Filtre

Doen wat ze beloven op de website!

Filters nodig voor wtw systeem, hier gekocht en binnen een week thuis bezorgd.

Snelle service en levering van een prima artikel

In eerste instantie had ik een verkeerd artikel besteld. Eenvoudig en snel omgeruild.

Prima ventilator en vlot geleverd

Jammer dat er niet een afdek rooster wordt aangeboden bij de ventilator. Had t compleet gemaakt. Nu elders zoeken naar een rooster

Snelle levering, goede pre en post sale ondersteuning

in de afgelopen periode meerdere bestellingen geplaatst. Hierbij zowel vooraf als achteraf wat vragen gesteld. Iedere keer netjes, correct en snel beantwoord.

Retourbeleid is hopeloos, klantenservice ver te zoeken

Mijn badkamerventilator ging kapot, rum binnen de garantietermijn. Ik moest deze terugsturen en ben nu al meer dan een maand aan het wachten (en zit dus zonder ventilator) op vervanging. Na een tijd radiostilte bleek dat Ventilatieland de ventilator naar de fabrikant had doorgestuurd voor onderzoek (al die man-uren, bizar) en nu moet ik dus nog langer wachten op een apparaatje van 60 euro... Ik zelf moest als consument steeds achterhalen wat er aan de hand was en werd nooit proactief op de hoogte gehouden; de antwoorden waren vanuit Ventilatieland altijd flut: nietszeggende knip- en plakteksten ("blabla we vinden het heel erg maar doen er eigenlijk ook niets aan om het op te lossen"). Het was veel netter, klantvriendelijker en efficiënter geweest als ik als consument meteen een andere ventilator of een tegoed had ontvangen, en Ventilatieland en de fabrikant onderling gingen dimdammen over het mankement. Kortom, Ventilatieland: het ziet er allemaal leuk uit aan de voorkant (website), maar zodra er iets misgaat (zelfs binnen garantie) geven ze niet thuis. Uiterst slordig!

Overzichtelijke site en snelle levering.

Overzichtelijke site en snelle levering.

Goede service en snelle levering

Na telefonisch advies van de helpdesk, een Ventilatie pakket besteld. Zeer tevreden over de service en levering

Netjes geleverd als belooft

Netjes geleverd en mooie website met acceptabele prijzen

Goede website met snelle levering Ga binnenkort weer wat bestellen omdat ik nog niet klaar ben met de verbouwing

Snelle levering!

top, alleen als 1 onderdeel niet opvoorraad is wordt heel de bestelling niet verzonden

snelle levering, behalve als 1 onderdeel van de complete bestelling niet compleet is. hier mag beter over gecommuniceerd worden. daarnaast top

Goede service en snelle levering.

Besteld en geleverd geen vertraging.

Tevreden

Doet aan de verwachtingen

Prima ervaring

Prima ervaring zelf verkeerde product besteld en makkelijk retour.

Goed product en snelle levering en de prijs was ook prima

Ok online shop ervaring

Shop is overzichtelijk. Erg goed zijn de duidelijke montage voorbeeld filmpjes. Levertijd prima en zoals beloofd. Product is kwalitatief iets minder dan verwacht, functioneel wel goed. Overall boven gemiddeld goed.

Snel en goed

Apparaat snel geleverd. Installatie zo gedaan, was vervanging van oude systeem. Dus even alles los en nieuwe terug. Afstandsbediening makkelijk. Hangt nu in badkamer. En gewone schakelaar in keuken nog bruikbaar. Vocht sensor nog even afwachten hoe die zijn werk doet. Badkamer bijna klaar.

Goede website, eenvoudig besteld en snel bezorgd

product als omschreven, werkt uitstekend

Snel geleverd en prima stille toiletventilator.

Zie hierboven

Overzichtelijke webshop

Iemand die werkzaam is in de ventilatietechniek (ik) heeft wel eens privé iets nodig. Dan verwacht je hetzelfde bestelgemak en overzicht als bij zakelijke leveranciers. Na een aantal webshops te hebben bezocht, ben ik bij Ventilatieland blijven hangen. Gewoon, omdat deze webshop voldoet aan mijn wensen. En de prijzen zijn concurrerend. Resultaat!

Vlotte levering

Vlotte levering volgende dag al in huis

Steeds heel correct te woord gestaan en voorgelicht!

Correct te woord gestaan, goede voorlichting en snelle levering!

Veel info op de website en goede prijs

Snelle service en levering

Retourneringen product snel en netjes afgehandeld

Goede materialen en snelle levering

Goede materialen en snelle levering