Filtre

Goede spullen, matige levering

Eerste order veel te laat geleverd. Tweede order in zijn geheel twee weken vertraagd omdat één onderdeel niet op voorraad was. Terwijl deze met de eerste gecombineerd had kunnen worden zoals in de tweede order beschreven was.

Zijn goed

Vlot en goede levering

Gewoon goed

Goederen geleverd zoals afgesproken

perfect

uitzoeken,bestellen,ontvangen,installeren,klaar

Goed product

Ventilater was in orde , alleen de levering met Post NL was niet in orde .Driemaal een tijd van levering niets gekregen.Wel thuis gezeten voor nop, dit is gewoon slecht.Ik kan niet 3 dagen thuis blijven om een pakket te ontvangen. Gr.Jos

Zeer slecht service

Ik heb iets compleet anders ontvangen dan ik heb besteld en Ventilatieland is telefonisch niet bereikbaar Op mail reageren ze ook niet Ik zit nu met een enorm pakket met afzuigbuizen ook nog eens bezorgd op een verkeerd adres. Ben erg ontevreden

Slechte kwaliteit buisventilator

Na gebeld en gebeld, spullen retour, nu 6 dagen geleden nog steeds niks venomen

Slechte kwaliteit buisventilator

Na gebeld en gebeld, spullen retour, nu 6 dagen geleden nog steeds niks venomen

Prima naar verwachting

Product niet op voorraad maar keurig op de hoogte gehouden over de levering.

Prima naar verwachting

Product niet op voorraad maar keurig op de hoogte gehouden over de levering.

één van de twee ventilatoren was binnen 1 dag al stuk

Ik heb twee "stille" afzuig ventilatoren voor in de badkamer besteld. Binnen 1 dag was er één al stuk. Ik hoop dat ik een nieuwe kan krijgen en dat dit nog onder de garantie valt.

één van de twee ventilatoren was binnen 1 dag al stuk

Slecht

Slechte communicatie/slecht problemen willen oplossen

Prima.

Netjes geleverd.

Goede service en kwaliteit

Heb eerst op de website van ventilatieland gekeken en waren er onduidelijkheden,heb toen gebeld en werd goed uitgelegd wat er allemaal bij de ventilator hoorde. Het is een aanrader om bij ventilatieland een bestelling te plaatsen voor een verbouwing of iets dergelijks.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ