Filtre

Ventilatieland uitstekend

Levering via post nl kan beter met informatie

Kompleet

Ook benodigde accessoires zijn op voorraad

slecht

Twee dagen gewacht op een product specialist, bestelling niet de volgende dag maar drie dagen later, achteraf gezien had ik het beter bij Hornbach kunnen halen, prijs technisch was dat ook gunstiger geweest.

goede website met goede informatie. Snelle bezorging van het bestelde.

doen.

Je beloven niet wat je op de site zet

Heb een ventiel besteld order 3624165 op 8-10-2002. je geven aan voor 16.30 besteld volgende dag in huis. Nu stond bij het product op voorraad maar kregen later een bericht leverdatum 22-10-2022 dit komt niet overeen met wat jullie op de site beloven. Zeer teleurstellend, dit betekent dat wij een extra rit moeten maken naar de klant om alleen het ventiel te plaatsen. Hoop dat jullie in gevolg waar maken wat je op de site zet want dit is zeer teleurstellend,

Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

Producten, en dienstverlening zijn van goede kwaliteit

Goed geregeld

Producten op voorraad, goede prijzen en snelle levering van het bestelde.

Gewoon uitstekend

Supersnelle levering, gewoon prima!

Overall prima Wel een beetje onduidelijk verhaal over levertijd. Bij bestelling staat vandaag besteld morgen in huis. Na 10 dagen een bericht dat leverdatum onbekend is en dat het wel ergens in 2023 kan worden. Weer 10 dagen later een bericht dat zending verstuurd wordt

Snel en betrouwbaar

Komen afspraken na en product is prima.

Zeer slechte aftersales

Ik ben sinds 10 september 2022 bezig om mijn geld terug te krijgen voor een retour product. Meerdere malen gemaild en antwoord gekregen dat ik gelijk heb, maar nog steeds geen geld. Vermijd dit bedrijf.

Prima product

Het geleverde product (mechanische ventilatie) is prima. Leveringstijd ( volgende dag geleverd) op de site klopt niet. Ik moest er 2,5 week op wachten.

Ruime keuze met snelle service

De keuze is uitgebreid met een snelle en goede service/kwaliteit

Snelle / Goede levering

Prima apparaat dat makkelijk is te monteren. Geluidsniveau valt een tikkeltje tegen maar blijf niet in de douche om ernaar te luisteren

Professioneel

Ze hebben de spullen die ik nodig heb, redelijke prijs en goede communicatie toen bleek dat er een leveringsprobleem was.

Wachttijd is soms lang. Terugbel verzoek werd niet opgevolgd. Maar gesproken medewerkers zijn erg behulpzaam en denken met je mee.

zeer tevreden

Goed en rap geleverd

Snel en veel info online

Besteld en Volgende dag me mechanische afzuiging inhuis. Goede verpakking.

Ventilator was heel snel leverbaar.

Snelle levering en goed advies

Mechanische ventilatie besteld en de volgende dag binnen. Telefonisch wat advies gevraagd en netjes te woord gestaand

goed geregeld

top

Goede en tijdige levering

Goede en tijdige levering

Fantastisch geholpen. Erg blij mee !!

F A N T A S T I S C H

Correcte afhandeling van de bestelling

Bijna correcte reactie op mijn vraag over het aansluiten van de ventilator. De handleiding bij de ventilator gaf de duidelijkheid

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ