Filtre

Op voorraad blijkt niet op voorraad. Slechte communicatie

Op 17-11 een afzuigventilator besteld, in de webshop als "op voorraad", levertijd 1-2 dagen. Na 5 werkdagen niets ontvangen, toch maar eens opnieuw in order gekeken, levertijd zonder bericht gewijzigd naar "2023". Mail gestuurd dat ik de order wilde annuleren. Geen reactie. Twee dagen later herinnering gestuurd. Inmiddels woensdag 30-11 14.00 uur. Geen reactie, wel ineens verzendbevestiging met track en trace dat pakket verzonden is. 's avonds mail met excuses en dat order verzonden is en niet meer geannuleerd kan worden. Pakket blijkt pas vrijdag 2-12 17.49 uur ontvangen te zijn door PostNl, dus weer twee dagen later. Uiteindelijk maandag 5-12 ontvangen. Meer dan twee weken levertijd voor een artikel dat "op voorraad" ligt en bijzonder slechte communicatie. Na eerdere goede ervaringen is dit een afknapper.

Op voorraad blijkt niet op voorraad. Slechte communicatie

Duidelijke website snelle levering

Goede ervaring met bestellen en keurige levering. Traag antwoord op mijn online vraag. Overall tevreden

Goede ervaring

Geen problemen en juiste artikel geleverd

Goed contact

Helaas niet alles op voorraad wat niet duidelijk was aangegeven

Heel erg slechte service.

Zhender ComfoFan silent besteld met Rand aarde, geleverd met Perilex. Netjes gebeld en geholpen. Enkel naderhand geen daden. het wordt niet opgepakt zoals beloofd en je zit met een verkeerde box opgezadeld . kort om geld weg.

Goede kwaliteit

Snel, maar niet alles geleverd.

Bestellen was eenvoudig, de levertijd kort, maar niet alles wat geleverd. Na een bericht hierover gestuurd te hebben heb ik niets meer vernomen.

Duidelijke informatie op website, snel geleverd

Prima, precies zoals gewenst en snel geleverd.

Goed spul, snelle levering

Hoge kwaliteit spullen voor een nette prijs. Service is prima net als het snelle leveren.

Prima leverancier

Uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen. Snelle en complete levering.

Prima!!!

Via de webshop een bestelling gedaan. Duidelijk en makkelijk. Bestelling vlot in huis.

Ze willen je snel wat anders verkopen

Ze gaven snel dat mijn bestelling niet leverbaar is op dat moment, en met wat anders kwamen dan vervolgens geen info waar ik om vroeg en nog geen twee dagen later mijn product toch verstuurd dus het was wel leverbaar maar dan een week later beetje raar maar toch bedankt voor de levering.

Snel en accuraat

De zending is er echt de volgende dag al. Netjes ingepakt en alles wat besteld is. Heen naleveringen e.d.

Snelle service en persoonlijk contact

Prettig contact n.a.v. activeren van bedrijfsaccount, word snel gereageerd op de e-mails, gewoon een goede service

Slechte communicatie

Op bericht achterlaten via website wordt pas na een week gereageerd. Telefonisch kun je niet terecht voor technische vragen. Op terugbelverzoek wordt ook pas na een week gereageerd. Zelfde geldt voor email. Voor 17:00uur besteld, morgen in huis betekent in werkelijkheid: na 3 weken. Maar het product is nieuw en goed.

Overzichtelijk

Overzichtelijke website snelle levering

Duidelijke web site, ruim assortiment

Goed geprijsd en snel geleverd

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ