Duidelijke keuze hulp online op de site voor juiste MV-installatie. Fijne aanwezige pdf's met extra info over product.
De score was uitmuntend geweest als de leveringstermijn was aangehouden.
Ik heb een ventilatorbox set gekocht tegen een goede scherpe prijs en ondanks de drukte die is was bij Ventilatieland is mijn set alsnog snel verstuurd na telefonisch contact. Hierbij werd eerst aangegeven dat de levering niet alles zou omvatten echter waren we positief verrast toen de levering binnenkwam en toch compleet was. Dank voor de snelle reactie in deze. De 4,5 ster ipv 5 sterren ligt simpelweg aan het feit dat er geen reactie kwam op de emails die we gestuurd hadden en hier zelf achteraan moesten bellen. de rest simpelweg top wat tegenwoordig niet meer standaard is!
Het geleverde ventilatieplan is niet volledig. Er zijn meer opties mogelijk en er is een gebrek aan technische kennis. Van de bestelde producten is het meerendeel niet leverbaar terwijl de website anders zegt. Communiceren over je bestelling is lastig als er niet gereageerd wordt op je mail. Tot nu toe een teleurstellende ervaring.
Beste Huub, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Vervelend te vernemen dat u tot nu toe een teleurstellende ervaring met ons heeft. Helaas kan ik ook geen correspondentie terugvinden waaruit blijkt dat u het WTW advies niet volledig vindt en dat u technische kennis mist. Kunt u ons een e-mail sturen hierover? Wij horen graag zodat wij hierin ook kunnen kijken of we dat kunnen verbeteren en u uiteraard nu wel juist in kunnen voorzien. Wat betreft uw order en de levertijd. U heeft bij ons meerdere producten besteld met een levertijd, dit geven wij op de product pagina van het product aan. In uw geval is er een levertijd op de WTW unit van 18 weken en hebben een aantal producten uit de order een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Mijn excuses als dit voor u niet duidelijk was, wij proberen dit zo duidelijk mogelijk op de website aan u te communiceren. Ook zie ik verschillende e-mail waarop u van ons een reactie heeft ontvangen, alleen op de laatste van afgelopen vrijdag over de levertijd is nog geen reactie gestuurd. Hier kunt u zo snel mogelijk een reactie op verwachten. Oprechte excuses voor het ongemak nogmaals en wij horen graag! Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Precies volgens beschrijving en snel geleverd
goede ervaring met bestellen en afronden.
Snelle levering en correct afgehandeld.
raamfolie aangebracht, ging vlot, werd mooier dan ik had verwacht!
Duurde te lang, product zou op voorraad zijn
Beste Robert, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Oprechte excuses voor het ongemak hierdoor. Ik zie dat u een product bij ons op de website heeft besteld met een levertijd van 5 werkdagen. Helaas zie ik dat wij u hierna hebben moeten informeren dat het product toch niet uit voorraad leverbaar was en vertraging heeft opgelopen. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
tevreden
Hopelijk volgt deze nog
Beste Ed Pannebakker, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Oprechte excuses voor het ongemak hierdoor. Ik zie dat u ons op donderdag middag iets na 2 uur ons een e-mail heeft gestuurd. Wij streven ernaar om u binnen 8 werkuren van een reactie te voorzien. Helaas vanwege de drukte rondom Black Friday is het ons vrijdag niet meer gelukt u een reactie toe te sturen. In het weekend zijn wij niet werkzaam waardoor wij u zojuist per mail een reactie hebben gestuurd. Heeft u deze ontvangen? Hoor graag en nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Gewoon zoals het hoort. Op tijd, keurig beschermend verpakt en duidelijke product instructie.
ik bestelde 17 verschillende artikelen, totaal 39 stuks. In de shop stond achter ieder product "vandaag besteld, morgen verzonden". Hun mail na mijn bestelling: 3 weken levertijd!! Kennelijk geen koppeling tussen "morgen verzonden" en hun feitelijke voorraad. Telefonisch niet bereikbaar, aansluitend nog paar hele slechte reviews gelezen. Toen maar een mail gestuurd met de vraag wat wel in voorraad is en of dat voorruit geleverd kan worden. Dat bleek toch 36 van mijn 39 artikelen te zijn. Dat hebben ze binnen paar dagen geleverd. Drie artikelen nageleverd in ca. een week. Met zo'n groot assortiment vind ik het begrijpelijk dat je niet alles direct hebt liggen. Maar zeg dan niet bij alles "morgen verzonden", is toch misleidend. Met "morgen verzonden" weet je nog niet wanneer je het in huis hebt, maar ok. Als dit zou kloppen en er was telefonische bereikbaarheid dan vijf sterren.
Heb nog geen ervaring . Is een mooi afzuigsysteem heel sil makkelijk te bevestigen . Tot nu zeer tevreden
Mooi ventilatie systeem maar bestel proces liep moeizaam en moest er zelf achteraan. Installatie met perilex stekker werkt niet goed en ik zit nog steeds te wachten op reactie van Ventilatieland op mijn adviesverzoek.
Het product is goed. En snelle levering. att
Prima service en snelle levering.
Met opzet niet gewacht op black friday deals omdat mijn filter per direct aan vervanging toe was. Helaas werd de levering dusdanig lang uitgesteld dat ik net zo goed had kunnen wachten op BF. Realistische levertijden zou wel zo eerlijk zijn.
Beste Jeroen, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Excuses voor het ongemak hierdoor, ik zie helaas dat uw order inderdaad vertraging heeft opgelopen waardoor dit later is geleverd. Hierover hebben wij u per mail zo goed mogelijk proberen te informeren, ik betreur dat de levering vertraging heeft opgelopen en heb daarom nu de huidige Black Friday korting als terugbetaling verwerkt. We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Goede website, snel duidelijk bestellen, levering keurig op tijd en goed verzorgd, redelijke prijs en nu wel afwachten of de ventilator goed werkt.......
Product snel en in goede staat geleverd.
Binnen 2 dagen geleverd dus niets op aan te merken
Het is goed te bewerken. Als je laat vallen kam er stuk vallen/ af breken. Beugels vind ik zwak met klemmen. Maar kan ook aan liggen dat ik er rubber tussen plafon en Beugel zit. (Zacht rubber is voor mocht trillingen geven / geluid veroorzaken om te dempen ) En met tape naden af geplakt om later los temaken voor schoon te maken als het nodig is. En met tape ook Beugel vast gezet. Dat beter klemt Van deze keuze wat ik gemaakt heb. Heb geen spijt van. En tefoonis kontact gehad. Goede uit leg en denken mee.
Het bestelde is netjes op de afgesproken tijd bezorgd Product was goed verpakt en niet beschadigd. Ik geen klachten Prima betrouwbare winkel.
Heb dat diy advies gekocht ivm nieuw huis. Goede terugkoppeling, ruimte tot vragen. Hier kan ik verder mee! Duurde iets langer dan verwacht door drukte maar kreeg daar ook terugkoppeling over.
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ