Ventilatieland laat haar ventilatieklant op de tocht staan als het gaat om terugbetalen....
Op 30 juni Orcon MVS-15RHBP woonhuisventlator besteld inclusief afstandsbediening, ordernummer 3565428.
Na montage blijkt de afstandsbediening helaas niet te werken. Heeft mij zeker drie uur gekost om te ontdekken dat het aan de afstandsbediening zelf ligt.
Na telefonisch contact met Ventilatieland adviseerde men mij om de afstandsbediening opnieuw te bestellen en via Afterpay te betalen. De defecte wordt retour gezonden en er wordt toegezegd mijn geld terug te storten of niet te betalen via AfterPay.
Op 6 juli een nieuwe afstandsbediening ontvangen die nu werkt; best snel als je maar betaald.
Omdat het een en ander inmiddels al zo lang duurt, ben ik wel verplicht om de rekening van 71,69 euro via AfterPay te voldoen. Anders draai ik voor extra kosten op.
Terugbetalen gaat minder snel, want nu op vrijdag 29 juli - drie weken later, en ondanks de schriftelijke belofte van Ventilatieland, heb ik nog steeds mijn geld niet op mijn bankrekening ontvangen. En dat voor een bedrijf met 100 werknemers volgens de website? Die ook nog schermt met Thuiswinkel.org certificering…. En dan noem ik niet eens het ongemak en tijdverlies van een defect geleverd product? En alle correspondentie en telefoontjes om je geld terug te krijgen?
Ventilatieland laat haar ventilatieklant op de tocht staan als het gaat om geld terug te storten!