Filtre

Snelle levering en correct

Snelle levering en correct

correct en snel geholpen

zeer tevreden met de nieuwe ventilator !

Alles prima afgehandeld, geweldig product

Prima product

Goed product, precies wat we zochten, keurige levering. Heldere communicatie.

Verbijsterend, maar later aangenaam verrast.

Een bijzonder onplezierige en onthutsende reactie op een teruggestuurd defect product. Gelukkig is de zaak, na telefonisch overleg, adequaat opgelost en moet ik mijn beeld bijstellen. Hiervoor dank.

Snelle verzending duidelijke info

Prima, stil maar automatische stand werkt niet goed.

Prima product die makkelijk te installeren is. Het is erg stil en compact vergeleken met wat er nog hing uit 1975. Ik merk alleen niet pf hij reageert op vocht wanneer hij op de automatische stand staan. Hij blijft steevast op hetzelfde tempo draaien.

Snel en goed geholpen voor een nette prijs.

Snel en goed geholpen voor een nette prijs.

Pakketje was snel geleverd. De bezorger heeft waarschijnlijk mijn pakket onder een zware pakket gelegd, waardoor mijn pakket qua grootte gehalveerd was. Gelukkig was de inhoud nog goed.

Levertijd 1 dag later dan beloofd

Beetje tegenstrijdige info over de levertijd wegens andere verzendmethode.

Snelle levering in een veelste grote doos zonder opvulling het pakketje kon daardoor makkelijk beschadigd raken

Snelle levering, top!

Snelle en goede levering.

Nog niet veel ervaring met de muurventilator (2 dagen), maar vocht- en tijdinstellingen lijken goed te werken

Snelle verzending van een prima product

Ventilatieland heeft een breed aanbod en goede instructiefilmpjes, zodat ik de juiste keuze kon maken. Kortom: hulp bij elke verbouwing aan je ventilatiesysteem.

Kwaliteit en levering geweldig

Web site duidelijk, veel keus, prijs zeker interessant.

Ze houden je goed op de hoogte van de voortgang van de bestelling.

Goede informatie over de voortgang van de bestelling.

Valse aflevertijden.

Er wordt geadverteerd met voor 16:30 besteld morgen in huis, maar helaas , om 16:15 besteld en mijn bestelling is niet eens in behandeling genomen. Dit heeft dus helemaal niets met Postnl of oid te maken, maar puur het feit dat ze of niet genoeg medewerkers hebben, of hun gewoon helemaal niet boeit om op tijd te verzenden zoals ze adverteren. Als jullie de aantal orders niet aankunnen, pas dan jullie beloofde levertijden aan. Stuur dit tekst naar jullie klantenservice manager, want dit kan niet. En ja alle producten die ik had besteld waren gewoon op voorraad.

Redelijk goed advies, maar duurt een paar dagen voordat wordt teruggebeld.

Advies was redelijk goed. Een ding klopte helaas niet... Bereikbaarheid technisch specialist was erg matig. Fijn dat je teruggebeld kon worden, maar dat gebeurde pas na 3 dagen...

Prima geregeld

Eenvoudige site om te bestellen en binnen no time geleverd!

Snel afgehandeld, goede prijs, goede ervaring.

Alles goed afgehandeld goede service.

Heb een paar keer contact met hun gehad en service is top.

De RFT-schakelaar is prima

Het enige dat mij gestoord heeft, is de verwerking van de bestelling

Goede produkten, Goede informatie, concurerend geprijst en snelle levering

Goede produkten, Goede informatie, concurerend geprijst en bijzonder snelle levering.

Goed en snel geleverd.

Duidelijke website, ruime keuze en snelle levering.

Prima bedrijf .

Bestelde spullen snel en correct ontvangen .

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ