Filtre

Gewoon goed

Snel geleverd wist wat ik moet hebben/kopen installatie was eenvoudig.

Gewoon goed

Snel geleverd wist wat ik moet hebben/kopen installatie was eenvoudig.

Nemen geen verantwoordelijkheid bij defecten, garantie?

Wtw hru 200 bestelt, de levertijd werd uiteindelijk 7 dagen ipv de beloofde 1 zonder tegenbericht. Unit volgens de richtlijnen van de fabrikant geinstalleerd. Direct bij inbedrijfname veel trillingen en hinderlijk rammelen van iets in de unit. Bij kouder weer kwamen daar ook lekkages uit slecht gesealde naden bij. Enig voorstel van VL was om een monteur langs te sturen, mocht het toch aan de installatie liggen dan zijn de onbekende monteurskosten voor mij. Sorry, maar ik doe niet aan blanco cheques. Uiteindelijk de lekkages en het rammelen zelf maar opgelost, koste me minder tijd dan al dat gemail. Treurig dat men niet thuis is bij overduidelijke fabrieksfouten.

Nemen geen verantwoordelijkheid bij defecten, garantie bestaat niet

Nemen geen verantwoordelijkheid bij defecten, garantie wordt

Duidelijk, snel, en een mooie prijs !

Bestellen en opsturen ging goed .Alleen klopte de garantie niet die op internet stond namelijk 6 j.

garantie op internet is 6 jaar echter op de doos staat 3 jaar. Een beetje raar. Wat doen jullie hieraan.

Juiste levering en goede prijs

Juiste levering en goede prijs

goede ervaring

Duidelijke site, makkelijk bestellen, goede afhandeling dus aanbeveling waard!

Niks ontvangen

Mijn bestelling zwerft al bijna 2 weken rond bij postnl. Ik heb jullie daar al 2 mails over gestuurt maar krijg geen antwoord. Andere bestellingen zijn overigens wel goed verlopen maar ik wil wel graag alles ontvangen.

Te late levering

Leveringen worden te laat geleverd terwijl er op de website vermeld staat dat deze op voorraad is.. leveringen van 1,5 -2 weken zijn geen uitzondering.. vragen hierover worden afgedaan enkel via de e-mail en niet telefonisch.. dit is reden om hier niet meer te bestellen omdat het geen betrouwbare partner is qua leveringen..

Snelle service, goede tussen prijs

Voor ~ €25 aan onderdelen besteld die veel goedkoper waren dan bij bouwmarkten, snel werden geleverd en netjes verpakt. Prima webwinkel!

Keurig en vlot afgeleverd

Zoals verwacht

Snelle levering en duidelijke website.

Het product (de itho) kan ik nog niet op kwaliteit beoordelen, omdat deze nog geplaatst moet worden.

Snel en volgens afspraak geleverd.

Beschrijving op de website duidelijk en volledig.

Werkt goed en snel geleverd. Blij mee

Prima apparaat, werkt goed en zo aan te sluiten. Goed verpakt en snel gekever6

Tot voor kort goed

Tot voor kort goed. Mijn vraag over een retourzending werd goed opgepakt. Maar ik wacht nog steeds op een antwoord voor de manier van het retour doen van een palletlevering.

Goede spullen, matige levering

Eerste order veel te laat geleverd. Tweede order in zijn geheel twee weken vertraagd omdat één onderdeel niet op voorraad was. Terwijl deze met de eerste gecombineerd had kunnen worden zoals in de tweede order beschreven was.

Zijn goed

Vlot en goede levering