Filtre

SuperSnelle levering

5 Ventilatieventielen besteld. Perfect passend en snelle levering. Alles in één dag binnen

Doen wat ze beloven!1

Heel duidelijke omschrijving van artikelen en snelle/goedverzorgde levering!

Vriendelijk en snelle service

klantvriendelijk snel en goede kennis van zaken

Mijn ervaring is dat ten eerste stukken goedkoper is als voor zelfde product bij installateur in deze duren tijden ook goed voor je portomonnee. Snelle levering.

Goede service en snelle levering

Ze hebben een snelle levering en service. De producten hebben een duidelijke omschrijving.

Betrouwbaar en snel

Goede info op website, duidelijke bestel methode en snelle levering tegen scherpe prijzen

Was super

Ik ben tevreden

Zeer gied.

Exact geleverd wat gevraagd is. Product voldoet prima. Goede communicatie. En zeer snelle levering. Top!

Wat ik bestelt heb heb ik gekregen en in korte tijd. Precies zoals het zou moeten zijn.

Klantgericht

De levering van de materialen was niet volgens planning, maar, zoals veel materialen tegenwoordig, later dan vooraf gecommuniceerd. Dat dat zo is hoor je vaker momenteel, maar de wijze waarop ik daarover op de hoogte bent gehouden, getuigt van een klantgerichte aanpak.

Snel en accuraat in levering.

Zeer goede evaring duidelijkeandwoordenop mijn vragen en snelle afhandeling van mijn bestellingen.

Het is prima en zoals ik had verwacht

Levering volgens afspraak

Geleverd zoals afgesproken en netjes factuur per mail.

Fijn product

Snel geleverd, past perfect, doet wat t moet doen

Snelle levering, duidelijk afleverproces

Vandaag besteld, morgen in huis. Keurige voortgang van de bestelling tot aflevering. Tip voor ventilatieland zou zijn doe er een beschrijving bij hoe je het filter precies plaatst.

Goede kwaliteit, communicatie prima

goeieservice

ben zeer tevreden over het product snelle levering

bevalt prima

doet het naar verwachting

Meer dan een teleurstelling!

Na ca 2 jaar werkte de motor niet meer, garantie termijn verlopen. Enige compensatie : 5%! Een nieuwe besteld en vooraf duidelijk gevraagd of de plaatsing in dezelfde boorgaten kon. Geen probleem. Eerst was de wachttijd ca 8 weken en zo maar werd de ventilator afgeleverd. DE installatie vergde veel meer tijd! Ik kreeg toen een aanwijzing om de draden te veranderen! Als die instructie was gegeven bij de aflevering had dat een tijdsbesparing opgeleverd! Nu moest de installateur nog een keer terugkomen en de extra kosten zijn voor mij. Mijn ervaring is zonder meer slecht en ik zal Ventilatie land niet aanbevelen bij de andere eigenaren in dit appartement

Prima site om een ventilatie box te bestellen

Alles ging goed naar wens en werd snel geleverd met link dat je de tijd kon volgen.

Positief

Netjes op tijd geleverd. Minpuntje; medewerker die ik aan de telefoon kreeg wist de eerste simpele vraag niet te beantwoorden. Hij zou direct een andere collega laten bellen. Mijn idee van direct is niet wat er gebeurde. Vervolgens maar gebruik gemaakt van de chat. Hier kreeg ik wel de gewenste antwoorden. Maar mijn uiteindelijke oordeel is dat ik toch positief ben over het product en de chat.

Makkelijk zoeken op de site de prijs was goed en snelle levering kortom gewoon goed en als ik nog wat nodig heb zeker voor herhaling vatbaar.

Goede product geleverd maar later als aangegeven op de site tijdens bestellen

Donderdag besteld, zou zaterdag geleverd worden, werd dinsdag. Verder geen punt voor mij.

De bestelde roosters zijn van prima kwaliteit en maatvoering

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ