Filtre

Goede service en kwaliteit

Heb eerst op de website van ventilatieland gekeken en waren er onduidelijkheden,heb toen gebeld en werd goed uitgelegd wat er allemaal bij de ventilator hoorde. Het is een aanrader om bij ventilatieland een bestelling te plaatsen voor een verbouwing of iets dergelijks.

Ventilatoren besteld, deze waren heel slecht van kwaliteit.

Gebeld en gemaild Retour gezonden 6 dagen geleden. Nog geen reactie en geld terug ontvangen

Zeer slecht service

Ik heb iets compleet anders ontvangen dan ik heb besteld en Ventilatieland is telefonisch niet bereikbaar Op mail reageren ze ook niet Ik zit nu met een enorm pakket met afzuigbuizen ook nog eens bezorgd op een verkeerd adres. Ben erg ontevreden

Te laat geleverd + Doos stuk

Mijn bestelling was beloofd binnen de 3 werkdagen waren er 5. en toen de doos geleverd werd was de doos stuk, grote gescheurde opening in de regen.

Apparaat werkt niet !

Telefonisch geen oplossing . We worden nog steeds teruggebeld maar… Wil hem graag terugsturen ook daar krijgen we geen antwoord op.

Apparaat werkt niet !

Bestelling met 1 week geleverd, website zegt wat anders

Bij het bestellen van een MV-box met toebehoren stond op de site bij de artikelen "voor xx uur besteld morgen verzonden". Wel binnen 1 dag een mail met excuses en een verwachte leverdatum op 7 dagen later. Die datum is wel keurig gehaald. Netjes verpakt en compleet, goede communicatie.

Eenvoudige web-site, makkelijk kiezen en snelle levering

Snelle levering en goed geprijsde artikelen.

Snelle levering en goed geprijsde artikelen.

Goede ervaring!

Makkelijke en duidelijke site.. bestelling snel en correct verwerkt, verstuurd en ontvangen. Itho ventilator goed produkt!

Goede ervaring!

snelle levering !

Doen wat ze zeggen !

Prima verlopen bestelling

Alles prima verlopen, eenvoudig om te bestellen en netjes volgens afspraak geleverd.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ