Filtre

Gewoon top.

Duidelijk ,gemakkelijk en overzichtelijke site en een snelle levering.

Bij retour in 1e instantie geen geld terug, vanwege beschadiging (volgens hun). Ik had al mijn rechtsbijstandsverzekering ingeschakeld wat nu te doen. Een klacht ingediend per email. Uiteindelijk uit coulance toch mijn geld terug gekregen. Wat wel een probleem is, telefonisch nagenoeg onbereikbaar. Verwijzen dan doodleuk naar de website (waar je natuurlijk al lang alles hebt gelezen) en verbreken dan de verbinding! Enigste optie was keuze 1 (vraagje over advies), was voor mij de enigste optie om daadwerkelijk iemand aan de lijn te krijgen en mijn verhaal te doen.

Goede info

Ventilatieventiel gekocht. Goede foto's en info op de site over afmetingen en materiaal e.d. In de verpakking zat echter niets qua info. Je moet het echt van de site halen

Goede en snelle levering

Mjin favoriete webwinkel voor ventilatie benodigheden. Jaren tevreden klant.

Goed product snel geleverd

Geleverd volgens afspraak

Goede service, spullen snel in huis.

Duidelijke website, snelle levering, goed product

Ik kon gemakkelijk vinden wat ik zocht mét de juiste informatie. Bestellen ging gemakkelijk en de levering was snel! Het gekochte product is top.

Ruime keus, goede prijs

Prima winkel, heel veel keuze,, overzichtelijke site en aantrekkelijk geprijsd

Prima en snelle levering

Snelle levering, handige site, overzichterlijk.

Goede kwaliteit

Snel geleverd , Goede prijs kwaliteit .

Snelle levering, goede service, duidelijke website Top

Op deze manier gewoon zo doorgaan

Goede service en vriendelijke medewerkers.ben zeer tevreden en goed geholpen,ondanks miscommunicatie in hun Magazijn. Dankuwel voor de snelle levering.top bedrijf Mvg Mashal

Geweldig goede webshop

Gemakkelijk te bestellen en direct antwoord. Bestelling prima op tijd geleverd!

Duidelijk advies en snelle levering

Helemaal Super, snelle reactie op vraag en belofte nagekomen.

Wij hadden bij Ventilatieland een artikel besteld dat hard nodig was voor een spoed klus. op de site werd aangegeven maandag in huis. en bij de bevestiging dinsdag pas leveren. Effe een mail gestuurd dat wij het graag maandag geleverd wilden hebben. dat was mede de reden dat wij bij Ventilatieland hadden besteld. Heel snel kregen wij een mail terug. dat het artikel maandag geleverd zou worden. Fijn dat het zo snel nagekeken is en dat wij snel zijn geïnformeerd. Want dan kun je nog wat. Dank en groet. Pieter

Vervelend

Website zegt dat dingen op voorraad zijn terwijl dat niet het geval is. Vervelend om te bestellen en te betalen om er vervolgens achter te komen dat ze niet beschikbaar zijn.

Snelle levering en een goede service

Snelle levering en een goede service

Bestelling weer in goede orde snel ontvangen

Twee jaar geleden een bestelling geplaatst binnen de aangegeven tijd ontvangen. Laatst weer een bestelling geplaatst, dit keer sneller dan de aangegeven datum binnen! Top serrvice. Ook is een garantie ticket gevalletje heel snel verholpen Top!!

goede prijs en kwaliteit, 119 euro was de goedkoopste aanbieder.

Met 119 E, goedkoopste, snelle levering 1 dag,alles perfect. Ik koop zeker weer hier.

Snel en exacte levering, alles goed verpakt in degelijke verpakking en dus onbeschadigd.

Allies goed

:-)

Zoals het hoort

Verkeerde betaald. Makkelijk retourneren. Daarnaar opnieuw besteld andere maat. Ging super makkelijk. Ruim assortiment.goede prijs.snelle levering. Ook 5 sterren bij google gegeven

Alles werd perfect geleverd

Ik heb twee keer wat besteld bij ventilatieland. Wat ik verkeerd besteld had kon geretourneerd worden en het geld werd behoorlijk snel teruggestort. Bij de tweede bestelling was een product niet op voorraad en deze werd zodra deze weer op voorraad was geleverd.

Vlot en correct geleverd

Prima service en een redelijke prijs. Goede website en veel bestelgemak.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ