Filtre

helaas was de geleverde buis niet meer 100% rond zal hem met monteren enigszins moeten forceren

denk dat er met transport iets minder zorgvuldig is omgesprongen met de spiralo buis . deze is ingedeukt en de bijgeleverde koppelstukken passen daarom niet echt makkelijk. Ligt dus niet aan ventilatieland , maar meer aan transport

snel en efficient

Filters besteld bij ventilatieland en de volgende dag al geleverd door dhl toppie!!!!!

What you see is what you get!

Vandaag besteld morgen in huis, geen gedoe :)

Correcte afhandeling

Prima prijs kwaliteit verhouding

top

op tijd geleverd

Helemaal te refen

Helemaal tevreden

Prima snelle levering

Goed product, levering na 7 dagen ipv 24 uur .

Levering na 7 dagen ipv 24 uur.

Prima geholpen.

De vragen en uitleg door de product specialist was zeer goed.

Het los in de omverpakking zenden van de rf aan-uit schakelaar had verkeerd kunnen gaan.

Het juiste onderdeel en snel geleverd.

Zie boven.

Uitstekende service!

Bestelling gedaan van een aantal artikelen. Zeer scherp geprijsd! Bij afleveren zat er een verkeerde maar spirobuis in de doos, na contact is deze zonder gezeur vervangen voor de juiste maat. Uitstekende service!

wacht al een week op mijn bestelling

Normaal binnen een dag binnen, nu wacht ik al 6 dagen op mijn pakket met materialen. Kan mijn klus niet afmaken.

Top geregeld

Super. Snel. Professioneel.

Het juiste filter heel snel bezorgd

Het juiste filter heel snel bezorgd

Goede voorraad, snelle levering

Bij klachten over, of niet geleverde producten wordt snel geantwoord op mijn mail. Alleen tot nu toe wel 3x een mail gestuurd over de verwachte levertijd van de Orcon ventilatieunit die ik al op 26-4 besteld heb. Hier wordt dan jammer genoeg niet op gereageerd, terwijl ik wel op 1 september de woning moet opleveren. Met vriendelijke groet, Alex Timmer Techado Bv

Oke

Goede aftersales

Prima advies, aanbod, vergelijking

Op zoek naar een ventilatiesysteem een paar keer advies gevraagd, waarna ik naar een mooi aanbod ben geleid. Verder nog een check op de te bestellen spullen. Na bestelling werd alles binnen 1 dag netjes aan de deur afgeleverd.

Goeie producten snelle service

Overzichtelijke webshop

Makkelijk en overzichtelijk

Erg makkelijk voor een leek om een ventilator en toebehoren te bestellen.

Oke maar niet goed

Bij het bestellen van onze WTW filters stond dat deze op voorraad waren. Na bestellen kregen we als snel een mail dat deze niet op voorraad waren maar € 5,- korting krijgen op een volgende bestelling. Geef dan direct € 5,- korting. Toen de bestelling was aangemeld heeft PostNL het niet opgehaald en volgens ventilatieland was dit wel het geval. Goed een week later dan alsnog een nieuwe bestelling opgestuurd en deze is dan ook ontvangen. Het mocht even duren.

Alles netjes ontvangen

Zeer correct bedrijf.

Zeer correct bedrijf.

uitstekend

van onze bestelling waren er enkele artikelen niet juist toegestuurd. Na een mailtje is dit per omgaande snel en ge-wel-dig opgelost met excuus. SUPER

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ