Filtre

Prima wordt netjes bezorgd

Is goed

Snelle levering.

Goed mooi en snel

Mooi rooster snel geleverd prijs oke

Matige service

In de bestelling zat een verkeerd geleverd artikel. Hierover contact gehad met de klantenservice en ik kon het artikel kostenloos retoursturen. Alleen moest ik zelf maar opnieuw het art. bestellen. Het lijkt mij dat een klantenservice er is om de klanten te helpen en te zorgen als er problemen zijn die op te lossen en niet het probleem door de klant op te laten lossen.

Goede voorraad, snelle service, knappe prijs

Wat ik nodig heb altijd te vinden dag erna bezorgd en de prijs is ook nog eens goed

Doen wat wordt beloofdl

Snelle levering, goed product.

Ventilatieroosters besteld voor in de plint in de keuken. Snelle levering en een goed product.

Snelle en goede levering

Goede producten, snelle en goede levering. Goede informatie op website.

Functioneel

Roosters werken perfect

Prima op tijd en snel geleverd

Fijn

Top snel levering. Duidelijke uitleg

Ik was opzoek naar ene badkamer ventilator. Vond hem hier dank zij de goede uitleg op de website. Eenvoudig bestellen en volgende dag in huis.

Keurig verzorgd

Duidelijke website ,goede alternatieven snelle levering

Helaas verkeerde filters besteld, was in de veronderstelling dat alle g4 filters geschikt zijn voor mijn zenhder wtw installatie, moet de service afdeling nog informeren voor een omruil, en dan kijken hoe soepel dat gaat

Groot assortiment, snel geleverd.

Ik bestel altijd bij ventilatieland. Ze hebben altijd wat ik zoek. Wordt ook snel geleverd.

Goede en snelle levering. Toen ik mijn product niet aan de praat kreeg, werd ik uitstekend geholpen.

Snel en duidelijk

Duidelijke handleiding en snelle levering

Ik heb nu al diverse ventilators besteld. Tot nu toe zeer tevreden. Alleen op.de site staat voor zo laat besteld volgende dag in huis dat heb ik nog niet meegemaakt. Duurt meestal toch 2 dagen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Nette spullen

Bestelling werd snel geleverd en was als omschreven zoals op de site. Goede prijs-kwaliteit

artikelen besteld deze waren snel geleverd

goede transactie

While the filters I ordered were dispatched with a delay, I appreciate the apologies

Nice website, everything is ok with the filters I ordered. The company is clearly cares about customers' experience.

Goede naleving

Ik kreeg mijn geleverde spullen binnen die ik besteld had. Er zat 1 product bij die niet de juiste was. Na 1 mail werd het goede onderdeel alsnog geleved en waren geen kosten aan verbonden.

Matig

Aparaatdie ik binnen krijgt os goed maar Geen mail voor order bevestiging geen betaal bewijs helemaal niks dat is niet voldoende

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ