Mijn ervaring is een snelle levertijd, product netjes verpakt. En het product voldeed aan alle eisen.
Very helpful customer service team purchase was easy online shame delivery was slower than expected/indicated.
Goed en snel
Veel informatie te vinden op de site en als het niet helemaal lukt wordt je goed geholpen aan de telefoon. Alles wordt snel en goed geleverd
goed te vinden en goede kwaliteit
Product nog niet in gebruik, maar levering was in orde. Goed verpakt en snel geleverd.
Slechte levering. 7 dagen geleden een bestelling gedaan. Nog steeds niets binnen. 2x sorry we halen het niet bij post.nl en daarna niets meer laten horen. Uiterlijk vrijdag hebben ze gezegd.
Beste Johan Qualm, Bedankt voor uw beoordeling. Het is natuurlijk erg vervelend dat de bestelling vertraging heeft opgelopen bij PostNL. Mijn collega Charlotte heeft contact gehad met PostNL en zij geven aan dat dit vrijdag bij u geleverd gaat worden. Wij gaan hier dan ook vanuit. Onze excuses dat u nu langer op uw bestelling dient te wachten. Wij hopen dat dit in de toekomst niet meer voor zal komen. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan vernemen wij dat graag en kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u sturen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Vera
Prima product en snel en op tijd geleverd.
Snel geregeld snel geleverd prijs kwaliteit is goed bedankt
Mooie unit,werkt perfect .
Ordered a glass fronted vent. Very nice quality, great price and very quick delivery.
Ik had 2 ventilatoren besteld en naderhand bleek een ander type beter te passen. Binnen 2 dagen nieuwe ontvangen en de andere geretourneerd.
Prima filters voor WTW unit en goedkoop,en snel geleverd.
WTW systeem (Itho Daalderop WTW HRU 350 ECO) besteld: Allereerst uitstekend geholpen via de online chat in het verduidelijken van de keuzemogelijkheden om het juiste systeem te krijgen. Daarna iets fout gegaan met bestelling maar ook hier weer correct en snel geholpen. Dit geeft vertrouwen dat wanneer er in de toekomst iets mis is, ventilatieland welwillend is om te helpen.
De WTW unit die we hadden gekocht was uitverkocht. Ze hebben er alles aan gedaan om er toch z.s.m. een te leveren
Levering was uitgesteld, maar ben goed op de hoogte gehouden.
Mand
Het lijkt me een prima onderneming om ventilatie benodigdheden aan te schaffen. Ik heb een ontwerpplan gekocht voor WTW. Het duurde even voordat dat gereed was en toen het gereed was werd het over de bühne gegooid. Geen persoonlijk contact. Dat had wel wat beter gekund. Aanbevelen op ja gezet omdat 'misschien' geen optie was.
Beste Patrick, Dank voor uw beoordeling. Wij vinden het jammer om te horen dat u deze ervaring heeft met ons. Er zijn inderdaad veel aanvragen. Omdat we kwaliteit boven alles stellen, heeft dat er voor gezorgd dat uw advies wat langer heeft geduurd dan verwacht. Hier hebben we ook via email contact met u over gehad. Het is niet onze bedoeling geweest om u een dergelijk gevoel te geven. We vinden het juist erg belangrijk dat u een advies krijgt waar u wat mee kan! We zien nadat wij u het advies per email hebben gestuurd geen verder contact inderdaad. Wanneer er onduidelijkheden zijn over het advies wordt er normaal gesproken contact met ons opgenomen. Onze excuses als de verwachting hierover anders was. Of heeft u wellicht nog telefonisch advies met ons gehad? We overleggen dit graag met u om het toch nog netjes met u te bespreken. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
Paar maal gekocht goed geregeld en goede service
Ik heb een geschadidge artikel ontvangen in een geschadidge originele verpakking die in een perfecte transport doos was. Na ontvangst heb een vervang gevraagd maar geen succes. Dus retour gevraagd en na lang wachten heb ik retour label ontvangen. Dus daarom de lechte service, slechte klantenservice help en slechte kwaliteit.
Beste Miklos, Dank voor uw beoordeling. Wij vinden het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met de geleverde service. U heeft met ons contact opgenomen om te laten weten dat de doos van de ventilator was beschadigd. We begrepen dat u daarom de ventilator retour wilde sturen. U vroeg inderdaad eerst om een vervangend product, daarna begrepen wij van u dat u het geld terug wilde ontvangen. We begrijpen dat dit zeer vervelend is en bieden onze excuses aan hoe dit bij u is geleverd. We hebben voor u de retour in gang gezet en u het label gestuurd zodat u de ventilator op onze kosten retour kon sturen. Die hebben we ontvangen en het bedrag is inmiddels aan u teruggestort. Onze excuses als dit verkeerd geïnterpreteerd is. Dat is niet onze bedoeling geweest. Wij horen graag als we hierin nog iets voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Vera
Ik wou mijn bestelling annuleren twee keer e-mail gestuurd geen antwoord ontvangen, paar keer gebeld zonder resultaat.
Beste Babak, Bedankt voor uw beoordeling. Toen straks hebben wij telefonisch contact gehad. In het mail contact dat u met ons heeft gezocht zie ik dat mijn collega Charlotte wel op u heeft geantwoord. Helaas heeft u deze niet ontvangen of wellicht over het hoofd gezien. Dat vinden wij natuurlijk erg vervelend. Zojuist heb ik u nogmaals de mail doorgestuurd die u op 05-06-2022 heeft gestuurd en waar wij op 07-06-2022 een reactie hebben gegeven. Hopelijk heeft u deze ontvangen. Zo niet, dan vernemen wij dat graag en zullen wij dit nogmaals naar u toesturen. U kunt dan contact met ons opnemen door het volgende e-mailadres te gebruiken: [email protected] Wij hopen dat dit in de toekomst niet meer voor zal komen en mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Vera
De order die ik heb gedaan was niet compleet. Melding hiervan wordt beantwoord met we gaan het navragen, volgens de administratie is alles verzonden, binnen een dag zou antwoord komen, Na een week opnieuw gemeld. Opnieuw mailantwoord er zal bij de verzendafdeling navraag worden gedaan en binnen een dag bericht volgen. Bellen naar de servicedienst lukt niet want elke keer krijg je bericht dat meldingen per e-mail kunnen en dan wordt de verbinding verbroken. Na een week nog geen reactie dus nogmaals gemaild dat ik de ontbrekende ventilator graag zo spoedig mogelijk wil ontvangen of het geld terug wil. Benieuwd of morgen weer hetzelfde antwoord komt. Wij gaan navraag doen bij de verzendafdeling...... Dezelfde dag van mijn negatieve review komt er toch actie. Het begint met dezelfde zin maar daaronder staat dat ze de ontbrekende ventilator opsturen met excuses en na 5 dagen is de ventilator binnen. Het blijft een onplezierige ervaring met 2 x installatiekosten omdat er 2 weken tussen de leveringen zit.
Beste Theo, Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het erg vervelend om te vernemen dat uw order niet compleet was bij aankomst. Nogmaals excuses voor het ongemak. In het mail contact dat u met ons heeft gehad zie ik dat dit al voor u is opgelost, omdat we zo snel mogelijk een nieuwe ventilator naar u hebben toegestuurd. Natuurlijk vinden wij het jammer om te lezen dat u deze pas 5 dagen later heeft ontvangen. Het is niet de bedoeling om u een vervelende ervaring te geven en wij hopen dat dit in de toekomst niet nogmaals voorkomt. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Vera
Original anmeldelse
Beste Theo, Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het erg vervelend om te vernemen dat uw order niet compleet was bij aankomst. In het mail contact dat u met ons heeft gehad zie ik dat dit al voor u is opgelost, omdat we zo snel mogelijk een nieuwe ventilator naar u hebben toegestuurd. Wij hopen dat dit zo voor u is opgelost en mochten wij nog iets voor u betekenen, dan vernemen wij dat graag en zullen wij u verder helpen. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Vera
Ik heb pas een Duco met vochtsensor gekocht. Stand1 is erg stil, 2 luider 50%max en 3 handig na douchen 100%. Ik heb behoefte om altijd spaarstand 1 te gebruiken behalve na het douchen 1of 2 uur stand 3. Liefst met auto stand. Dat kan dus niet bij dit systeem; auto gaat na 3 terug naar 2. Nooit 1. Stand 1 kan alleen handmatig. Ook als je stand 1 gebruikt en kort 3 intypt voor 15 min hoog daarna niet terug naar 1, maar naar auto- dus 2 of 3. Customer service is erg behulpzaam. Tip om sensor eruit te halen; dan gaat het systeem wel auto naar 1. Jammer dat het systeem niet logisch werkt.
Beste Richard, Bedankt voor uw feedback. Zojuist heb ik u telefonisch proberen te bereiken, maar helaas was uw niet bereikbaar. In uw review lees ik dat het probleem vooral gaat over de mechanische ventilatie en dat u erg tevreden bent over onze klantenservice. Het lijkt alsof u een product review wilt achterlaten. U kunt dan beter gebruik maken van onze website en dit plaatsen bij het product zelf. Kiyoh wordt voornamelijk gebruikt om de service die wij bieden en wat wij wellicht kunnen verbeteren te delen. Uit uw review haal ik dat u niks heeft aan te merken op onze service. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen hierin, dan vernemen wij dat graag en kunt u contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Vera
Zeer slechte klantenservice. Badkamerventilator Svensa PureAir met geursensor 100-125mm gekocht en deze heeft nooit gewerkt. Na montage kwam ik er achter dat deze niet werkte. Ventilator retour gestuurd en volgens hun eigen onderzoek was er kortsluiting geweest en enige optie was de ventilator vernietigen of weer terugsturen. Ik heb 3 van deze ventilatoren gekocht 1 werkte gelijk niet, 1 hield er mee op na een maand en de andere werkt voor nu nog. Ik ben zeer ontevreden voor een ventilator die ruim 200 euro per stuk kosten.
Beste Stephan Peters, Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het erg vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent met het product dat u destijds heeft besteld. In ons systeem zie ik dat dit gaat om een retour uit november 2021 en dat u al contact heeft gehad met mijn collega's over de aansluiting hiervan via de mail. De ventilator heeft helaas kortsluiting gehad en dit komt normaliter doordat de bedrading verkeerd is aangesloten. Vandaar dat de retour niet akkoord is bevonden. We vinden het natuurlijk erg spijtig om te horen dat u zich niet geholpen voelt. Dit is zeker niet de bedoeling en wij doen natuurlijk altijd ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. In uw review lees ik ook over een 2 ventilator die niet werkt. Wellicht dat wij daar nog iets voor u in kunnen betekenen. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen hierin, kunt u contact met ons opnemen en zullen wij gaan kijken naar de beste oplossing. U kunt ons dan een e-mail sturen en dat mag naar [email protected] Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Vera
Niet weten hoe terug te sturen?
Beste Ramon, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas was u zojuist telefonisch niet bereikbaar, maar kom ik graag met u in contact om dit voor u op te lossen. We helpen u graag met het aanmaken van een retour, zodat u het verkeerde product kunt retourneren. Zou u ons kunnen laten weten wanneer u bereikbaar bent, zo lopen we elkaar niet nog eens mis. U kunt dit sturen naar [email protected] Ik zie graag uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Vera
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ