Filtre

Netjes

Werd op tijd bezorgd en onbeschadigd!

Goed bereikbaar, goed advies, vriendelijk en snel opgestuurd.

Goed product maar je mag even wachten

Levertijd is slechts 16 weken!

vlot en goed

Mijn bestelling vlotjes gekregen, de ventilator plaatste gemakkelijk en werkt uitstekend. Fluisterstil en onopvallend.

Duidelijk en uitgebreid bedrijf !!!

Ik vind het prettig om te weten wat ik koop, bij ventilatieland staat alles duidelijk op de site zowel beschreven als op video(youtube). Prijzen zijn goed hanteerbaar en bezorgingsdatums worden netjes nagekomen. Prima bedrijf !! Tot de volgende bestelling...

Goed product, voor een lage prijs!

Gewoon goed

In mijn situatie kwestie van ophangen buizen aansluiten stekker er in en klaar!

Top goed en snel

Dikke duim

Zijn zeer tevreden en snelle bezorging

Zijn zeer tevreden

Mooie site, scherpe prijs en snelle levering.

Heb net een afstandsbediening voor mechanische ventilatie besteld, is fors goedkoper dan op de site waar ik normaal de bestellingen plaats. Top.

Uitstekende website - perfect product!

Uitstekend!

De verbouwing is nog lang niet klaar zodat ik nog niets van de werking en geluid van de ventilator weet. De bestelling en levering is goed verlopen.

Het juiste onderdeel snel en voordelig geleverd.

De zoektocht naar een nieuw luchtfilter voor de warmtepomp was snel uitgevoerd. De oude was echt aan vervanging toe. Nieuw filter snel ontvangen en eenvoudig zelf te plaatsen. Helemaal goed.

zeer snel en correct geleverd

Wij bestellen vaker bij ventilatieland en alles gaat altijd prima volgens afspraak. Wij kunnen geen minpunten bedenken. ga zo door.

Website niet up-to-date

Volgens de website was alles op voorraad maar in praktijk was dat ik er 2 weken op moest wachten.

goede informatie over de bestelling

Ik heb van verschillende producten informatie opgevraagd en perfect advies hierover gekregen

Super snelle levering compleet met montage films op website

Snelle nette levering. Alles naar behoren

Levering

Prima levering

Alles snel en goed geleverd.

Zeer snel en goed geprijsd.

Prima !

Op alle aspecten goed

Goede producten en service

Gewoonweg perfect

Goede zoekfunctie met duidelijke omschrijving van de producten en specificaties. Prijs qualiteit is zeer goed. Communicatie is perfect. Bestelling geplaats gelijk een bevestiginsmail. Als er iets veranderd in de status wordt je gelijk op de hoogte gebracht. Snel geleverd en met vragen heb je binnen 1 werkdag goed en duidelijk antwoord. Ik kan ook niet anders dan dit bedrijf een 10 geven en aanraden aan anderen

Het rooster is wiebelig en sluit niet af

Matig

1047 Park Forum