er is geen persoonlijk contact en dat is waardeloos
Beste Cor Goedegebuur, Bedankt voor uw feedback. Zojuist heb ik u nogmaals telefonisch proberen te bereiken, maar was u helaas niet bereikbaar. Graag kom ik met u in contact over de review die u heeft geplaatst, zodat we het één en het ander kunnen bespreken met elkaar. Zou u aan ons door kunnen geven wanneer u het best bereikbaar bent? Dan kunnen we elkaar zeker niet nog eens mislopen. U kunt dit het beste doorgeven via de mail en dat kunt u sturen naar [email protected] Ik zie graag uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Vera
Besteld product zou binnen twee dagen bezorgd zijn. Na een week nagevraagd, blijkt product niet op voorraad en pas over twee weken leverbaar. Zou hierover nog geïnformeerd worden maar dat bleef uit. Bestelling annuleren bleek niet mogelijk omdat het op dat moment werd ingepakt. Ik heb extra werk voor de retourzending en u maakt verzend/retourkosten wat eigenlijk niet zou hoeven!!
Beste Ger Veenstra, Bedankt voor uw feedback. Helaas kreeg ik u zojuist niet te pakken aan de telefoon. In het mail contact dat u heeft gehad met mijn collega Meral zie ik dat daar al het één en het ander is besproken omtrent de annulering die u graag wenste. Dit was op dat moment helaas niet meer mogelijk. Als de bestelling wordt ingepakt in ons magazijn betekent dat de bestelbon al is uitgeprint en dat wij hierin geen aanpassingen meer kunnen maken. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is, maar helaas konden wij de bestelling niet meer voor u tegenhouden. Hopelijk zal dit in de toekomst niet meer plaats vinden en mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan vernemen wij dat graag en kunt u ons contacteren. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Vera
De levering is twee keer uitgesteld. Ik heb na de tweede melding een email bericht gestuurd, maar nooit antwoord op gekregen. Een tegenvaller.
Beste Joop, Bedankt voor uw beoordeling. Toen straks hebben wij even telefonisch contact gehad over uw bestelling. Gelukkig is in de tussentijd de bestelling bij u afgeleverd. In de laatste mail die u heeft gestuurd op 23-05 heeft mijn collega op 24-05 een reactie teruggestuurd. Wij gaan er natuurlijk vanuit dat u deze mail heeft ontvangen. Excuses dat u deze niet heeft mogen ontvangen en dat vanuit daar verwarring is ontstaan. Helaas had het product vertraging op gelopen, waardoor wij dit niet direct aan u hebben kunnen leveren. Mochten wij nog iets voor u hierin kunnen betekenen, dan vernemen wij dat graag en kunt u ons contacteren op het volgende e-mailadres: [email protected] Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Vera
Versturen niet volgens het op de site aangegeven tijdschema, en laten dit ook niet aan je weten dat het een dag later verstuurd gaat worden. Niet netjes!
Beste Jeremy, Bedankt voor uw feedback. Zojuist heb ik telefonisch contact met u proberen op te nemen, maar helaas was u niet bereikbaar. Graag kom ik met u in contact om het één en het ander te bespreken en natuurlijk voor u op te lossen. We vinden het namelijk erg vervelend dat dit niet direct naar u is verstuurd en de volgende dag bij u is geleverd. Dit is inderdaad wat wij vermelden op de website. Excuses voor het ongemak. Zou u een e-mail kunnen sturen naar [email protected] met daarin uw beschikbaarheid, zo kunnen we elkaar niet nog eens mislopen. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Vera
Slecht omdat het geregeld is volgens de mail maar post NL heeft nog steeds niets ontvangen en ik heb dus ook niets
Beste Maurice, Bedankt voor uw feedback. Zojuist hebben wij telefonisch contact gehad over uw bestelling. We vinden het erg vervelend om te vernemen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Helaas dien ik een onderzoek te starten bij PostNL, omdat wij namelijk zien dat het pakket ons magazijn heeft verlaten. We hebben met elkaar afgesproken dat zodra hier meer duidelijkheid in is, dat ik direct contact met u opneem. Wij hopen dat dit zo snel mogelijk voor u wordt opgelost. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Vera
In kader van energie besparing heb ik mijn 25 jaar oude stort ventilator vervangen door een Itho. De Perilex stekker leek me wel handig om te blijven gebruiken. Wat ik niet wist is dat een Stork een andere bedrading heeft. Maar even contact met de helpdesk leverde binnen 1 werkdag een terugbel telefoontje met als resultaat een email met linkje hoe e.e.a. aan te passen. Prima support en even afwachten wat de besparing is, maar dat zal wel goed komen. Alleen al de turbo stand is fijn bij het douchen.
Website werkt zeer goed en bestelling word snel geleverd
Hoewel garantie na 2 jaar verlopen, motor van mv na4 jaar stuk. Mag verwachten dat deze 10-15 jaar meegaat, maar geen coulance, slechte service.
Beste Kees, Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het natuurlijk erg vervelend om te vernemen dat uw motor na 4 jaar stuk is gegaan. De garantie op dit product is helaas verlopen. Graag kom ik nog eens met u in contact om te kijken naar een passende oplossing. Ik heb u een e-mail gestuurd en zie graag uw reactie daarop tegemoet. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Vera
Mooie, overzichtelijke website. Duidelijke info en snel verzonden (indien voorradig)
Gewoon goed.
als iemand niet wil reageren op de mail "Herinnering: Ventileer jouw mening over Ventilatieland en win!" mail dan niet meer nog een keer. als iemand het wil dan doet hij=-=zij het direct.
Product was eenvoudig te vinden en te bestellen tegen een normale prijs
Via duidelijke website tot mijn keuze gekomen.
Kwaliteit zoals beschreven is ook geleverd word, top.
Uitstekende service en bij een probleem altijd een oplossing op maat, top bedrijf.
Mijn ervaring. Niet zo makkelijk, voor een niet dagelijkse doehetzelver. Mis hier een idee om, voor deze groep, een soort van programma te ontwikkelen om hulp te bieden om van het beginpunt of in mijn geval afzuigkap, naar het vervolg cq afzuigkanaal te komen.
Vandaag besteld volgende ochtend in huis.
Levering volgens afspraak en kwalitatief goed!
Perfect experience, no problems!
Duidelijke omschrijving, makkelijk bestellen, goed op de hoogte gehouden mbt status zending. 2 dagen later al in huis(zondag besteld). Verbazend: het was een zwaarder model dan gekocht( voor mij absoluut geen probleem). Kortom zeer positief
Al een aantal keer besteld hier en zeer tevreden. Goed advies, scherpe prijzen en hele snelle levering. Ik zal ook niet twijfelen een volgende keer weer bij hun te bestellen.
Zwarte luchtventiel gekocht. Kwaliteit, goed te monteren, snel geleverd. Goed geregeld!
Snelle levering en goed verpakt aangeleverd
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ