Filtre

Alles wat nodig was en snel geleverd

Hier vind je alles voor je ventilatieklus plus de nodige info voor de doe-het-zelver. De volgende dag alles in huis en klus geklaard. Kwaliteit is ook goed. Alleen het inpakken kan beter want ik moest de uiteinden van de spirobuizen helaas herstellen, daar moet meer bescherming bij.

Je krijgt wat je besteld

Goed advies gekregen over welke afstandsbediening ik voor onze CVE moest bestellen. Snel geleverd tegen een schappelijke prijs.

Prima snelle levering. Goed apparaat. Duidelijke beschrijving.

Overzichtelijke webshop, een scherpe prijs en een snelle levering.

Snelle levering, goede klantenservice

Levering kon je kiezen welke dag je thuis was. Een product was niet naar wens, met behulp van de klantservice een ander product uitgezocht. Dat product voldoet goed!

Heel goed.

Gebruiksvriendelijk.

Goede producten, maar trage levering!

Zie boven.

Producten voldoen prima

Prima, alleen de verpakking is erg groot

Snelle levering en krachtige motor en goede 3 schakelaar

De motor geeft de m3 die gegeven wordt in de beschrijving en de schakelaar doet zeer nauwkeurig schakelen

redelijk

De filters die ik besteld heb zijn de juiste. Echter op de website staat vandaag besteld morgen in huis, dat "morgen" daarvan kan men ook zeggen volgende week want het duurde 6 dagen. Dat vind ik misleidend

Snel geleverd en gemakkelijk geïnstalleerd.

Snel geleverd en gemakkelijk geïnstalleerd.

Mooi materiaal en snel geleverd tegen een mooie prijs.

Keurig en snel geleverd...degelijk materiaal en een keurige prijs .

zijn goed

De levering was wat later dan in de advertentie

Goed verzorgde verzending.

Heel snel en netjes verzonden.

Zeer slecht

Ik ben enorm teleurgesteld. Ik heb zoiets nooit meegemaakt. Zogenaamd "vandaag besteld , morgen in huis" : 10 dagen geleden besteld en de helft van mijn bestelling nog steeds niet in huis. Als je belt word je doorverwezen naar de email, als je emails wordt er niet gereageerd of geen oplossing aangeboden. Geld meteen afgeschreven maar leveren of überhaupt fatsoenlijke klantenservice bestaat niet bij deze bedrijf. Ik ga nooit iets bestellen. ik zal ook niemand aanraden.

toppers

Goede afspraken, netjes afspraken nagekomen, top geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding

snelle zending en goed materiaal

Snel geregeld online en snel geleverd!

Snel geregeld online en snel geleverd!

Onderdelen ok, maar voorraad op de site niet

Voor mijn installatie had ik enkele stukken nodig. Ik had de voorraad gecheckt en ingepland wat ik zou kunnen doen. Later kreeg ik een mail dat niet alles op voorraad was waardoor ik mijn installatie niet verder kon afmaken op de geplande tijd.

ietwat lange levertijd, jammer genoeg ook geen retour mogelijk,

2 roosters besteld, waarvan 1 verkeerde maat, de site gaf aan dat retourneren niet mogelijk was, reguliere kleur gekozen.

Goede prijs, veel keuze, lange levertijd

De klantenservice was op orde, maar de levertijd was te lang, zeker als je snel een kapotte ventilator wilt vervangen. Hoewel ik wel las over nieuw systeem en daardoor leveringsproblemen, zou het al weer in orde moeten zijn en werd ik daarvoor ook niet gewaarschuwd. Ook vond ik de handleiding voor installatie heel slecht.

ruime keuze

ventilators besteld voor verschillende klanten. Netjes geleverd

voldoet aan mijn wensen

geen

Vandaag besteld morgen in huis zo snel ging het

Ruime keuze en fijne zoekfunctie

Ruime keuze en fijne zoekfunctie