Filtre

Snelle levering en prima ventilator

na aanvangstprobleem goed

ondanks personeelstekorten toch klachtvriendelijk

Sterk en Netjes verpakt

Snel geleverd en netjes verpakt.

Goede kwaliteit, lage prijs, zorgvuldig ingepakt, snel geleverd. Zeer tevreden en ik denk dan ook dat ik hier mijn complete WTW-systeem ga aanschaffen.

Niet compleet geleverd

Jammer dat gesteld wordt dat een bediening mee bestellen niet nodig is. Beter uitleggen graag

Makkelijk - snel en goed!

Materiaal makkelijk te bestellen. Snel geleverd en goede kwaliteit. Telefonische ondersteuning klantgericht en vakkundig. Afzuiging nog niet kunnen testen. Nog niet heel veel ervaring met ventilatieland.

goede service

Gewoon geweldig!

Super snel besteld en de volgende dag in huis!

Makkelijk en snel

Centrale ontluchting uitgepakt en binnen een half uur geinstalleerd.

Met de ventilator nog geen ervaring omdat hij nog niet is aangesloten

Uitstekende communicatie bij iets latere levering dan verwacht

De levering van twee sets filters duurde langer dan normaal. Ik ben uitstekend op de hoogte gehouden over wanneer de filters dan wel zouden worden geleverd. Voor de volgende bestelling is nog een kleine korting aangeboden. Prima gedaan dus.

Prima assortiment en snelle reactie op email

Snel geleverd maar nog belangrijker je krijgt ook advies per e-mail.

Prima artikel, prijs en levering

Artikel is zoals online ziet en verwacht, Keurig verpakt en snel geleverd.

Veel keuze en snel in huis

Goed en snel geleverd

Juiste product, goed verpakt en op tijd geleverd.

wat zal ik zeggen??

De levering gaat snel en het product ziet er goed uit, helaas als er problemen zijn en ik stuur een email met mijn vraag en probleem dan krijg ik geen antwoord. beetje heel erg jammer.

Veel te laat geleverd en niet bereikbaar

in plaats van de volgende werkdag werd 12 dagen later geleverd. Erger: geen communicatie daarover en niet bereikbaar. Nu werkt het geleverde product niet en natuurlijk niemand beschikbaar om het probleem te bespreken. Intussen een installateur al een veelvoud betaald van de kosten van het product. Begin er niet aan, ga naar een specialist met beschikbaar personeel!

Communicatie goed

Wat lange levertijd

Dezelfde dag verzonden bleek enkele dagen te zijn.

Product ziet er netjes uit, maar heeft niet de capaciteit die het volgens de beschrijving zou moeten hebben.

Nog even afwachten hoe het opgelost wordt

Wij hadden een ventilator box besteld, maar volgens ons een met een perilex stekker maar ik kan het ook verkeerd besteld hebben hoor. Een met een gewone stekker gekregen, deze na overleg terug gestuurd en een nieuwe besteld en betaald. Maar nog geen nieuwe ventilator gekregen. En het geld is ook nog niet terug gestort. Verder nog niets van jullie gehoord wanneer het afgehandeld wordt. Vriendelijke groet Wilco van Klinken. Tel: 0650203666

Alles compleet en netjes aangekomen

Alles prima, ben alleen nog op zoek naar een timer die er voor zorgt dat de ventilator pas na twee minuten aan gaat

beetje rommelig met advies

Bij eerste contact werd verbinding verbroken en kreeg ik verzoek om medewerker te beoordelen. Daarna kreeg ik geen antwoord op vraag, het terugbelverzoek werd onduidelijke afgesproken en na 1/2 dag wachten weer zelf gebeld. Ook weer wat heen en weer over al dan niet passen of welk onderdeel nodig was. uiteindelijk onderdeel niet leverbaar. oude hoefde niet retour en aankoopbedrag is geretourneerd. enfin, nu ergens anders product halen. Jammer.

Traag,

Voorraadstatus website is niet actueel. Voordat artikelen verzonden zijn, is er een week voorbij. Ondertussen geen informatie en op vragen wordt pas na dagen geantwoord. Artikelen worden zonder aankondiging pas weken later nagezonden. Slecht georganiseerd bedrijf!!! Ik bestel hier niet meer!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ