Filtre

Vakkundige en snelle website

Overzichtelijk

Duidelijke website en snelle keurige levering

Veel keuze en scherp geprijsd

Prima; snelle levering, goed verpakt.

Goede ervaring. Volgende keer kom ik terug.

Prima voorraad en snelle aflevering,

Prima voorraad en snelle aflevering,

Slechte service

Eerst wordt me hulp beloofd als ik via de mail een technishe vraag stel. Dan krijg zo’n dooddoener dat ik een electricien moet vragen. En bedankt.

zeer goed

en snelle levering

Gewoon goed en betaalbaar

Heb filters besteld voor mijn WTW unit en deze passen goed en zijn ook nog eens betaalbaar. De filters werden goed verpakt en op tijd geleverd. Dus blijf het zo goed doen dan is het de volgende keer het cijfer 10.

Snelle levering, alles goed omschreven

Product werkt goed en is zoals beschreven staat.

Super makkelijk en duidelijk

De levering ging heel gemakkelijk. Ik moest zelfs de originele WTW-eenheid die ik had besteld retourneren omdat deze niet voldeed aan de thermische efficiëntie-eisen die ik nodig had voor mijn huisrenovatie. De klantenservice van VentilatieLand was erg aardig en ze regelden de retour zeer snel.

Snelle levering en prima badkamerventilator

goede ervaring. Levering volgens afspraak de volgende dag in huis en het product voldoet aan alle omschrijvingen zoals op de site vermeld. Goede badkamerventilator voor deze prijs

leuke site

snelle service

Overzichtelijke website, snelle levering. Schokkend wel dat het product wat ik gekocht heb in twee jaar met 40% in prijs is gestegen!

duidelijk en makkelijk te bestellen

had een fout gemaakt door 2 X te bestellen en werd door jullie gemeld en is de 2de bestelling door jullie geannuleerd daarom de 10 punten

Op alle vlakken de beste

Goedkoop + korting + supersnelle levering

Super snelle en soepele levering

Luchtbevochtiger besteld. Bestelling meteen de volgende dag in huis, verliep allemaal erg soepel.

Veel keuze en een snelle service

Was op zoek naar een ventilatierooster.Na even te hebben zitten googlen kwam ik bij jullie uit.Er was zeer veel keus in de roosters en na een tijdje de juiste gevonden.Na deze besteld te hebben werd ik goed op de hoogte gehouden over de levering die snel bij mij binnen was.De service is gewoon TOP.

goede keuze

oké

Gevonden wat ik zocht

Door de informatie op de site kon ik een goede keuze maken. Ook handig dat benodigdheden zoals bijvoorbeeld een rol tape automatisch aangehouden werden. Zo kon ik alles bestellen wat ik nodig had en wad ik in één keer klaar.

Erg goed geholpen

Had toch wel wat vragen over een ventilator voor de badkamer en de toiletten. Daardoor de juiste spullen kunnen bestellen. Doe dat werk niet dagelijks dus fijn dat dat de klantenservice daar in wilde helpen

keurig en binnen een week alles bezorgd.

keurig en binnen een week alles bezorgd.

Snelle service, goede prijs en duidelijk website.

Ik heb een afstandsbediening voor mijn WTW installatie besteld. Gemakkelijk kunnen vinden op de website van ventilatieland. Duidelijke en voldoende informatie. Prijstechnisch ook heel interessant en een snelle levering. Kortom..helemaal goed.

goed assortiment maar 58-84% prijsverhoging in 1 jaar

Groot assortiment en daardoor kan je precies vinden dat je zoekt. De prijzen zijn gestegen maar 58-84 % in 1 jaar (ik had exact dezelfde artikelen een jaar eerder besteld) en dat volledig doorberekenen aan de klant vind ik wel ver gaan.

Overzichtelijk, gemakkelijk en snel

Website is overzichtelijk met ruime product info incl fabrikant documenten. Ordering is eenvoudig en duidelijk. Levering soepel en snel. Prima.

Snel, goed en duidelijk.

Ventilatieland heeft mijn order snel uitgevoerd. De informatie die ze via de mail gaven was helder. Ik had het product snel in huis.

Goede prijs….Snelle levering

Ocron ventillatie besteld..keurig geleverd op volgende dag…Product en prijs is prima…

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ