Filtre

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling.

Vrijdag 26 augustus heb ik een ventilatie unit besteld. Het is nu 1 september, bijna een week later, en ik heb nog niets ontvangen. Ik heb gebeld naar Ventilatieland maar dan krijg je van een bandje te horen dat je vragen over een bestelling alleen per mail kunt stellen. Op mijn mail kreeg ik de reactie dat de klantenservice bij postnl gingen navragen waar mijn pakket is. Dat was gisteren, tot nu toe nog geen antwoord. De app van Postnl geeft aan dat het pakket in het Logistiek centrum van Ventilatieland is. Een ding is zeker, vandaag besteld en de volgende dag geleverd wordt hier niet waargemaakt.

Goed, snel en voordelig

2x 2 sets filters voor mijn Daalderop WTU unit gekocht. Prijs is uitstekend. Levering was snel.

CO2 meter besteld, netjes de volgende dag geleverd

Duidelijke website en levering was vlot (volgende dag)

montage onmogelijk zonder ingreep in het apparaat

Het is niet mogelijk drie draden door de daarvoor bestemde opening te duwen. Heb deze opening met veel moeite vergroot door uitboren. Een technisch wanproduct

Product voldoet

De ventilatie toevoeringen hebben geen markering voor de afstelling. Telefonisch contact, na 2 dagen teruggebeld. Moest de ringen op “gevoel” afstellen. Naar mijn mening geen professioneel antwoord. De toevoerringen zijn makkelijk te monteren in het toevoerkanaal. Zien er mooi uit.

prima en goedkoop

ik heb vaker besteld en is vaak de goedkoopste

Snel betaalbaar en netjes geleverd

Goede service en snelle levering

Het bestelde product werd op tijd afgeleverd, maar de after pay werkte aanvankelijk niet, want ik kreeg voor de levering de vraag of ik niet iets (betaling) vergeten was. Product geïnstalleerd en werkt naar behoren

Veel keus, Duidelijk advies via chagrijnig en service desk.

geweldig

supersnelle levering en klasse materiaal

Goede voorlichting en snelle levering

Goede voorlichting en snelle levering

Bestelling prima afgerond

Bestelling prima afgerond

Snelle verzending

Werkt goed, correcte nederlandse gebruiksaanwijzing.

Goed assortiment en prima prijzen, heel snelle levering en bij vragen deskundig antwoord

Snelle levering ruim assortiment

Top bedrijf laagste prijs en ook snelle levering, echt aanrader!

Professionele en snelle service

Het assortiment is uitgebreid en de prijzen zijn zeer concurrerend. De service is professioneel en de leveringen zijn supersnel. Wat wil een mens nog meer? All happy faces here!

Top duidelijk en efficiënt

Duidelijke website uitgebreide assortiment Snel bezorgd

Prima roosters tegen redelijke prijs

Zocht stevige metalen roosters en deze zijn prima

Prima en snelle levering.

Besteld en snel geleverd, netjes en goed materiaal.

Snelle levering van een perfect product voor een concurrerende prijs.

Snelle levering van een perfect product voor een concurrerende prijs.

Snel en goed gereageerd op vraag over product

Snelle levering en snelle reactie op vraag over product.

Ruime keus, snelle levering

Mijn vragen werden via de chat naar tevredenheid beantwoord. Vandaag besteld, morgen in huis. Beschrijving van het product was wat summier (website en bijgeleverde instructies), vandaar geen 5 sterren.

Goede en snelle service

Artikelen zijn goed terug te vinden op de website. Duidelijk wart je moet doen. Artikelen worden snel geleverd.

Super goede prijs- / kwaliteitsverhouding

Beter dan dit kan niet (erg ruime keuze) + zeer snelle levering

Onduidelijkheden werden snel verduidelijkt.

Na wat heen en weer gemail over aantallen was de offerte compleet. Met enige uitstel, waarover duidelijk is gecommuniceerd, kan het pakket worden bezorgd. Zelfs nog op een ander afleveradres. Zelf was ik inmiddels met vakantie.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ