Svar fra virksomhedsejeren
Beste A.B. Noords,
Bedankt voor uw beoordeling.
Excuses voor het ongemak hierdoor.
Ik zie dat wij veel mail contact met u hebben gehad, in uw eerste e-mail gaf u aan dat de unit uit 2019 komt en dat deze niet meer onder de garantie valt. Hierin vraagt u of het mogelijk is korting te geven op de aanschaf van een nieuwe unit.
Omdat wij deze units al voor een zeer scherpe prijs aanbieden hebben wij u hiervoor 5% korting aangeboden. Dit hebben wij gedaan omdat wij het vervelend vonden dat deze na 2,5 niet meer juist werkzaam is. In principe is het voor ons niet nodig geweest u hiervoor een korting aan te bieden omdat de garantie is vervallen.
U wenste een unit die aangesloten kon worden met dezelfde boorgaten, dat was mogelijk met een unit die wij aanbieden alleen deze heeft een langere levertijd. Hierover hebben wij u direct geïnformeerd.
U gaf per mail aan dat de installatie niet was gelukt, in een reactie hierop heb ik u aangeraden om te kijken naar het aansluitschema. In sommige gevallen dient u hierin een aanpassing te doen. Deze informatie staat ook in de installatiehandleiding en elke ventilatie installateur is op de hoogte van de aanpassing die soms gedaan moeten worden in het perilex stopcontact. Ik betreur dat uw installateur hiervan niet op de hoogte was waardoor deze terug heeft moeten komen.
Mijn oprechte excuses voor het ongemak hierdoor, wij hebben u hierin zo veel mogelijk proberen tegemoet te gekomen en hebben u u van het juiste advies te willen voorzien.
Met vriendelijke groet,
Namens het Ventilatieland klantenservice team,