Filtre

snel en betrouwbaar

goede zaak

Snelle levering prima prijs

Duidelijke productomschrijving en goed product (Itho box omdat de oude het had begeven)

Ruilen verkeerd gestuurde filters is klantonvriendelijk

De verkeerd geleverde filters laten omruilen kan niet. Opnieuw bestellen en betalen en geld terug krijgen voor geretouneerde filters is niet klantvriendelijk.

Reageren niet op trage levering en beschadiging

De levering van mijn ventilatiesysteem ging uiterst traag maar dat kwam wellicht door de transporteur, ik heb via mail melding daarvan gemaakt en bovendien was het apparaat beschadigd, ook dit heb ik meteen gemeld en foto’s van de beschadiging meegestuurd, echter geen enkele reactie hierop gehad, jammer want ik had eerst zo’n goed gevoel bij ventilatiestanden, dat is nu wel heel erg veel minder geworden

Ga zo door

Geen bijzonderheden ervaren, voldoet net als elke goede webshop

Goeie levering, snelle service

Goeie producten breed aanbod. Soms zou je op de site iets makkelijker willen doorklikken naar vergelijkbare producten. Maar met een beetje zoeken zit alles er wel in.

Duidelijke website en snelle levering

Het bestelproces is heel makkelijk met de duidelijke website en behulpzame medewerkers.

Probleem netjes en snel opgelost

Er was een item, maar snel en netjes opgelost door Demi

Prettige zaak

Overzichtelijke website, snelle levering en een goede klantenservice. Ben aangenaam verrast door ventilatieland, een aanrader!

Goed gewoon goed

Snel levering , betaalbaar , top kwaliteit , geen hoofdpijn .

snel en eenvoudig

Makkelijk product kunnen opzoeken en eenvoudig af te halen. Allemaal snel geregeld.

Scherpe prijzen, snelle levering

Goed assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering.

Supersnel

zeer snelle levering tegen redelijke prijzen

Leveren zoals afgesproken heel snel en voor een goed prijs

Helemaal perfect

Helemaal perfect en snel bezorgd. Uitermate tevreden.

Goede service snelle levering

Ruim assortiment

Fijne service

Voor mijn oude model itho een wandschakelaar nodig. Via mail contact is er snel voor mij uitgezocht welke vervangende schakelaar er gebruikt kan worden. Snelle reactie op mail. Snelle verzending van producr

Gewoon goed

Uitstekende kwaliteit

Snelle levering en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede en snelle levering van kwalitatieve producten.

Snel en goed geleverd , goede prijs

A

Duidelijke site, goed bestelproces, snelle levering

De site heeft veel informatie bij de producten staan en referenties naar andere producten die misschien ook nodig zijn. Ik kon snel het juiste vinden en bestellen, zonder gedoe. Levering binnen 2 dagen, helemaal prima!

Prima product. Levering conform afspraak

Late levering , werd in eerste instantie niet op de hoogte gehouden

Product was echter wel ok

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ