Filtre

Lekker snel en niet duur

Tijdige levering, maandag besteld en dinsdag in huis

Snelle en correcte levering

snelle en klantvriendelijke service

telefonisch advies vóór aankoop was prima. Product werd geleverd in beschadigde verpakking en de inhoud was deels beschadigd. Hierover gemaild naar klantenservice en volgende dag bericht ontvangen dat mij een vervangend product wordt toegezonden en dit binnen 5 dgn kan verwachten (indien in voorraad).

Efficient

Goede ervaring al meerdere projecten met ventilatie land gedaan

Ventilatieland denkt me je mee

Snelle reactie op mijn gestelde vraag. Tevens werd een alternatief aangeboden. Vervolgens snel geleverd voor een goede prijs en top kwaliteit.

Simpel te bestellen

Simpel en snel

ik ben geholpen met wat ik nodig had

Men was geduldig om me te vertellen welke product ik nodig had en uitleg gegeven hoe ik moet gebruiken en hoelang. Heel erg bedankt Hele tevreden klant.

Top servies

zeer vlugge en correcte leveringen

Prima hulp via de chat, een prima prijs en een snelle levering.

Goed en snel geholpen bij het bepalen van de finale keuze voor een nieuwe mechanische ventilator. En ook de prijs was scherp. Prima gedaan!

Fijne service en retourregeling

Super service

Ik heb de bestelling snel gekregen En het materiaal is van goede kwaliteit SUPER ga zo door

Snelle levering, groot assortiment

Snelle levering van een groot assortiment tegen scherpe prijzen.

Goed en snel geleverd

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering

Ruim aanbod snelle levering.

Goede kwaliteit

Zeer uitgebreid assortiment en prima service

Vlotte levering zoals een goede webshop betaamt. Goede voorwaarden, toen ik wel eens wat in de verkeerde maat besteld had en ook eens iets besteld dat toch niet bruikbaar bleek kon ik dat zonder kosten terugsturen. Dat vond ik wel super. Was tenslotte mijn fout. Helaas mijn wtw niet bij Ventilatieland gekocht en door hen laten installeren, dan was ik wel € 1000,- goedkoper uit geweest... Nu wel de vervangingsfilters bij hen gekocht.

Vlot en soepel

Bestelling verliep vlot, maar levertijd was veel korter. Hierdoor kwam de transporteur bij het verkeerde adres. Dit heeft hij echter heel handig en klantvriendelijk opgelost.

Goed en snel

Vandaag besteld en morgen in huis das al top En producten kloppen ook nog eens wat wil je nog meer

Snelle levering ventilator

Ventilator besteld en snel geleverd

Kont na wat wordt aangeboden

Snelle levering, juiste product

Klantvriendelijk en top communicatie

Er was een dag vertraging met de verzending. Netjes bericht gehad en zelfs een korting voor de volgende bestelling ontvangen, bijzonder netjes!

Duidelijk, scherp geprijsd en snel geleverd

Filterset besteld voor onze Warmtepomp; aanmerkelijk goedkoper dan op de website van Itho Daalderop zelf, snel geleverd en goed verpakt (maar ook geen onnodig grote doos). Aanrader:)

Snelle en perfecte service

Perfecte kwaliteit met snelle levering

tijdige levering van een top product

met een heldere en duidelijke site heb ik een selectie gemaakt bij Ventilatieland, en het op tijd geleverde product voldoet aan alle wensen!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ