Filtre

Goede begeleiding en snelle levering

Goede begeleiding en uitleg door support team, bestelling al de volgende dag bezorgd.

Prima service. Snelle afwikkeling.

Doen wat ze beloven.

correcte en snelle afhandeling

zie boven. betreffende snelle correcte wijze etc.

De factuur wordt veel te laat gestuurd

Als ik een betaling doe wil ik het meteen kunnen verwerken. Niet weken wachten op een factuur

naar verwachting

Product snel geleverd

Super snel en correct

Snel duidelijk en correct doet wat ze beloven.

Super service

Ik ben heel goed geholpen toen ik belde voor advies. Én de bestelling was de volgende dag al geleverd .

Correcte en snelle levering

De totale afhandeling was prima in orde.

Uitstekende service en goede website

Werkt perfect en fluister stil. Vochtigheid is tot het redelijke in te stellen.

Ervaren mensen die goed advies kunnen geven.

Voor mijn bestaande woning de ventilatie box vervangen. Ik heb hierover eerst advies gevraagd. Vanwege het feit dat het een technische vraag was ben ik terug gebeld door een specialist. Waarna ik makkelijk de juiste ventilatie box heb kunnen kopen. Na bestellen de volgende dag geleverd en ik heb hem gelijk geïnstalleerd. Top geregelt allemaal.

snel en goed

alles snel ontvangen en goede kwaliteit

Zie hieronder

Direct en snel mijn bestelde onderdeel ontvangen. Mijn keuze voor een webwinkel bij een volgend onderdeel is snel gemaakt. Klasse ventilatieland.

Goede producten, erg lange levertijden

Prima producten (filters tbv WTW Itho Daalderop). Helaas wel een erg lange levertijd, waarbij de levering zelfs 2x is uitgesteld. Verder prima service en een aanrader!

Duidelijk snel goed

Bijna alles geleverd (behalve de klembanden, niet op voorraad)

Omdat ik het bestelde z.s.m. nodig was, kwam het vertraagd opsturen van een bestelling door Ventilatieland nogal ongelegen. Na wat mail contact over en weer zijn eerst de op voorraad liggende artikelen verstuurt en het niet aanwezige zal vast nog nagestuurd worden. TIP: zou handig zijn als ventilatieland aan zou geven als de bestelling vertraagd is waarom dat het geval is en wanneer de levering dan wel zal plaatsvinden. Dat maakt een aantal mailtjes over en weer dan overbodig. Wellicht is het handig in voorkomend geval de wel aanwezige artikelen te versturen en het andere na te sturen. Verder alleen maar positieve ervaringen met Ventilatieland!

Goede webshop met vestiging in Eindhoven, wat vertrouwen wekt.

Vriendelijk antwoord van de klantenservice nadat levering flink vertraagd was, maar daar kon Ventilatieland niets aan doen.

Enorme keuze met goede productbeschrijvingen

Goed spul geleverd en werk 't prima

zag er goed uit en werkt naar behoren

Goed en snel

Super snel geleverd en een uitstekende website

Super zaak

Ik was op zoek naar een mechanische ventilatie en ben daarbij zeer goed geholpen door Ventilatieland. Via de chat functie zijn al mijn vragen vakkundig beantwoord en heb ik een keuze kunnen. En voordelig ook nog. En binnen 1 dag geleverd. Top.

Duidelijke site, goede prijzen en snelle levering.

keurig, snel en netjes

Snelle service, keurig op tijd bezorgd. Wel jammer dat de prijs tov vorig jaar zo veel gestegen is....dat prijzen stijgen begrijp ik maar zo veel?

De levering is zeer naar tevredenheid verlopen

Web site is overzichtelijk en als je er niet uit komt kan je contact opnemen en wordt je goed geholpen

Price goed voor kwaliteit

Voor dat ik bestelde stond dat ventilator met glas en geleverd met plexiglass (ziet uit minder)

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ