Op de site staat voorradig, nu bestellen morgen in huis. Besteld, en betaald. Dan krijg je een mailtje, niet voorradig. Wordt over 14 dagen geleverd. Een dag voor de levering weer een mailtje, nog een x 14 dagen. Toen maar eens gebeld voor info, dat lukt niet je moet mailen. Op de mail reageerde ze wel snel, het zou die dag erna worden verstuurd. En idd 2 dagen later in huis. Vreemde manier van zaken doen.
Beste John, Dank voor uw beoordeling. We vinden het jammer om te horen dat u langer op uw bestelling heeft moeten wachten dan aangegeven op de website en via andere berichtgeving. Gelukkig hebben we wel snel gereageerd op uw email om u in ieder geval op de hoogte te houden van uw bestelling. Na het ontvangen van uw email hebben we wat extra druk gezet op verschillende afdeling om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Het was helaas een combinatie van een leverancier die niet tijdig leverde en een achterstand bij onze logistieke afdeling. Excuses voor het ongemak dat is ontstaan, dit is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens Ventilatieland, Lisa
Zeer snel geleverd.
Alles prima verlopen. Per mail netjes op de hoogte gehouden van de zending.
Duidelijke website, goede produktomschrijving.
Gunstige prijs en snelle levering
Helaas geen standaard maat, dus past niet. Tevens is het van mindere kwaliteit.
Beste heer, mevrouw, Dank voor uw beoordeling. We zien dat u een rooster heeft besteld met daarbij een aangegeven levertijd op de website van 5-8 werkdagen. We vinden het jammer dat u niet tevreden bent en willen u graag tegemoet komen. Zojuist heb ik u proberen te bellen, helaas zonder succes. Ik heb uw voicemail ingesproken. Ik kon verder geen emailcontact vinden met u wat is afgesproken hierover. We hopen dat u reageert zodat we een passende oplossing kunnen bieden. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Namens Ventilatieland, Lisa
Bijna een week na bestellen pas verzonden
De werking en aansluiting, Vd draad 2,5/1,5 op een te kleine aansluitblok. Moeilijk weg te werken. Daarbij bleef de ventilator draaien op de vaste voeding, ongeacht de instelling timer /hygrostaat. Met het los nemen van de voeding knapt de aansluit blok. Dus weg 54.22 Euro Na contact met klantenservice, hebben ze toegezegd, dit bedrag te vergoeden Netjes opgelost door Ventilatieland
Beste Peter, Dank voor uw beoordeling. Naar aanleiding hiervan hebben we telefonisch contact gehad en het probleem voor u opgelost. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Namens Ventilatieland, Lisa
Original anmeldelse
De werking en aansluiting, Vd draad 2,5/1,5 op een te kleine aansluitblok. Moeilijk weg te werken. Daarbij bleef de ventilator draaien op de vaste voeding, ongeacht de instelling timer /hydrostaat. Met het los nemen van de voeding knapt de aansluit blok. Dus weg 54.22 Euro
Een hoop gebakken lucht
De site van vetilatieland is duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De bestelde materialen waren snel geleverd, de WTW unit zelf zelfs een maand eerder dan aangegeven.
Ik had filters besteld. Na week maar eens gebeld. Ik kreeg te horen dat ze er niet waren. Hadden ze ook tevoren zelf kunnen vertellen
Beste Henri, Dank voor uw beoordeling. Het spijt ons dat de levering helaas te laat is geweest. We geven op de website aan dat de producten niet op voorraad zijn, maar helaas zijn ze ook door de fabrikant te laat geleverd. We zien dat er contact is geweest waarna wij de situatie met u hebben besproken. Nogmaals excuses voor het vervelende ongemak. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa
Na bestelling in het weekend kreeg ik mijn mechanische ventilatie op de dinsdag al geleverd. Ondanks dat was aangegeven op de website dat de levering wat langer kon duren.
Veel ervaring
De ventilator is stil en goed af te regelen! Ik heb alleen het vd draad vervangen om hem aan te kunnensluiten!!! De aansluit mogelijkheid vind ik iets om te overwegen om dit te veranderen. Voor derest ben ik zeer tevreden!!!
Retouren netjes geregeld. Prima materiaal
Mijn bestelling was niet op voorraad, en levering diverse keren uitgesteld, maar werd netjes op hoogte gehouden.
Ik had wat extra vragen om 2 systemen met elkaar te vergelijken. Werd meteen na het weekend terug gebeld om al mijn vragen door te nemen. Heel fijn!
Helemaal goed gegaan
Ben erg tevreden over de instucbare ventilatie ventielen. Zijn erg strak en mooi geworden. Verder ben ik ook goed geholpen door klantenservice.
Super behulpzaam en vriendelijk
Snel in huis
Ondanks melding dat levering vertraging opliep. Toch snel geleverd.
Mijn eerste bestelling gedaan op ventilatieland. De site is duidelijk en overzichtelijk. Het aanbod is toereikend voor mij als thuisklusser. Een oud boerderijtje die voorheen vooral ongewenste natuurlijke ventilatie had. De bestelling plaatsen ging vrij makkelijk. Bij het uitzoeken van de artikelen was geen melding dat een artikel niet voorradig was. De geplande werkzaamheden op o.a. het dak konden door gaan. Levering zou uiterlijk de zaterdag om 12:30 zijn. De volgende dag een e-mail. Niet alles was voorradig dus de bestelling zou anderhalf week later pas geleverd worden. Voor vragen kon ik contact opnemen. Gelijk gebeld om te vragen, wat wel op voorraad was al wel te leveren. Via een bandje kreeg ik te horen dat ik alleen een e-mail kon sturen. Gelijk gedaan, waarop pas na het weekend een reactie kwam. Context was, excuses zieke collega's levering komt nu weer eerder. Als ik vooraf was ingelicht dat iets niet voorradig was en dat een deellevering zal worden gedaan, dan was mijn cijfer hoger geweest. De levering zelf was goed. Producten zaten netjes verpakt op een pallet. De volgende bestelling zal ik hier ook zeker wel plaatsen. Door de te late levering kreeg ik een kortingscode voor mijn volgende bestelling.
Ik heb een mechanische ventilatieset besteld en kreeg na 2 dagen een e-mail dat de RF afstandsbediening niet voorradig was, ik een e-mail terug gestuurd met de vraag waarom dit niet op hun site staat als je deze set besteld, dit schijnt er volgens hun wel te staan maar ik heb waarschijnlijk niet goed gelezen, maar ik zat dus zonder ventilatie in mijn huis dus had hem wel meteen nodig, 2 dagen later weer een e-mail dat er onverwachts toch zenders waren geleverd (dit was op donderdag) en alles doorgezet zou worden naar het magazijn, dus ik verwacht mijn set op zaterdag, maar helaas het werdt maandag! nu 1 week zonder ventilatie gezeten terwijl ze adverteren met vandaag voor 17:00 uur besteld, de volgende dag in huis! product is prima, werkt zoals het beschreven staat maar geen dikke 9 gegeven vanwege voorgaand verhaal!
Na levering van de afstandsbediening kon ik deze niet afmelden bij de ventilator omdat een drukknop van de afstandsbediening kapot was. Op mijn vraag hoe dit nu wel zou kunnen bleef men het antwoord schuldig en verwees men mij naar de leverancier van de ventilator. Ik bedacht echter dat je ook een tweede afstandsbediening kunt aanmelden. Vervolgens heb ik de kapotte weggegooid. Ook opgelost.
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ