Filtre

Goede ervaring

Snel en volgens afspraak geleverd

Snelle goede levering

Besteld en snel geleverd

Snel reageren, prima geholpen, top product

Erg tevreden, snelle reactie op mijn vraag, juiste informatie, top product! Bedankt!

Bestelling incompleet

Bestelling snel geleverd echter incompleet. Reactie van de klantenservice laat wat langer op zich wachten en al er dan een mail komt en je beantwoord deze ga je weer de molen van wachttijd in. Zo heb je, en geen spullen, en kun je je werk niet afmaken. Duidelijk punt voor verbetering.

Snel

Vlotte eenvoudig bestellen en snelle levering.

Snelle en correcte levering en prima kwaliteit

Snelle en correcte levering en prima kwaliteit

positief

gewoon goed geregeld

Juiste product snel te vinden en snelle levering

Via de zoekfunctie was het gemakkelijk de benodigde producten te vinden. De bestelling verliep soepel en de producten werden snel geleverd.

Snelle bezorging goed apparaat

Al een tijdje op zoek naar een stille ventilatie box. Hebben gekozen voor orcon met afstandsbediening en vochtsensor. Bijzonder stil in stand 1 en 2. Installatie was erg makkelijk. Bezorging was binnen 24 uur. Top.

product klopt exact met beschrijving correcte prijs en levering

tevreden

snelle service

goede site

Goede prijs, veel aanbod, info mag iets meer

Alles is oke, maar ik zou graag meer informatie willen zien hoe en waar je de filters moet plaatsen. De reden hiervan is dat veel filters maar op 1 manier geplaats moeten worden terwijl jij als consument niet weet aan welke kant het filter moet en ook nog de zuig of blaas richting. Dat is alles. Voor de rest een dikke 10 met griffel.

Uitstekende service en kwaliteit

Snelle levering van producten. Ik had verkeerde filters besteld. Makkelijk te retourneren via retourbon. En de juiste filters besteld. En wordt binnenkort geleverd.

voldoet aan verwachtingen

Artikel snel geleverd voldoet precies aan de verwachtingen

Snel een goed product geleverd

Na wat research besloten om zelf onze ventilatiebox te vervangen. Door de snelle levering en duidelijke omschrijving van ventilatieland hebben wij dit binnen 1 dag zelf kunnen regelen. Een goed product wat nu een stuk zachter is (dB) en goed werkt.

De ventilatie roosters doen zijn werk. Verrassend was dat de roosters voorzien waren van gaas om muggen en andere insekten tegen te houden.

Mooi product en zeer goede service

Top bedrijf

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle bezorging, nog geen kans gezien eea te (laten) installeren

Nog niet geïnstalleerd

Terug sturen van mechanische ventilatie

Op 22 april gekocht mechanische ventilatie op 28 april met telefonisch contact terug gestuurd. Hadden met perilex stekker. Gekocht., maar deze deed het niet met onze perilex stopcontact. Nu met stekker gekocht. Onze retour zending is afgekeurd Jullie zeiden beschadigd en vuil. Nu hij heeft niet gedraaid. Hoe kan hij dan smerig zijn. Ze zou foto’s sturen nou we moesten weer bellen. De foto’s die we zagen klopt gewoon niet. We hebben hem heel en schoon terug gestuurd.

Zeer snelle levering

Netjes verpakt top bedrijf

Goed materiaal

Plezierig

Snelle service en goede kwaliteit

De ventilatiebuis is na 1 dag al thuisbezorgd, zonder verzendkosten. Prima bedrijf.

Snelle en nette levering

Ik kan alleen ventileren, topside!

Heel veel keus, makkelijk te bestellen artikelen. Goede uitleg van materialen zelfs voor een leek. Perfect.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ