assortiment, snelle levering zonder gedoe

Goede kwaliteit, een goede prijs en een goed advies met een snelle levering

Na wat vragen per e-mail en een snel duidelijk antwoord de snelle levering

Denken goed mee

Had thuis een 100mm buisventilator met een 125mm buis en wilde eindelijk af van de ducttape overbrugging. Er is goed meegedacht over mogelijke oplossingen en de levering was ook super snel.

Denken goed mee

Mooie Fan, snel geleverd

Het is een prima fan, doet het goed. Levering was heel snel en volgens afspraak. Bleek wel iets minder uitgebreid te functioneren, of bediend te worden, dan uit de website bleek. Maar wel blij mee. Doet goed wat we willen

Bestelling snel en compleet in huis

goede prijzen

Mooie Fan, snel geleverd

Goede website met ruime keuze

Prima overzichtelijke website, ruim aanbod. Echter na bestellen geen goede voorspelling wanneer het product verstuurd ging worden.duurde uiteindelijk 2 weken. Wel kunnen appen met klantenservice en die helpen je wel goed met informatie..daarom geen 5 sterren.

Snel geleverd, goede service

Snel geleverd, goede service

Snel en correcte levering

Prima prijs kwaliteit

Goede ventilator gevonden!

Zocht voor de badkamer kleine ventilator met terugslag klep. Was vrij moeilijk te vinden echter Ventilatieland had een goede keuze.

Geen reactie na een technische vraag

Ruim 2 weken zit ik al te wachten op een reactie van de technische dienst. Op aanraden van de telefoniste heb ik de vraag, met foto's, per email verstuurd. Tussendoor nog even gebeld waarom ik niets hoor, er zou direct actie worden genomen.....

Geen reactie na een technische vraag

Snelle levering en prima materialen

Alles netjes geleverd en inmiddels gemonteerd. Heb hier al vaker besteld en is altijd netjes geregeld en goede kwaliteit.

nog steeds in afwachting

ik heb alles in één keer besteld, en kreeg eerst een gedeelte van de zending, hierna nog een deel en wacht nu nog steeds op het laatste deel zodat ik eindelijk mijn installatie kan installeren. tot nu toe heb ik de loodslab en een aantal onderdelen nog steeds niet ontvangen. Dat is erg jammer

nog steeds in afwachting

1047 Park Forum