Filtre

Schade

Materialen kwamen deels beschadigd aan

goeie service en goeie producten

Het duurde wel eens langer dan normaal maar toch binnen gekregen bedankt

Is prima.

Enige minpuntje is dat de afbeelding op de site afwijken van het product.

Mooi product voor een schappelijk prijs.

Ouderwets goede service

Al een flink aantal keer wat besteld bij ventilatie land. Het gebeurt echt niet vaak, maar overal waar gewerkt wordt worden wel eens foutjes gemaakt. Bij ventilatie land hebben ze nooit moeilijk gedaan en altijd snel zonder en gedoe problemen opgelost: verkeerd of missend onderdeel in je bestelling ? Ze sturen de juiste gewoon na. Fijn dat het ook nog op die manier kan tegenwoordig!

itho daalderop cve-s eco snel geleverd

itho daalderop cve-s eco snel geleverd

Snelle levering, na enige vertraging

Door een berichtgeving van vertraging, hier echter geen enkel probleem mee. Geheel keurig ontvangen.

Veel goedkoper dan bij een andere aanbieder de wtw filters.

Goede service, snelle reactie.

Zeer tevreden over het geheel.

keurig geleverd !

niet meer vanzelfsprekend heden ten dagen maar ventilatieland heeft het goed voor elkaar!

Snelle levering.

Snelle levering degelijk materiaal

Helaas krijg 2 x rekening stuur mail hierover geen reactie!!

Rekening 2x mail geen respons

top

top

Goede informatie en snelle reactie

Informatie was compleet en juist

goed geregeld

snelle service en goede produkten

Keurig alles volgens afspraak

Zowel levering als retour ( Verkeerd artikel besteld…, juiste artikel in nieuwe bestelling ) goed en snel.

Overzichtelijk site en snel geleverd.

Ik was op zoek voor 2 overdrukroosters, via de site snel een keuze kunnen maken en bestelling plaatsen. Het volgende dag warren ze geleverd. Goed gepakt en precies volgens de beschrijving. Een prima site met een Prima prijs.

Te weinig ruimte voor draden en geen duidelijke gebruiksaanwijzing

Om de draden aan te sluiten en netjes te verwerken is niet te doen. Hier is te weinig rekening mee gehouden. De gebruiksaanwijzing is niet duidelijk. Niet in Nederlands. Tip:geef met kleuren aan zwart, blauw, etc welke draad waar in moet. Ik heb hem nog niet werkend gekregen maar ga vandaag nog een keer alles nalopen.

goed product op tijd

goed product goed geleverd

Snel bezorgd, goed product

Alles vanuit ventilatieland was goed. Het product zelf is oké. Er is weinig ruimte voor het snoer de ventilator uit leiden. De vochtsensor doet het goed na meerdere keren afstellen. Ik vind hem ietwat luid, en de ventilator varieert ook in het gezoem wat hij maakt. Maar al met al doet het wat het moet doen en voor een heel vriendelijk prijsje.

Snel geleverd en goed spul!

Veel dank. Met weinig gedoe is dit een hele verbetering voor mijn huis en de gezondheid erbinnen.

Voordat ik de Orcon MVS-15RHBP ging bestellen, had ik wat vragen. Deze werden snel en naar tevredenheid beantwoord. Ook toen ik de Orcon binnen kreeg had ik nog een vraag en deze werd ook weer snel beantwoord. Ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Vlot geleverd

Ventilator gemonteerd en werkt prima.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ