Filtre

Goede service.

Zonder problemen mijn bestelling geplaatst en ontvangen.

Uitstekend!!

Prima site, alleen de keuze van afleveren kan iets beter ondersteund worden.

Prima site zoals je tegenwoordig verwacht. Het enige wat een beetje moeizaam ging was het kiezen van afleveropties. Ik ben niet altijd thuis en er is een ophaalpunt om de hoek, maar die optie kon ik niet kiezen.

Supersnelle levering.

Supersnelle levering en duidelijke informatie.

Simpel te installeren, mooi display en goede service volgende dag al geleverd en is het geïnstalleerd. Heel blij mee

Uitstekend.

Snelle levering, duidelijke communicatie. Product zeer makkelijk te instaleren.

Alles naar wens

Vlotte levering

Keurig volgens afspraak

Redder in nood

De motor van mijn mechanische ventilatie vertoonde kuren en moest snel worden vervangen. De unit van mijn keuze bleek momenteel moeilijk leverbaar, maar Ventilatieland had deze gelukkig wel op voorraad. Meteen besteld en de volgende dag in huis! Zeer tevreden.

Goede prijs en doet precies wat er van wordt verwacht

Door de brede keus hebben we de oorspronkelijke ventilator vervangen door een ventilator van een ander merk. Deze was goedkoper en had meer mogelijkheden. Het originele merk was ook nog te krijgen op de webshop.

Snelle levering tegen goede prijs

Op tijd geleverd. Makkelijke site. Gebruiksvriendelijk betrouwbaar

Snel en goed

Wist van het bestaan van het product niet af, maar Ventilatieland had precies wat ik nodig had aan functionaliteit. Ook nog eens snel geleverd.

Top service!

Snelle levering. Top producten. Top service.

Snel en keurig geleverd.

Alles tegen een redelijke prijs. Aanrader voor meerderen.

Niks op aant merken snelle levering

Good service but low quality product

Filters received quickly but they appear to be of a much lower quality than ones I have purchased before from an different company. Hopefully they will perform well

Makkelijk het juiste product bestellen

Juiste product makkelijk te vinden en ook bestellen en bezorgen is heel snel. Kan zelfs een reminder/herhaling instellen om het product tijdig te ontvangen.

Goede en snelle service

Duidelijke website met informatie

Overzichtelijk

Snelle levering en een overzichtelijke wedshop.

voldoet aan verwachtingen.

Goede web site en perfect volgens afspraak geleverd.

Informatie & producten - prima, levering later dan gemeld

Informatie & producten - prima, levering later dan gemeld

Zeer goed snelle levering

Besteld artikelen snel geleverd en werken na tevredenheid

Materiaal is prima

Echter waren de kokers in het transport behoorlijk beschadigd en het koste veel onnodige tijd om dit te herstellen, wellicht kan het een en ander beter verpakt worden cq de uiteinden van de kokers beter beschermd worden. Groetjes Ronny

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ